1. IVF - Repromeda

Napsat příspěvek
Velikost písma:
19198
10.9.15 06:29

@Lilly15 Děkujeme :hug: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
389
10.9.15 06:30

@Kikuška90 Díky! :hug: Jdu tam hrdě, ale v hloubi jsem duše úplně… :cert: :pocitac: Dám vědět…
Pa pa pa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3647
10.9.15 08:00

Lilly to je jasne :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
542
10.9.15 09:25

@Lilly15
Super fotky, díky! :palec: Já myslím, že je to jasný! :pankac:
Dneska držím palce, ať je krásná hodnota! :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
542
10.9.15 09:26

@Kikuška90
Co Ty, jak se cítíš?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19198
10.9.15 09:26

Holky co nějaké příznaky? Měli jste? Máte? Od kdy? :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19198
10.9.15 09:31

@Lalunta Ahoooj :mavam: :mavam: Cítím se skvěle :dance: :dance: Je mi asi tak o milion procent líp než včera :pankac: Ani na ten paralen včera nedošlo, dala jsem si doma ananas + pomeranč a šla si lehnout a už po probuzení mi bylo mnohem lépe. :dance: Akorát ještě smrkám, ale jinak už se cítím zdravá :pankac: Doufám, že to chlapeček vydrží se mnou :andel: Strašně moc mu věřím a držím palce :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
542
10.9.15 09:37

No tak jupííííí :dance: :dance: :dance:
Tak to on to s Tebou určitě vydrží! :pankac: :kytka:
I já se cítím po včerejším otřesným dnu v práci mnohem líp. :mrgreen: Sem tam mě píchá v podbřišku, nebo jakoby něco tahá. Ale prsa třeba vůbec. To v minulých transferech mě vždy bolely prsa, tak cca 3-4 dny po. Pak to přestalo. Tentokrát nic. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
542
10.9.15 09:44

Tak vidím, že pokud začnu dřív testovat, budu si muset nakoupit víc testů, s těma svýma dvouma jsem úplně trapná :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19198
10.9.15 09:46
@Lalunta píše:
Tak vidím, že pokud začnu dřív testovat, budu si muset nakoupit víc testů, s těma svýma dvouma jsem úplně trapná :oops:

Já mám taky jen dva (plus ten Repromeďácký) a taky si ted připadám jak vyvrhel :mrgreen: :mrgreen: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
542
10.9.15 09:53

@Kikuška90
Cha cha, vyvrhel :lol: :lol: To mě pobavilo. Naštěstí jsou lékárny na každém rohu, takže v případě potřeby se dá přikupit.
Jinak jsem se rozhodla - pokud nezačnu špinit nebo tak něco, test si udělám nejdřív v úterý.

Příspěvek upraven 21.01.16 v 20:43

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19198
10.9.15 09:59

@Lalunta Máš můj veliký obdiv :potlesk: :potlesk: Že to tak dlouho vydržíš :) To budeš kolik? 12. den?… Já bych to taky nejradši vydržela co nejdéle, ale mám strach právě kvůli tomu začátku :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
346
10.9.15 10:07

@Kikuška90 já příznaky neměla, jen občas zabolelo břicho. Zato teď bliju kudy chodím.:-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
542
10.9.15 10:11

@Kikuška90
Jakej obdiv, simtě. Že bych to už zkusila? Hele a poprvé jsem to těch 14 dní fakt vydržela… :mrgreen:

Příspěvek upraven 21.01.16 v 20:42

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19198
10.9.15 10:20
@Lalunta píše:
@Kikuška90
Jj, to bych měla být 12.den. Jakej obdiv, simtě. Já bych to už o víkendu zkusila, jenže máme v sobotu tu rodinnou oslavu a budeme tam spát, tak so a ne nepřichází v úvahu, a v pátek mi to přijde brzy… Hele a poprvé jsem to těch 14 dní fakt vydržela:mrgreen:

A já myslela, že takový lidi neexistují :mrgreen: :mrgreen:… No já být v tvé situaci tak testuju v sobotu ráno :mrgreen: Nebo to tam spíte už od pátku? :think:… já si sama věřím tak na příští středu maximálně :oops: :zed: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.