Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Kikuška90
A proč jste vlastně měli mezi 1. a 2. IVF rok pauzu?
Já si zase myslím, že pokud je to tak skvělé embryo, uchytí se bez ohledu na chvilkovou a lehkou nemoc. To bude dobrý, uvidíš
Svoje jste si už vybrali, 2× taková zmařená naděje…
teď to vyjde, do třetice všeho dobrého! ![]()
A 11 dní to určitě nevydržíš!
Jsi nedočkavec, budeš v to úterý určitě testovat…
Přehoupne se víkend a budeš co nevidět držet pozitivní test v ruce… ![]()
@Netaneta Já mám taky vystudované knihovnictví
Střední školu, chtěla jsem i na VŠ, ale přesně jak píšeš, ty platy
Strašně mě bavili praxe v různých knihovnách… Já mám taky mnohem radši fyzickou knížku, ale mám pár stáhlých i elektronicky, ale to jenom do práce, protože tam si knížku vybalit nemůžu
![]()
Pracovala jsem po maturitě půl roku v knihkupectví a byla jsem strašně spokojená
, tolik knížek za půl roku jsem ještě nepřečetla
Ale ty peníze byli o ničem i tam ![]()
@Kikuška90 a kam jsi chodila? těch knihovnických středních není tolik..:-) Já na SOŠIKS, co bývala v Řečkovicích.
@Lalunta Noo pauzu.. na ET jsme byli na konci ledna a já až do půlky dubna chodila do Repromedy na krev, protože mi nechtělo klesnout HCG z toho jak se chytlo. Pořád jsem měla hodnotu okolo 50 jednotek a nikdo nevěděl proč
A na revizi mě hnát nechtěli.
Z toho jsme měli trošku krizi doma
Manžel do toho už jít nechtěl, že tohle nemá za potřebí a jestli děti mít nemáme, tak prostě nebudou… V létě se situace u nás zlepšila (zpětně vím, že to chtělo čas a zbytečně jsem na něj tlačila, problém je, že u nás je špatný spermiogram, já jsem úplně zdravá,,tak možná taky tohle hrálo roli) a protože jsme oba nikdy nebyli proti adopci, tak jsme se byli na úřadě zeptat co je vše potřeba a jak cca dlouho to může trvat, abychom měli představu… a někdy v listopadu manžel přišel s tím, že zkusíme ještě jeden pokus a pokud to nevyjde, tak vyplníme ty papíry na adopci ![]()
@Netaneta píše:
@Kikuška90 a kam jsi chodila? těch knihovnických středních není tolik..:-) Já na SOŠIKS, co bývala v Řečkovicích.
Přesně tam
- jak říkáš, moc jich nen
Já se picnu
![]()
@Kikuška90
Tak to je dobrý, to jsme se určitě potkávaly:-) Já byla v tom posledním ročníku, co ještě odchodil v Řečkovicích, ty další už se postupně stěhovaly na Kotlářskou. Podle věku jsi chodila tak o ročník až dva níž. ![]()
@Netaneta
Taky si to tak říkám, že třeba se nám někdy zadaří přirozeně. A 3 kousky bychom chtěli taky
![]()
Někde jsem četla nějakou studii, že nervozita pacientky na uhnízdění embrya a celkový výsledek umělého oplod. nemá žádný výrazný vliv - to by žádná pacientka neměla úspěch, protože všechny jsou vystresované a to by pak měly CARy 0% úspěšnost. ![]()
@Netaneta Néééééé… já byla taky v tom ročníku co byl naposledy v Řečkovicích
A chodila jsem do Béčka… ty předpokládám do Áčka..?
Jinak si tu píšu se spolužačkou a ani o tom nevím
![]()
Já do áčka, no. Tak to je teda záhada, já si tě v tý Repromedě měla víc prohlídnout.:-D
@Kikuška90 píše:
@Netaneta Néééééé… já byla taky v tom ročníku co byl naposledy v Řečkovicích![]()
A chodila jsem do Béčka… ty předpokládám do Áčka..?
Jinak si tu píšu se spolužačkou a ani o tom nevím
![]()
![]()
Heeeej!!! Vy mě bavíte!!!
![]()
@Netaneta píše:Já do áčka, no. Tak to je teda záhada, já si tě v tý Repromedě měla víc prohlídnout.:-D
No aspon, že tak
… No já jsem Tě viděla jen tak v rychlosti, ale nikoho jsi mi nepřipomínala
Přitom bych poznala všechny lidi z Áčka
To je fakt mazec ![]()
@Kikuška90 Možná to bude tím, že na střední jsem měla o 15 kilo míň (to zní hrozně, když to napíšu nahlas) Byla jsem tam jediná hodně světlá blondýna a kamarádila jsem s takovou tmavovlasou malou Bárou.:-) Já si z toho béčka moc lidí nepamatuju… byl tam kluk Tom?
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.