1. IVF - Repromeda

Napsat příspěvek
Velikost písma:
346
7.9.15 16:03

@Lilly15 no právě, já bych byla ideální americká hospodyňka ze sedmdesátek, vařit, vychovávat děti, mít nějakou obyč práci a skvělou rodinu. Ale dneska se to moc nenosí.:-) No stejně poletím, mám v hlavě už dva roky jen to dítě, nedokážu se soustředit na nic jinýho. Ale taky se bojím, abych nezůstala bez dítěte i bez školy. Veškerá „kariéra“ šla bokem, věděla jsem, že chci brzo na mateřskou, tak jsem vzala, co se první naskytlo, myslela jsem, že do půl roku budu v tom… no a už jsem tady rok a čtyři měsíce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
468
7.9.15 16:13

@missy-m to je super, že už jsi bez špinění a teď už bude jenom růst pupík a vy se radovat.. :hug: @Kikuska90 Já jsem myslela, že ti to nedá a zeptáš se na toho chlapečka, určitě se uchytně, když je tak vytoužený, zítra na tebe budu myslet a držet pořádně všechny palečky..Dvojčátka na tebe třeba budou čekat v mrazáčku na za rok :lol: :lol: Já jsem s sebou taky nic nebrala, pantofle jsem měla od nich, i tu erární modrou sukýnku..Ale pro příště už vím, že si můžu vzít i manžela :dance: a nemusím sama..
@Netaneta Já právě víno vůbec nemusím a asi bych ho o sebe ani nenatlačila, to radši sáhnu po těch jogurtech a sýrech :) Jinak s tou školou tě uplně chápum já to vlastně taky tak odkládám a říkám si, že teď potřebuju klid na OPU, pak zase klid na KET, pak potřebuju pauzu, abych se dala dohromady a teď zase znova a taky v podstatě neřeším nic jiného..A přitom bych to taky dala, jen na to není ani chuť ani myšlenky.. :think: A jak píšeš, jsem takový stejný typ jako ty, ne moc průbojná, určitě ne kariéristka a rodina má vždycky přednost…Snažím se, aby to nebylo všechn otak uspěchaný, ale někdy to fakt nejde, když se podíváš, jak žili generace před náma a jak žijeme my, je to hnus.. :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2903
7.9.15 16:18

Holky po KET jsem pila 4.dny vodu s citronem, během 3.dnů jsem jedla ananas a berani rohy
to my bylo všechno doporučeno…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
346
7.9.15 16:27

@Micka2000 tak pokud je to ještě kam odkládat, je to super. Já už mám poslední šanci. Jak mě vyhodí, musela bych znova na přijímačky, uznali by mi předměty, ale stejně bych mohla ke státnicím až příští léto, protože to je zrovna předmět, co se vypisuje jen v jarním semestru. Být to podzimní, ani bych se o to nepokoušela. Ono stejně, když vidím kamarádky s bc., jedna masíruje na Kypru, druhá dělá v přítelově hospodě, třetí je na mateřský, další je sice učitelka, ale bere tolik co já… Není to nutný, ale ráda bych to dotáhla do konce. Jenže to prostě nejde a nejde. Zhubla jsem za týden dvě kila, to už se mi dlouho nestalo, hodně zvracím a třeba dneska jsem zatím měla meloun, banán, sojový mlíko a čaj. Mám tady v práci nachystanej rohlík, sýr a rajčata a jen se na to kouknu, navalí se mi.:-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2903
7.9.15 16:34

@Lilly15
Moc gratuluju :srdce: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
346
7.9.15 17:23

Tak jsem holky začala taky špinit… :zed: Do Repromedy jedu zítra na 15:45

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
389
7.9.15 17:49

@Netaneta Beruško, prosím Tě, kdyby se to rozjelo, slib mi, že pojedeš okamžitě do nemocnice :hug:
Držím palečky!!! Moc moc moc :hug: :hug: :hug: :hug: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
346
7.9.15 18:02

@Lilly15 děkuju, zatím je to jenom nahnědlý, tak snad to nic nebude, ale stejně je mi do breku. Jsem v práci a zrovna chvíli před tím, než jsem to zjistila, jsem to konečně řekla šéfovi, abych nemusela na přesčasy. Nejradši bych šla domů, ale brala jsem si rychlodovolenou v pátek. Sakra teda. Pozitivní zpráva je, že jsem se nemohla dočkat páteční kontroly, tak jdu zítra. A bude tam zase po dlouhé době „můj“ primář Veselý.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
389
7.9.15 18:08

@NetanetaMyslím,že by měl šéf určité pochopení! Kdyby se to zhoršovalo, fakt neblbni a jed na pohotovost, prosim :hug:
A že srdicka přejí ty nejlepší vysledky :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
346
7.9.15 18:25

@Lilly15 určitě jo. Děkuju za podporu, snad to bude mít dobrý výsledek jako u missy.:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
721
7.9.15 18:30

@Netaneta Jajajaj, moc držím pěsti, aby to dopadlo dobře jako u mě. Budu tu zítra netrpělivě čekat dobré zprávy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
346
7.9.15 18:42

@missy-m Děkuju. Však ty víš, jak mi je… zítřka se asi nedočkám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
721
7.9.15 19:01

@Netaneta Jojo, vím vím…ale miminku věřím, když jsi měla takovou krásnou hodnotu hCG. Všechno bude dobré. Máš-li po ruce citron, šup vymačkat do vody a vypít. Čím víc citrónu, tím líp. A Tokareva mi doporučila pohanku. Že taky pomáhá při špinění. A pokud možno nohy hore a nic nedělat. Alespoň jak dojdeš z práce. Tak moc moc držím pěsti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
346
7.9.15 19:05

Citron mám doma. Už tady budu jen dvě a půl hodiny a pak se ucitrónuju.:) pohanku teda nemám, ale pověřím muže. Jak jsi ji jedla? Já teď skoro nic nesnesu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1303
7.9.15 19:34

@kratjana jo je to hruza ja na zada taky trpim obcas nejaka kapacka v nemocnici :D chcem tet zadat o plnej, hrozy mu operace kycle, ma toho moc od mala skoliozu ma hrb na zadek a trochu pootocenej hrudnik, a vyhrezly plotynky ty mu tlaci na michu proto kulha a boli ho kycel

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.