1. IVF - Repromeda

Napsat příspěvek
Velikost písma:
542
11.9.15 20:04

@Kikuška90
A proč jste vlastně měli mezi 1. a 2. IVF rok pauzu?
Já si zase myslím, že pokud je to tak skvělé embryo, uchytí se bez ohledu na chvilkovou a lehkou nemoc. To bude dobrý, uvidíš :hug: Svoje jste si už vybrali, 2× taková zmařená naděje… :,( teď to vyjde, do třetice všeho dobrého! ;)
A 11 dní to určitě nevydržíš! :pankac: Jsi nedočkavec, budeš v to úterý určitě testovat… :pankac: :mrgreen: Přehoupne se víkend a budeš co nevidět držet pozitivní test v ruce… :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19198
11.9.15 20:06

@Netaneta Já mám taky vystudované knihovnictví :mrgreen: :palec: Střední školu, chtěla jsem i na VŠ, ale přesně jak píšeš, ty platy :poblion: Strašně mě bavili praxe v různých knihovnách… Já mám taky mnohem radši fyzickou knížku, ale mám pár stáhlých i elektronicky, ale to jenom do práce, protože tam si knížku vybalit nemůžu :oops: :oops: :mrgreen: :mrgreen:
Pracovala jsem po maturitě půl roku v knihkupectví a byla jsem strašně spokojená :dance: :pankac:, tolik knížek za půl roku jsem ještě nepřečetla :mrgreen: Ale ty peníze byli o ničem i tam :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
346
11.9.15 20:09

@Kikuška90 a kam jsi chodila? těch knihovnických středních není tolik..:-) Já na SOŠIKS, co bývala v Řečkovicích.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19198
11.9.15 20:12

@Lalunta Noo pauzu.. na ET jsme byli na konci ledna a já až do půlky dubna chodila do Repromedy na krev, protože mi nechtělo klesnout HCG z toho jak se chytlo. Pořád jsem měla hodnotu okolo 50 jednotek a nikdo nevěděl proč :roll: A na revizi mě hnát nechtěli.
Z toho jsme měli trošku krizi doma :oops: Manžel do toho už jít nechtěl, že tohle nemá za potřebí a jestli děti mít nemáme, tak prostě nebudou… V létě se situace u nás zlepšila (zpětně vím, že to chtělo čas a zbytečně jsem na něj tlačila, problém je, že u nás je špatný spermiogram, já jsem úplně zdravá,,tak možná taky tohle hrálo roli) a protože jsme oba nikdy nebyli proti adopci, tak jsme se byli na úřadě zeptat co je vše potřeba a jak cca dlouho to může trvat, abychom měli představu… a někdy v listopadu manžel přišel s tím, že zkusíme ještě jeden pokus a pokud to nevyjde, tak vyplníme ty papíry na adopci :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19198
11.9.15 20:13
@Netaneta píše:
@Kikuška90 a kam jsi chodila? těch knihovnických středních není tolik..:-) Já na SOŠIKS, co bývala v Řečkovicích.

Přesně tam :palec: - jak říkáš, moc jich nen :pankac: Já se picnu :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19198
11.9.15 20:13

:oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
346
11.9.15 20:15

@Kikuška90 :-D Tak to je dobrý, to jsme se určitě potkávaly:-) Já byla v tom posledním ročníku, co ještě odchodil v Řečkovicích, ty další už se postupně stěhovaly na Kotlářskou. Podle věku jsi chodila tak o ročník až dva níž. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
542
11.9.15 20:15

@Netaneta
Taky si to tak říkám, že třeba se nám někdy zadaří přirozeně. A 3 kousky bychom chtěli taky :oops: :mrgreen:
Někde jsem četla nějakou studii, že nervozita pacientky na uhnízdění embrya a celkový výsledek umělého oplod. nemá žádný výrazný vliv - to by žádná pacientka neměla úspěch, protože všechny jsou vystresované a to by pak měly CARy 0% úspěšnost. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
346
11.9.15 20:17

@Lalunta přesně tak, klidná není žádná, to se nedá.:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19198
11.9.15 20:20

@Netaneta Néééééé… já byla taky v tom ročníku co byl naposledy v Řečkovicích :mrgreen: :mrgreen: A chodila jsem do Béčka… ty předpokládám do Áčka..? :think: Jinak si tu píšu se spolužačkou a ani o tom nevím :zed: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
346
11.9.15 20:21

:-D Já do áčka, no. Tak to je teda záhada, já si tě v tý Repromedě měla víc prohlídnout.:-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
542
11.9.15 20:21
@Kikuška90 píše:
@Netaneta Néééééé… já byla taky v tom ročníku co byl naposledy v Řečkovicích :mrgreen: :mrgreen: A chodila jsem do Béčka… ty předpokládám do Áčka..? :think: Jinak si tu píšu se spolužačkou a ani o tom nevím :zed: :mrgreen: :mrgreen:

Heeeej!!! Vy mě bavíte!!! :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19198
11.9.15 20:23
@Netaneta píše: :-D Já do áčka, no. Tak to je teda záhada, já si tě v tý Repromedě měla víc prohlídnout.:-D

No aspon, že tak :mrgreen:… No já jsem Tě viděla jen tak v rychlosti, ale nikoho jsi mi nepřipomínala :think: :mrgreen: Přitom bych poznala všechny lidi z Áčka :mrgreen: To je fakt mazec :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
346
11.9.15 20:26

@Kikuška90 Možná to bude tím, že na střední jsem měla o 15 kilo míň (to zní hrozně, když to napíšu nahlas) Byla jsem tam jediná hodně světlá blondýna a kamarádila jsem s takovou tmavovlasou malou Bárou.:-) Já si z toho béčka moc lidí nepamatuju… byl tam kluk Tom?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
346
11.9.15 20:26

@Lalunta :-D Taky na to koukám

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.