1. IVF - Repromeda

Napsat příspěvek
Velikost písma:
19198
16.9.15 08:41

@Susan23 Hodnotu máš v pohodě… porovnávat to nejde, někdo má kolem 300 a někdo přes 1000 a obojí je v pořádku :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5993
16.9.15 08:46

@Kikuška90 děkuji, přece jenom jsem čekala trochu více :) Ale unavená jsem furt, prsa bolí, nešpiním, nekrvácím, tak to beru jako prosperující těhotenství, už mám za sebou potraty, tak se prostě bojím :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
389
16.9.15 09:12

@Susan23 Ahoj Susan, taky Tě vítám mezi námi! :mavam: S těmi potraty mě to nesmírně mrzí. Co se týče strachu, prožíváme jej asi všechny stejně, neboj :hug:. Ale je fajn, že se s námi dělíš o zážitky. Od toho tu jsme :hug: :hug: :hug:. Hodnota je krásná, neboj :dance:. Držím palečky :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
542
16.9.15 09:14

@Susan23
Chápu, ty negativní zkušenosti člověka hlodaj :cert: Hodnota se mi zdá taky v pohodě, i když nejsem žádný zdravotník. :mrgreen: A jestli se chceš trochu uklidnit, zajdi si na krev jako samoplátce a uvidíš, jestli stoupá. ;) A vy máte embryjko vyšetřené?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
389
16.9.15 09:19

@montty Ahoj holka, tak gratuluji k úspěchu! Neboj, všechno vyjde :hug:. S léky si hlavu nedělej ;), mě taky dali jen Utrogestan :oops:. Držím palečky :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5993
16.9.15 09:34

@Lalunta nemame vyšetřené, jsme idiopati, takže nebyl důvod. Spíše než na krev jsem uvažovala, že bych se stavila příští týden na utz za svou dr. a nebo prostě počkám, ať se zbytečně neplaším, když bude na srdíčko brzy. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
542
16.9.15 09:49

@Susan23
My jsme taky idiopati (to zní jak idioti :lol: ) a mysleli jsme si, že není třeba embrya vyšetřovat. Ale po 1.IVF a dvou neúspěšných transferech blastocyst, jsme u 2.IVF chtěli embrya vyšetřit a bylo nám to i doporučeno (hradí VZP). Ze 7 blastocyst nám zbyly pouze 2 zdravé. Takže teď si myslím, že to svůj smysl má a bez PGS bych už do dalšího cyklu nešla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5993
16.9.15 09:55

@Lalunta tomu rozumím, ale nam zatím klapl první pokus, takže nyní to řešit nebudu :) Chtěli jsme to zkusit, samozřejmě na podruhé bychom zkusili více věcí, ale věřím, že to nebude potřeba.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
542
16.9.15 10:10

@Susan23
Napoprvé? Tak to je super! Sen každého, kdo jde na umělé! :pankac: Gratuluji! :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5993
16.9.15 10:22

@Lalunta jj, první ivf, první et a jsem těhotná, samozřejmě na začátku, do konce 12 tt to bude psycho na nervy, ale ten pocit, že se i nám něco může podařit na poprvé je nepopsatelný :) po 6,5 letech snažení :) Je mi líto, že tobě to neklaplo, ale nyní už jsi taky na dobré cestě, jsem napnutá jak kšandy kolik budeš mít hcg, hlavně se prosím zeptej na tu hodnotu :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
542
16.9.15 10:27

@Susan23
To já se zeptám, to se neboj! :pankac:
A ještě se mám zeptat, jestli můžeme mít normálně sex, nakázal manžel. :lol:
6,5 roku 8o? Tak to je mazec! My 3 roky. 1. ET byl úspěšný, ale nakonec z toho bylo jen biochemické těhu, 2. byl KET, to se nechytlo vůbec a tentokrát se chytlo, tak uvidíme, jestli vydrží! :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5993
16.9.15 10:36

@Lalunta jj s tím sexem mě to taky moc zajímá :) jsem se nějak zapoměla zeptat :) Co bereš nebo pícháš za léky?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
542
16.9.15 12:24

JSEM TĚHOTNÁ

Ahoj holkyyyyyyy! :mavam: :mavam: :mavam:
Tak jsem oficiálně v tom! :dance: :dance: :dance:
HCG 704 a prcek nebo prcinka už byl na utz i vidět :srdce: to jsem ani nečekala!!! Fotečka s bublinkou už je připnutá na ledničce. :) Dostala jsem náplasti Estrapatch a Utrogestan. Příští pátek jdu na kontrolu.
JÁ JSEM TAK ŠŤASTNÁ!!! :dance: :dance: :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19198
16.9.15 12:27

@Lalunta Supéééééééér :dance: :dance: :dance: :dance: Mám z vás radost :pankac: :pankac: Jsou to vážně bojovníci ty naše děti :dance: :dance: :dance: Gratuluji mámo :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
721
16.9.15 12:31

@Lalunta Paráda :hug: Moc gratuluji, mamino :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.