Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Kikuška90 Ano, nejdůležitější je nidace. A pak jak píšeš, aby ho tělo přijalo. Z toho mám největší strach. Mám v sobě streptokoka(hooodně v kostech a na osrdečníku) a snad si tělo nesplete miminko s propukající infekcí. Proto jsem dnes byla pro jistotu i na revmatologii.
@Lilly15 Určitě to bude dobré, hodnotu máš pěknou na 12. den
… Jo jo nejdůležitější je nidaci a ta u mě proběhla v nemoci
Jestli to nevyjde budu takhle mlátit hlavou o zeď za 14 dní
![]()
@Lilly15
![]()
Už aby byl alespon víkend, v tom týdnu to vůbec neutíká ![]()
@Kikuška90
To teda neutíká!
Taky se těším na víkend, že to uteče a bude pondělí! ![]()
Nene, hlavičkama do zdi ne, to se nesmí stát! ![]()
@Lalunta píše:
@Kikuška90
To teda neutíká!Taky se těším na víkend, že to uteče a bude pondělí!
Nene, hlavičkama do zdi ne, to se nesmí stát!
Do zdi néé to máš pravdu
, já mám na berany berany duc psa
![]()
@Lilly15
Ten strach Tě zlato nepustí až do května (či do konce života)…
![]()
@Lilly15 nic jsem zatím nezkoušela, až dneska jsem přišla na to, že mi trochu pomáhá tekutá strava, džusy, jogurty, přesnídávky a teď jsem v práci vydolovala z automatu studenou ZONku. Dneska jsem ještě nezvracela, ale moc dobře mi není. Nicméně zítra už je pátek, tak se těším na kontrolu a to přebíjí i tu nevolnost.:-)
@Kikuška90 na krev klasika na sedmou a pak někdy po dvanáctý, ve čtvrt nebo v půl jedný, to se musím ještě zeptat, zapomněla jsem to.:)
@Netaneta píše:
@Lalunta @Kikuška90 holky, já jsem na vás tak zvědavá!
To já na Tebe taky! Jestli už bude ![]()
Zítra v poledne jsem online a čekám samé dobré zprávy - aj od @missy-m
@Lalunta Já tady budu až od půl třetí, musím jít ještě vybrakovat nějaký obchody na Dny Marianne:-D Mám štěstí, že se zatím bojím kupovat věci na prcka, jinak by mohla padnout výplata, v HM a Lindexu už mám vybranejch pár věcí jak pro mimi, tak pro sebe s pupkem.:-)
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.