1. IVF - Repromeda

Napsat příspěvek
Velikost písma:
721
7.9.15 19:39

@Netaneta Buď na sladko jako kaši (vařeno v mléce, chutná mi to víc) nebo smíchánou s rýží jako rizoto nebo jsme dělali podle internetu pohankové lečo. Ale je fakt, že mi není blbě a doslova žeru vše.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
468
7.9.15 21:23

@Netaneta Myslim na tebe kocko, at je vse v poradku..A zitra jen dobre zpravicky. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
389
8.9.15 07:30

@Netaneta Ahoj,tak jak je? :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19198
8.9.15 07:43

@Netaneta Jéééjda co to čtu?… Neboj se zlato, špinění je docela normální, může to být jen nějaká prasklá žilka. :hug: :hug: :hug: Držím moc pěsti na dnešek, určitě bude vše v pořádku :hug: :hug: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
389
8.9.15 07:55

@Kikuška90 Dneška mooooc drzim palce!!! :hug: Ať vše dobře dopadne! :srdce: :dance:
Dej pak vědět… :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
389
8.9.15 08:02

@marenkaF Ahoj,Tvůj přítel je na tom úplně stejně jako můj bratr. K tomu se mu začaly zkracovat šlachy pod koleny.No,lékaři mu plny důchod uznali hned, protože to jeden čas vypadalo, že jak se mu borti pater, zůstane na vozíčku. Pak ale přišla nějaká nová vyhláška a chtěli mu plný důchod vzit 8o. Někdy je to jak blbejch :?.No co jsme všechno museli vyřídit…Že těm poslancům někdy není trapne :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
346
8.9.15 08:55

@Micka2000 @missy-m @Lilly15 @Kikuška90 Děkuji, holky. Špínění přestalo, ale ráno jsem měla pro změnu křeče v břiše. Strach mám obrovskej, ale pořad doufám. Kikus, hodně štěstí dneska, ať se chytí a nepustí ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
389
8.9.15 09:20

@Netaneta Urcite to dobře dopadneMusí! :* Moc Ti fandim :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
139
8.9.15 12:43

@Lalunta ahoj, no nenapadá nás jiné řešení takže jo půjdeme do toho, ale ještě si pár týdnů možná i měsíců dame pauzu. Jsem pořád tak nějak rozhozená tak nechci dělat nic na křeč, ale první se hezky uklidnit :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
542
8.9.15 13:22

@Lucanka
To je fakt, proč to nezkusit… :pankac: Tak držím pěsti, ať to dobře dopadne! :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
542
8.9.15 13:23

@Netaneta
Hlavně, že už nešpiníš!!! To dopadne dobře, uvidíš! Držím pěsti! ;) :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
542
8.9.15 13:33

@Kikuška90
Tak copak naše Kikuška s chlapečkem uvnitř? :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
346
8.9.15 17:10

Tak na dnešní kontrole se všechno zdálo ok, zase trochu povyrostl, ale srdíčko ještě nemá. Dneska už nešpiním a primář nenašel žádnou příčinu, snad to teda bude dobrý. Jenom teda… původně jsem měla přijít na prohlídku v pátek dopoledne a změnili to na ranní krev a odpolední prohlídku a nějak jsem se v tom šoku a strachu nezeptala proč. Jinak neschopenku jsem zatím nechtěla, tak se tady prý nemám rozčilovat, nařízen klidový režim a zakázaný sex(který jsme stejně měli naposledy někdy před ketem). :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
721
8.9.15 17:41

@Netaneta Kočko, žádné stresy. Přesně jako u mě. Oni chtějí krev, aby koukli, jak jsi na tom s hormonama. Mně takhle přišli ten minulý pátek na o fous nižší hladinu progesteronu, takže mi navýšili utrogestan na 3-2-3. Tak se ničeho neboj, určitě to bude v pořádku :hug: Tak žádný stres, co nejvíc odpočívat a věřím, že příště už srdíčko určitě bude :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
346
8.9.15 17:54

@missy-m ježišmarjá, ještě víc Utrouše? To už se mi tam ani nevejde:D No ale všechno pro ty naše prťousky. Jak ty jsi na tom, kdy tam zase jdeš?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.