Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Lilly15 Gratulaceeeeee
Tak ať ve čtvrtek všechno potvrdí a vše je v pořádku ![]()
@Kikuška90
Taky jsem si říkala - vydržím to těch 14 ![]()
Hrozně se bojím, že zase začnu špinit, jako vždycky předtím. To bych pak s testováním asi nevydržela. Nebo já nevím. ![]()
@Lalunta Tak to mě Utrouš drží všechny iluze, protože dokud nevysadím, tak MS nedostanu. Úplně tě chápu, kdybych zašpinila, tak bych si taky utíkala udělat test
… Držím moc palce aby jsi tam našla // ať už budeš testovat jakkýkoli den
![]()
@Kikuška90
Děkuji
Já bych si to tak přála
![]()
Momentálně jsem ale trochu na nervy.
Jdu radši moc pracovat, ať zaženu chmury.
@Lilly15 Jéé, to je krásný testík, to je super, moc moc gratuluji..a někde v koutku slaboučce závidím..Tak ať se to potvrdí i ve čt na krvi a je mezi námi další budoucí KETmaminka ![]()
@marenkaF @Lalunta Holky u nás to je to samé, všechno v pořádku a stejně třikrát KEt i v natinu a nikdo neví, proč to nejde a už není, kde hledat problém..To je to nejhorší
@Kikuska90 Já jsem v den transferu snědla celý čerstvý ananas a pak jsem pila nutridrinky kvůli bílkovinám, někde jsem to předtím našla…ale jak vidíš, tak to v tom prostě není.. Ty nutridrinky si říkám spíš asi před odběrem, že? nebo něco s bílkovinami před OPU, jedly jste něco jiného, než obvykle? ![]()
@Micka2000 Jéééé ananas! Mňáááám
To je skvělej nápad i kdyby to nepomohlo
Zítra cestou domů si udělám radost ![]()
Jinak já jsem před OPU nic speciálního nejedla, až po OPU jsem se ládovala jogurtama právě kvůli bílkovinám, ale stejně mi to nepomohlo. Měla jsem břicho jak v 5. měsíci až do MS - ta mě zachránila před prasknutím
![]()
@Kikuška90 jj, aspoň do cebe dostaneš spoustu vitamínů, já si ho chystala už večer, protože jinak mně hned pálí po čerstvém jazyk, ale hned po OPU mi manžel podal krabičku a baštila jsem
..nakoupím si acido a kefír a pak to do sebe taky natlačím…Ono je to asi fakt individuální…Musíme to pro ty prcky zvládnout ![]()
@Micka2000 No jedly, já zrala a ještě me to nepustilo všechno zelený
(petržel. nat, hrášek, rukolu,…)Jez, na co mas chuť! Každá jsme jina
. Co platí pro jednu, nemusí platit pro druhou ![]()
@Lilly15 Já se nudím doma
Špinění úplně ustalo, nic nebolí, nezvracím, nemám chutě a strašně bych chtěla mít doma UTZ, abych věděla, že je kuliferda v pořádku. Do pátku to asi nevydržím ![]()
@missy-m Jooo to já znám, já jsem žila jen od kontroly do kontroly (stihla jsem 3 do ZT v 8tt)… do ted si pamatuju jak to bylo hrozný a strašně se to vleklo.
A taky jsem přemýšlela o domácím UTZ
![]()
@missy-m No to je nádherná zpravicka! Myslím to, že už nekrvacis
!
Jo, taky bych brala UTZ! A jak! Konec týdne je v nekonečnu, co
?
@Netaneta Také moc dekuji
Je fajn mít takovou podporu
A co Ty? Jak valcis? ![]()
Tak jdu zítra holky na 9:30
… A zabojovala jsem za toho našeho jediného chlapečka
Ozvala se na druhé straně totiž moc přijemná paní, tak jsem se ptala jestli mají všechny embrya stejnou kvalitu. Říkala, že některé jsou výborné a některé průměrné a že začnou těma nejlepšíma. A protože se zdála pořád moc přijemná
tak jsem se na tvrdo zeptala jak je na tom ten náš jediný kluk, na to se mě ptala jestli bychom ho chtěli, protože oni by určitě rozmrazili prvně holčičku, tak jsem řekla, že jo. Že je nám to samozřejmě jedno, ale radši bychom prvního kluka. Smála se a říkala, že tam napíše mentální (??) poznámku, že upřednostňujeme chlapečka.
Tak jsem zvědavá na zítra ![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.