Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Kikuška90 Však já si na Tebe vzpoměla (doufám, že se teď nějak neurazíš
) už na křesle, když mi řekla, že mám 6mm… Hned mi blesklo hlavou jaký trable jsi měla tento cyklus ty a pak všechno v pohodě ![]()
@Peťka26 Ona určitě ještě povyroste a bude to stačit
Ale taky si pamatuju, že se prvně Dr. tvářila jak kdyby to byla totál tragédie
Dostala jsem teda tabletky na sliznici radši - to byl takovej bonus ![]()
Kdy máš další kontrolu??
A pohlaví víte?? ![]()
@Kikuška90 Nee, nechceme si nechat říct… chceme překvapení až do porodu… ale v hloubi duše bych radši holčičku… tak uvidíme. Další kontrolu mám už ve čtvrtek, tak snad to bude lepší
@Peťka26 píše:
@Kikuška90 Kdy máš vůbec v plánu testovat?
Nikdy
… Domluvili jsme s manželem na sobotu ráno (11.den), protože budeme oba doma.. Ale já mám nějaký špatný pocit
Prostě že to nevyšlo, tak nevím jestli nepočkáme až na úterý na krev ![]()
@Kikuška90 To by bylo, kdyby to nevyšlo… teď je vyloženě nějakej plodnej měsíc, když to tu tak čtu… takže neboj, šance je obrovská. Navíc máte embryjko vyšetřené, takže musíš v klidu věřit, že víc se udělat nemohlo a vyjít to musí… ale to se mi kecá teď, až tady budu vyšilovat já, tak si na tyhle svý „super“ rady určitě vzpomenu
.
Každopádně držím všechny palce a prstíky a pěstičky co mám, aby tam už byl brouček zavrtanej a jen se tiše pousmíval nad tvýma pochybnostma ![]()
@Peťka26 Děkuji moc
Já bych tomu věřila na milion procent kdybych nebyla první dva dny tak nemocná
.. no jsem zvědavá sama na sebe jak dlouho to vydržím s tím testem
Já prostě nechci aby to nevyšlo
![]()
@Lalunta píše:
@kratjana
Aha, já jsem nevěděla, že je to tak špatný.To mě mrzí. Mě před transferem bolely záda, ani spát jsem nemohla, ale dala mě dohromady fyzioterapeutka za 3×. To jsem si taky nedokázala představit mít ještě k tomu všemu pupek…
a to zřejmě nebylo tak špatný jak u Tebe. Chjo..
Ale zase dobrá zpráva, že Tě aspoň ty bedra přestaly bolet, že se to někam hýbe a je to na lepší cestě.
Držím palce, ať se to jenom zlepšuje.
Neverim tomu ;( většinou to je že se mi bolest stěhuje a vrací ;(
@Micka2000 píše:
@Lalunta Obrovitááánská gratulace beruško, to jsou krásný testíky, je vás tu téď těhulek, holky vy se máte, že se vám ti mrňousci zavrtali…Tak tos měla oslavu zakončenou tou nejlepší zprávičkou…![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
@missy-m Jé, ty už máš průkazku a už 7+6, dneska vlastně už 8tt, to utíká, za chvilku první trimestr za tebou..![]()
@Lilly15 Gratuluji, krásně ti roste HCG..Neboj, každé přece špatně být nemusí a třeba jen krásně poroste bříško a chutě třeba přijdou![]()
@kratjana Teda beru, to ti nezávidím ty bolesti a chodíš i na nějáké rehabky a třeba elektroléčbu nebo magnet? To už tě trápí taky dlouho, chjo..![]()
Já jsem zatím mojžíšovku odložila až po odběrech, až bude klid..
@Peťka26 Ahojky, no jakpak jste si užili dovču? A kdy budeš mít výsledky PGS? Kolik vajíček jste posílali, plný počet 8?
Mici. Měla jsem opichy, elektrické destičky, injekce do žíly a proti bolesti do zadecku.,a zitra poslední rehabka- ale tam jsme se zaměřili na mojzisovku-ta je prý tak na záda tak se tím zabíjí dvě mouchy jednou ranou. Ale je to horšía hhorší. dnes jako by mě bolela pater. Už zbývají jen infuze. Jsem z toho nešťastná ;(
Holky včera mi zavedli embryo ( holčičku),měla jsem KET v nativu.Chci se zeptat? dali vám po zavedení anopyrin a prednison, protože mne ne. nechali mi jen utros.
Holky SOS, hlásí se depka… to se mi teda nestává, ale teď popíjím víno (samozřejmě na sliznici
) a čumím na fotky miminek narozených u nás v porodnici… Proč se člověk takhle sám deptá?! ![]()
@Peťka26 Taky mám chuť na víno.. ty si aspon můžeš dát
… A v depce jsem už od KETu
Doufám, že v sobotu se tomu budu smát
![]()
Ty nakopej depku víš kam… máš před KETem… to je NEJ čas, kdy víš, že už za chvilku budeš mít miminko u sebe
![]()
@montty Ahoj, nedávají to automaticky. Já beru 1/2 anopyrinu od 1 DC. Je to na základě různých testů. A držím palce ![]()
@Kikuška90 No… snad před KETem… Já většinou bývám strašně optimistickej člověk (aspoň si myslím) a tak mě každá taková depka docela rozhodí… Přitom k ní ani není důvod ![]()
@montty já měla a mám jen utrogestan (a estrapatch, ale neměla jsem nativ).
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.