Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Netaneta Berusko,to nejsi sama
.Týden po Ketu jsem musela na barvu
. A asi půjdu brzy zase
.To čekání je dlouhý. Některé dny letí, jiné se sotva vlecou. Třeba dnesek ![]()
Pujdes na kontrolu ještě v pátek? Na dalším UTZ už určité budes vidět
. ![]()
@Kikuška90 píše:
@Lilly15 Já v Brně pracuju, mám to k nim 10 minut z práce… Zkusím tam zavolat už jenom proto, že se chci zeptat, jestli si mám dělat vůbec nějaké šance
![]()
A děkujííííí![]()
![]()
![]()
No snad nejsi v práci?! ![]()
@Lilly15 píše:
@Kikuška90No snad nejsi v práci?!
Jasně že jsem
… pracuju v kanceláři
Sedím tu v teple, mám tu citrony, pomeranče, čaj, med a jenom sedím a ťukám do PC ![]()
@Lilly15 Ano, v pátek jdu znova. To by mi tak vyhovovalo. Chodit dvakrát týdně, abych věděla, že je všechno OK.:-) A kdy jdeš ty?
@Kikuška90
Já být tebou tak bych byla doma v klidu a odpočívala ![]()
a paralenu bych se ještě dneska nebála..já měla 5.den po KET takovou migrénu, že jsem si paralen musela vzít a na gyndě mi řekli, že tím rozhodně nic nepokazím..
@Kikuška90 Taky dělám v kanclu, ale mam se rada a tu malou, vymodlenou holčičku ještě raději. Ale Tvoje volba ![]()
Dej na svoje instinkty.Ty sama nejvíc víš, na čem jsi ![]()
@Lilly15 píše:
@oskárek59 Ahoooj,,a jak se vede Tobě? Co miminecko?
Ahojky
vede se nám dobře..v pondělí jsem byla na kontrole viděla jsem prcka na UTZ tak jsem byla šťastná jak si tam lebedil ![]()
další kontrola až 5.10. a 13.10. nás čeká II. screening
ty jdeš zítra ne krev že..tak držím palečky
![]()
Ahoj holky ![]()
Já teda taky chodím do práce. Stejně jako Kikuška sedím na zadku a ťukám do pc, nemám žádnou fyzickou námahu. Ale štve mě to tady nehorázně. Jinak pomalu začínám mít nervy
Strašně se bojím, že zase začnu špinit a celé to půjde do kelu. Prostě nějak ztrácím naději a myslím si, že to zase nevyjde. Jsem nějaká hrozně negativní… A už vůbec nemám odvahu začít testovat.
Příspěvek upraven 21.01.16 v 20:50
@Lalunta Né né, pěkně hlavu vzhůru… jediná negativní tady můžu být já, protože jsem nemocná a mám na to plné právo
… Určitě to vyjde, musíš tomu prostě věřit kočko
![]()
@oskárek59 To je krasnyyyy
Nemáš nějakou fotecku z UTZ, abychom tu mohly tiše vzdychat a závidět?
Ta kontrola je až za měsíc!
Pevný NERVY! No to je doba!!!
A moc dekuji za pranicko
![]()
@Kikuška90
Kikuško nešil. Víš, kolik žen bylo nemocných, opilých a zhulených (bohužel), když ještě ani nevědělo, že jsou těhotné? A ničemu to neuškodilo. Vím, že se cítíš hrozně, ale ten Tvůj chlapeček to určitě zvládne!!! Moja
Vůbec se neboj! Za 14 dní nám tady máváš testem!
Ale teď by to možná tu neschopenku chtělo, abys to vyležela co nejdřív.
@Lalunta Jenomže, ono zase ležet taky není dobré. Jsem tu ve skupince s jednou holčinou - zdravotnicí a jí doktor vyloženě zakázal po ET jenom ležet, že děloha se musí prokrvovat. Já jsem teda taky spíš názoru, že těhotenství (alespon na začátku, když není problém) se nedá vyležet. A doma bych stejně neležela a seděla bych u PC a koukala na filmy, takže mi to vyjde na stejno
Ale strach mám brutální
![]()
@Lilly15 Kdy jsi měla první slabou čárečku? 7.den po KETu??
Já chtěla s testováním počkat do nejdýl, ale ted to vidím černě, takže to asi nevydržím vůbec
![]()
@Lilly15 píše:
@oskárek59 To je krasnyyyy![]()
Nemáš nějakou fotecku z UTZ, abychom tu mohly tiše vzdychat a závidět?
Ta kontrola je až za měsíc!Pevný NERVY! No to je doba!!!
A moc dekuji za pranicko![]()
![]()
Z pondělí fotku nemám protože mi dělal UTZ můj gyndař jen u sebe v ordinaci..
je fakt, že doma mám foteček asi 6.ale některé jsou kvalitně dost tmavé a je to blbě vidět..moc se těším na ten screening tam si chci nechat udělat fotky pokud to půjde i 2.D nebo 3.D
jj ty kontroly po měsící jsou mazec ale snažím se to zvládat někdy to jde líp jindy hůř ![]()
@Kikuška90
Asi jo, asi máš pravdu. Musím věřit a udělat si ty dny, který zbývají do testování, co nejpěknější. Jenže já zažívám aktuálně hroznej stres v práci, a to si myslím, že není vůbec dobrý.
Dnes to bylo s kolegy a vedoucí pěkně ostrý. ![]()
Já jsem to myslela s tím vyležením - jako tu nemoc, ne miminko. Taky nejsem zastánce „vyležení“, spíš klid, pohoda, procházka atd. Ale ta nemoc, to chápu, že z toho máš strach. Já jsem se před KET taky dávala dohromady z lehkého bolení v krku atd., protože jsem měla strach z nemoci a nachlazení. Jinak oni rozmrazené embryo můžou znovu zamrazit, chtěli mi to udělat tenkrát u druhého KET, když se mě tam Kafka nemohl dostat, ale co to obnáší nevím, protože se to nakonec povedlo zavést. Ale taky jsem myslela na to, jestli se tím nesníží kvalita. Já bych si na Tvém místě nechala zavést taky a o nemoci jim vůbec něříkala (pokud by to nebylo nic závažnýho, třeba angína).
Musíme se v těchto dnech podporovat, holky, ani jedna to nemáme úplně jednoduchý.
Akorát @oskárek59 nás může motivovat, jak to všechno krásně klape. To Ti moc přeju, ať se malému daří!!
![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.