Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Susan23 Hodnotu máš v pohodě… porovnávat to nejde, někdo má kolem 300 a někdo přes 1000 a obojí je v pořádku ![]()
@Kikuška90 děkuji, přece jenom jsem čekala trochu více
Ale unavená jsem furt, prsa bolí, nešpiním, nekrvácím, tak to beru jako prosperující těhotenství, už mám za sebou potraty, tak se prostě bojím ![]()
@Susan23 Ahoj Susan, taky Tě vítám mezi námi!
S těmi potraty mě to nesmírně mrzí. Co se týče strachu, prožíváme jej asi všechny stejně, neboj
. Ale je fajn, že se s námi dělíš o zážitky. Od toho tu jsme
. Hodnota je krásná, neboj
. Držím palečky ![]()
@Susan23
Chápu, ty negativní zkušenosti člověka hlodaj
Hodnota se mi zdá taky v pohodě, i když nejsem žádný zdravotník.
A jestli se chceš trochu uklidnit, zajdi si na krev jako samoplátce a uvidíš, jestli stoupá.
A vy máte embryjko vyšetřené?
@montty Ahoj holka, tak gratuluji k úspěchu! Neboj, všechno vyjde
. S léky si hlavu nedělej
, mě taky dali jen Utrogestan
. Držím palečky ![]()
@Lalunta nemame vyšetřené, jsme idiopati, takže nebyl důvod. Spíše než na krev jsem uvažovala, že bych se stavila příští týden na utz za svou dr. a nebo prostě počkám, ať se zbytečně neplaším, když bude na srdíčko brzy. ![]()
@Susan23
My jsme taky idiopati (to zní jak idioti
) a mysleli jsme si, že není třeba embrya vyšetřovat. Ale po 1.IVF a dvou neúspěšných transferech blastocyst, jsme u 2.IVF chtěli embrya vyšetřit a bylo nám to i doporučeno (hradí VZP). Ze 7 blastocyst nám zbyly pouze 2 zdravé. Takže teď si myslím, že to svůj smysl má a bez PGS bych už do dalšího cyklu nešla.
@Lalunta tomu rozumím, ale nam zatím klapl první pokus, takže nyní to řešit nebudu
Chtěli jsme to zkusit, samozřejmě na podruhé bychom zkusili více věcí, ale věřím, že to nebude potřeba.
@Susan23
Napoprvé? Tak to je super! Sen každého, kdo jde na umělé!
Gratuluji! ![]()
@Lalunta jj, první ivf, první et a jsem těhotná, samozřejmě na začátku, do konce 12 tt to bude psycho na nervy, ale ten pocit, že se i nám něco může podařit na poprvé je nepopsatelný
po 6,5 letech snažení
Je mi líto, že tobě to neklaplo, ale nyní už jsi taky na dobré cestě, jsem napnutá jak kšandy kolik budeš mít hcg, hlavně se prosím zeptej na tu hodnotu ![]()
@Susan23
To já se zeptám, to se neboj! ![]()
A ještě se mám zeptat, jestli můžeme mít normálně sex, nakázal manžel. ![]()
6,5 roku
? Tak to je mazec! My 3 roky. 1. ET byl úspěšný, ale nakonec z toho bylo jen biochemické těhu, 2. byl KET, to se nechytlo vůbec a tentokrát se chytlo, tak uvidíme, jestli vydrží! ![]()
@Lalunta jj s tím sexem mě to taky moc zajímá
jsem se nějak zapoměla zeptat
Co bereš nebo pícháš za léky?
Ahoj holkyyyyyyy!
![]()
Tak jsem oficiálně v tom!
![]()
HCG 704 a prcek nebo prcinka už byl na utz i vidět
to jsem ani nečekala!!! Fotečka s bublinkou už je připnutá na ledničce.
Dostala jsem náplasti Estrapatch a Utrogestan. Příští pátek jdu na kontrolu.
JÁ JSEM TAK ŠŤASTNÁ!!!
![]()
@Lalunta Supéééééééér
Mám z vás radost
Jsou to vážně bojovníci ty naše děti
Gratuluji mámo ![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.