Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Kikuška90 Díky!
Jdu tam hrdě, ale v hloubi jsem duše úplně…
Dám vědět…
Pa pa pa
@Lilly15
Super fotky, díky!
Já myslím, že je to jasný! ![]()
Dneska držím palce, ať je krásná hodnota! ![]()
@Lalunta Ahoooj
Cítím se skvěle
Je mi asi tak o milion procent líp než včera
Ani na ten paralen včera nedošlo, dala jsem si doma ananas + pomeranč a šla si lehnout a už po probuzení mi bylo mnohem lépe.
Akorát ještě smrkám, ale jinak už se cítím zdravá
Doufám, že to chlapeček vydrží se mnou
Strašně moc mu věřím a držím palce ![]()
No tak jupííííí
![]()
Tak to on to s Tebou určitě vydrží!
![]()
I já se cítím po včerejším otřesným dnu v práci mnohem líp.
Sem tam mě píchá v podbřišku, nebo jakoby něco tahá. Ale prsa třeba vůbec. To v minulých transferech mě vždy bolely prsa, tak cca 3-4 dny po. Pak to přestalo. Tentokrát nic. ![]()
Tak vidím, že pokud začnu dřív testovat, budu si muset nakoupit víc testů, s těma svýma dvouma jsem úplně trapná ![]()
@Lalunta píše:
Tak vidím, že pokud začnu dřív testovat, budu si muset nakoupit víc testů, s těma svýma dvouma jsem úplně trapná
Já mám taky jen dva (plus ten Repromeďácký) a taky si ted připadám jak vyvrhel
![]()
@Kikuška90
Cha cha, vyvrhel
To mě pobavilo. Naštěstí jsou lékárny na každém rohu, takže v případě potřeby se dá přikupit.
Jinak jsem se rozhodla - pokud nezačnu špinit nebo tak něco, test si udělám nejdřív v úterý.
Příspěvek upraven 21.01.16 v 20:43
@Lalunta Máš můj veliký obdiv
Že to tak dlouho vydržíš
To budeš kolik? 12. den?… Já bych to taky nejradši vydržela co nejdéle, ale mám strach právě kvůli tomu začátku ![]()
@Kikuška90 já příznaky neměla, jen občas zabolelo břicho. Zato teď bliju kudy chodím.:-D
@Kikuška90
Jakej obdiv, simtě. Že bych to už zkusila? Hele a poprvé jsem to těch 14 dní fakt vydržela… ![]()
Příspěvek upraven 21.01.16 v 20:42
@Lalunta píše:
@Kikuška90
Jj, to bych měla být 12.den. Jakej obdiv, simtě. Já bych to už o víkendu zkusila, jenže máme v sobotu tu rodinnou oslavu a budeme tam spát, tak so a ne nepřichází v úvahu, a v pátek mi to přijde brzy… Hele a poprvé jsem to těch 14 dní fakt vydržela…
A já myslela, že takový lidi neexistují
… No já být v tvé situaci tak testuju v sobotu ráno
Nebo to tam spíte už od pátku?
… já si sama věřím tak na příští středu maximálně
![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.