Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Lalunta Jako každý týden!
Jak psala Kikuška, po transferu dostat uspávadlo a probudit se až před porodem
. To čekání je fakt děs…
Příspěvek upraven 10.09.15 v 14:09
@Lilly15
Já myslím, že ta hodnota je dobrá. Po 12 dnech… A Utr. bereš jak? Pořád 1-1-1?
Chápu Tvoje obavy, i já bych je měla. Nezbývá než doufat a věřit!
![]()
@Lilly15 píše:
@Lalunta DěkujiSnad je to hodnota odpovídající dnešnímu dni. Vnitřně se hrozně raduji, ale znáš to, HCG může kdykoliv klesnout. Taky jsem zažila tu pecku!
Vidíš a já zase tady těm našim vyšetřeným embryjkům věřím natolik, že jak se jednou chytnou tak už si nepřipouštím, že by to nevyšlo
![]()
@Netaneta Beruško a používáš něco na ty nevolnosti? Mě u dcery pomohl nakonec jen Kinedril
. Zkoušela jsem studený slazený černý čaj, zázvorová lízátkam homeopatika,…NIC ![]()
@Kikuška90 píše:
Vidíš a já zase tady těm našim vyšetřeným embryjkům věřím natolik, že jak se jednou chytnou tak už si nepřipouštím, že by to nevyšlo![]()
![]()
![]()
To je ale výborná myšlenka! Takhle jsem nad tím nikdy neuvažovala, ale dává to smysl!
![]()
@Kikuška90 Kiki, já těm láskám věřím také!
Jen červík hlodá… ![]()
@Lalunta píše:
@Lilly15
A co nějaký příznaky? Břicho, prsa,… nebo nic?
Nic, až mě to děsí!
Vůbec nevím, že k nějakému transferu došlo. Bříško cítím jen tak jemně, spíš jako lehoulinký zánět močáku
.
Jinak prsa nic, nevolnost, nic, nálady si neuvědomuji. Jen když jsem úplně sama, ukápne mi slzička štěstím, jak tak hladím lásenečku v bříšku
To uvědomění je prostě krásné ![]()
@Kikuška90 A dnes už je Ti líp? Žádná bolest v krku? Měla jsem o Tebe trošku strach, abys věděla
Tak moc Ti to miminko přeji!!
![]()
@Lilly15 Děkuji, jsi moc hodná
… Dneska je mi mnohem lépe, už jen smrkám, žádná zvýšená teplota, žádná bolest v krku, je mi fajn
… Já mám hrozný strach o chlapečka, jestli ten začátek zvládnul
… Ale věřím mu a držím palce - určitě je to bojovník
… Navíc to je ted tak jediné co můžu ![]()
@Lalunta píše:Žeo??
To je ale výborná myšlenka! Takhle jsem nad tím nikdy neuvažovala, ale dává to smysl!![]()
@Lilly15
Ne, taky nic.
Nebo vlastně to stejné jako Ty. Když si uvědomím, že tam je (možná), dojmu se skoro k slzám a hladím. Jinak jakoby tahání v podbřišku, přesně jak píšeš, že by to mohl být zánět močáku. No, uvidíme…
@Kikuška90
No právě, když jsou to tak skvělá embrya! Ty jo, to prostě musí vyjít! I když jsou tady případy vyšetřených embryí a furt nic, říkám si - co ještě ještě???
@Lalunta Jo, ale to se to embryo ani nechytlo. Nevím právě o nikom komu by se chytlo a nedopadlo to potom. Já si myslím, že nejtěžší je právě ten první krok - aby se dobře zavrtalo a aby ho tělo přijalo. Potom už se vyvijí dobře, protože pro to má ty nejlepší předpoklady a geneticky je zdravé
… Ale to je jenom čistě moje představa jak by to tak jako mohlo být
![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.