Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Lalunta Jdu ráno na devátou, tak hned z domů podám info. Snad bude vše OK.
Jo a byla jsem teď s kamarádkou a jejíma holčičkama na hřišti a jak jsem chodila, tak mě strašně začaly bolet třísla. A kamoška na to, zvykej si, už se ti to připravuje. Tak si říkám, že kdyby tak kuliferda stávkoval, že by to tělo tak neblblo. Tak snaaad zítra dobré zprávy. Jen mi asi začíná rýma
To bude ten páteční firemní večírek, kde mi už snad půlka firmy gratulovala (jak to ví???) a byli jsme při tom na zahrádce, tak možná jsem nějak prochladla. No snad to bude v pohodě. Čajíky, medík, postel to jistí.
Ahojky holčinky moje, tý jo, já jsem ráda, že za den napíšu pár řádek a poctivě to pročtu, vy píšete jak draci…Mám z vás ze všech radost, téď je to tu takové krásně pozitivní, ty testíky @Lilly15 jsou úžasné, jak to je krásně, že tam ten prďousek je, ale ty testy z moje lékárna, tam to jde vidět líp.. ![]()
@Lalunta, @Kikuška90 Taky na vás myslím holky, taky jsem zvědavá,@missy zítra se taky těším na samé krásné zprávičky
a jestli se o tebe pokouší bacil, tak pod peřinu a čajovat a medovat
a u @Netaneta držím palečky, aby už bylo krásné
![]()
@Netaneta Jeee, naaaakupy!
Jak se zamestna mysl, a ze se na nakupech krasne zamestna, nevolnosti se rychle rozplynou.Na zitrejsi kontrole tfuj tfuj tfuj, a dej pak vedet, ju? Uz Ti roste brisko? ![]()
@Micka2000 Diky Mici
,chtela jsem jen porovnat testy, jak reaguji.Oba maji citlivost 10, ale ten Moje lekarna to proste ukazuje lip ![]()
Kdyz jsem kupovala 4baleni, obe lekarnice na me hledely jak na maniaka.Byla to sranda
.Zitra si jdu koupit digitalni.Tak jsem zvedava ![]()
A co ty, kocko?
@missy-m Tak hlavne brzke uzdraveni! Dej na sebe pozor
Co miminko? Citis uz brisko?
@Lilly15 Bříško mi způsobilo zapeklitou situaci, co si oblíct ven. Jen bych řekla, že to je spíš z toho ležení na gauči a nacpávání se. I když aby s tím nebyl konec. Dala jsem si čaj a následně si zaobjímala záchodovou mísu
Ale možná to bude z toho nachlazení. No uvidím.
@missy-m o je, mas velke nevolnosti?
Me brisko taky malinko roste, ale je to hlavne tim, jak mi ochabuji svaly.Snad po 14TT uz pujde cvicit
.Ted mam desny strach ![]()
@Lilly15 moje břicho je záhada, tím zvracením jsem zhubla, většinou mi jako první trochu splaskne břicho, ale teď ne. Ne že by rostlo, ale je takový nafouklý, i když mám vnitřnosti totálně prázdný po záchodovým maratonu.:-) Ale já nejsem ani normálně zrovna miss plochý břicho, tak nikdo nic nepozná.
@Netaneta @missy-m Kočky naše, držím všechno co mám dneska, ať se miminka krásně ukážou a všechno je v pořádku
![]()
@Kikuška90 Tak já jsem doma
Jsem oficiálně propuštěna k mému doktorovi. Miminko odpovídá 7+3 (podle transferu by mělo být 7+5, takže prý všechno v pořádku), krásně mu bliká srdíčko a vše je dobrý. Malilinkatý hematom ničemu nevadí, klidně můžu ukončit neschopenku, ale protože od včerejška mě potkala supr radost-aneb zvracím vše, tak si dám ještě týden doma. A pak se uvidí. Teď jdu dospat noc, protože spaní v sedě na gauči není nic moc. No a v pondělí tradá k mému doktorovi. Tak jsem zvědavá, co mi na to miminko řekne ![]()
@missy-m Juuuupííííí
Tak obrovská gratulace
A malilinkatá závist
![]()
@missy-m
No tak to je skvělá zpráva.
Ale po pravdě jsem nic jiného nečekala.
Moc gratuluji a ať je líp! ![]()
@Kikuška90 @Lalunta Holky díky moc
A strašně moc vám přeju a držím pěsti, ať máte taky spoustu štěstíčka a dopadne to dobře.
No a taky jsem konečně stáhla fotku s mýma testíkama. Tak přidávám.
Tak já to jdu zalomit ![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.