1. IVF - Repromeda

Napsat příspěvek
Velikost písma:
19198
11.9.15 20:28

@Netaneta Né né, měli jsme Mirka, Vaška a Honzu :mrgreen: :mrgreen:.. A maturovala jsi v roce 2010?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
542
11.9.15 20:31

@Kikuška90
Ty jo, takže taková malá krize… 8o Ale jde vidět, že vás to zase spojilo… :palec: A hned 6 kousků s nadějí :srdce: :srdce: :srdce: :srdce: :srdce: :srdce: Jste drsní s tou adopcí, to by u nás asi nedopadlo. :roll: My jsme schopni všeho, aby jsme měli hlavně vlastní dítě. :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19198
11.9.15 20:34

@Lalunta No nás hlavně u té adopce překvapilo, že nám paní suveréně řekla, že do roka bysme měli dítě doma. (a to jsme chtěli co nejmenší) Že tady u nás na malém městě to není takový problém jako ve velkých (což ted úplně nechápu), ale čekali jsem, že se vytasí s aspon 4-5 rokama :nevim: Každopádně jsem moc šťastná, že jsme do toho druhého pokusu šli a doufám, že si minimálně 1 zdravé miminko odneseme :srdce: :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
346
11.9.15 20:36

@Kikuška90 tyjo, musela jsem to složitě počítat.:-D 2009 jsem maturovala. Takže do vašeho áčka chodila blonďatá Klárka H.? Už jsem se chytla?:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
542
11.9.15 20:39

@Kikuška90 S tím malým městem to taky nějak nechápu. :roll:
Určitě budete mít zdravý mimi! Z těch 6 tam musí být i víc jak jedno! :pankac:
Já si tu adopci vůbec neumím představit, toužím po tom, abych byla těhotná a prožila si to! :roll: :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19198
11.9.15 20:40
@Netaneta píše:
@Kikuška90 tyjo, musela jsem to složitě počítat.:-D 2009 jsem maturovala. Takže do vašeho áčka chodila blonďatá Klárka H.? Už jsem se chytla?:-)

A já si říkala, kam ses poděla :mrgreen: :mrgreen: Áno, chodila :pankac: :pankac:… Ale my jsme teda byli poslední ročník, který odchodil celý 4 roky v Řečkovicích, po nás se škola tam zavřela :roll: A už jenom na Kotlářské.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
346
11.9.15 20:44

@Kikuška90 nám tvrdili, že jsme to my:-D To je jedno. Tak to jsem byla o ročník výš, já si říkala, že ty lidi z béčka si docela pamatuju.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19198
11.9.15 20:46

@Netaneta Joo to já si o ročník víc taky pamatuju lidi z Béčka :mrgreen: Ale i tak je to sranda :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
346
11.9.15 20:55

@Kikuška90 To teda jo.:-) Já z toho vašeho ročníku znám jen tu Klárku, s tou se občas potkáváme

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19198
14.9.15 07:20

@Lalunta Ahoj kočko :mavam: Tak co?? Testovala jsi?? 8o 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
542
14.9.15 07:52

@Kikuška90
Ahoj :mavam: Ano, ano. :dance: Už v úterý večer, nakonec jsem to nevydrzela. :mrgreen:
JSEM NEJŠŤASTNĚJŠÍ!!! :dance: :dance: :dance:

Příspěvek upraven 21.01.16 v 20:37

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19198
14.9.15 07:53

@Lalunta Jůůůů no supéééééér :dance: :dance: :dance: Gratuluji :kytka: Je to tááááám :pankac: :pankac: :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
542
14.9.15 07:57

@Kikuška90 Děkuji :hug: :*
Klepou se mi ruce a zaspala jsem do práce. :oops:
Co Ty, jak je? Ty budeš testovat zítra, viď? ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19198
14.9.15 07:59
@Lalunta píše:
@Kikuška90 Děkuji :hug: :*
Klepou se mi ruce a zaspala jsem do práce. :oops:
Co Ty, jak je? Ty budeš testovat zítra, viď? ;)

No nevím, zítra budu 7. den teprve, nevím jestli to má cenu :nevim: :think:… Navíc mám čím dál větší strach…všem vám to tady vyšlo… na někoho to padnout musí :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
542
14.9.15 08:15

@Kikuška90
Já jsem nikdy takhle brzy netestovala právě proto, že si myslím, že ten výsledek není úplně jasný. :nevim:
Prosim Tě, takhle vůbec nepřemýšlej! Naopak - rozvířila se pozitivní vlna, která tady dlouho nebyla!!! A Ty se v ní povezeš!!! ;) :* :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.