1. IVF - Repromeda

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1019
16.9.15 20:20

@Lilly15 je,ja te nechtěla vyděsit. ja mám na játrech nezhoubny nádor, ale je veliký 8 cm, tak to Hromadova dost řešila co se hormonu tyce. Měla jsem dost vyšetření před KET. Ja jsem z te naši holcicky dost nervózní. Boli mě břicho a do toho asi budu mít chřipku. ten nás dvouletý prcek taky marodí, tak se nezastavim. Az budu mít víc času, tak nápisu můj příběh, ale to je na scénář k filmu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
542
16.9.15 20:23

@Netaneta
Tak to je fajn, že už to není tak hrozný s těma nevolnostma! Já jsem dneska spala odpoledne plný 3 hodiny! Jsem taky pořád taková unavená a rozkydlá. Chtěla bych pak chodit na nějaký cvičení v těhotenství, abych se trochu protáhla. Hrozně mi to chybí. Kamarádka cvičí gravidjógu, tak se jí asi zeptám, jestli nemá volný místečko. :) Že bysme se vrátili k přípravkům pro mladistvou pleť? :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5993
16.9.15 20:45

@Lalunta taky mam plet jako pubertak, ale je mi to jedno.Jsem stale unavena, pres poledne spim jako male děcko a dnes je mi vecer těžko. To ze me boli prsa neresim, to řeší podprsenka, jsem vsak podrážděna a mam pocity uzkosti i když je vse v pohodě, takze tehna jak vysita, uz jen to bliti mi chybí. :D :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
389
16.9.15 21:22

@montty Nezhoubný nádor?! A to pises jako jen tak?! Kriste Pane, holka! 8o Děj na sebe prosim Té obrovský pozor! Drzim neskutečně moc palce a preji už jen samé stesticko a hlavne ZDRAVÍ! :hug: :hug: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3647
16.9.15 21:56

Pridavam se ke gratulacim k těhotenství!!!

Ja dnes byla na obstriku a od zitra kapavky ;( holky ja se dnes skoro zase neuvedla z postele. Do práce jsem přijela pozdě protože jsem musela počkat než to rozchodim. Dr mi opět řekla že to můžebbýt od psychiky ;(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19198
17.9.15 08:23

@Lilly15 No páááni, to je skvělý! :dance: :dance: :dance: Držím Ti moc palce, aby holky bojovali :kytka: :hug: :hug: A hlavně aby těhotenství probíhalo v pořádku, pokud tam budou dvě. :kytka: A ty máš doma holku a kluka? :)
Možná si to s těma dvěma při dalším KETu ještě rozmyslím :think: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
108
17.9.15 10:48

Ahoj holky, třeba mi zde poradíte. Chystáme se s přítelem na 1. IVF, po dvou letech snažení a po 4 pokusech IUI. Chci se zeptat, napíše mi dr. během stimulace, odebrání vajíček a po embryotfansferu(zkrátka během celého cyklu) neschopenku? Jde spíš o to, že dělám 3 směnný provoz, a jelikož dojíždíme do Caru 60 km, tak mi to dělá v práci trochu komplikace. Nechci aby o tom v práci věděli, takže si furt něco vymýšlím, a musím přehazovat směny a tak. Předem díky za vaše názory a rady. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19198
17.9.15 10:56

@xvercax Ahoj :mavam: A ty budeš jezdit do Repromedy?… To si teda nejsem vůbec jistá jestli ti dají neschopenku na tak dlouho, někde dávají. Asi posuzují jaké k tomu máš důvody :nevim: Každopádně když si necháš napsat neschopenku od nich, ta to v práci přece vědět budou, ne? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5993
17.9.15 11:11

@xvercax ja jsem to vyřešila dovolenou, kterou jsem mela planovanou cely rok a zcela nahodou plan vysel a nyni mam nemocenskou od obvodaka, mam oficialne anginu a budu jiit az do utz a pak půjdu s pravdou ven a necham si nemocenskou předělat na gyndu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19198
17.9.15 11:22

@Susan23 A ty děláš nějakou těžkou práci, že chceš jít na neschopenku?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2903
17.9.15 11:44

@xvercax
Ahoj myslím, že po OPU by nebyl problém napsat neschopenku i v Repromedě..
jinak máme to podobně já dělám(dělala jsem :D ) pro změnu v nepřetržitém provozu a neschopenku mi už od 5.dne stimulace napsal obvoďák abych měla klid a nemusela zvedat v práci nic těžkého..měla jsem hodně vajíček a břicho jak balón..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
108
17.9.15 11:55

My chodime do iscare v Praze…já právě už žádnou dovcu nemám. A pamatují si, že bývalá doktorka v caru mi rikala, že je dobré být po ivf do TT doma, aby se embryo udrželo. nevím co je na tom pravdy. Já stimulaci nesnášela moc dobře, k tomu si ještě budu pichat injekce na ředění krve. Mě jde spíš o to, že ty návštěvy jsou tak častý, že mi to práce nestačí umožňovat ☺ tak já nevím :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19198
17.9.15 11:58
@xvercax píše:
My chodime do iscare v Praze…já právě už žádnou dovcu nemám. A pamatují si, že bývalá doktorka v caru mi rikala, že je dobré být po ivf do TT doma, aby se embryo udrželo. nevím co je na tom pravdy. Já stimulaci nesnášela moc dobře, k tomu si ještě budu pichat injekce na ředění krve. Mě jde spíš o to, že ty návštěvy jsou tak častý, že mi to práce nestačí umožňovat ☺ tak já nevím :nevim:

Tohle je blbost a na tu neschopenku se zeptej ve tvém CARu, třeba Ti vyhoví :)

Edit - Je to vaše 1.IVF a stimulaci jsi nesnášela dobře?? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5993
17.9.15 12:03

@Kikuška90 ne,jen jsem chtela byt v klidu doma, jsem po několika potratech a ivf nebylo zadarmo, tak proc riskovat stresy v praci?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
542
17.9.15 12:03

@xvercax
Ahojky. :mavam:
Já jsem se o to taky zajímala a pokud si dobře pamatuju, normální slušnej obvoďák Ti neschopenku napíše. Po OPU a transferu na 100%. Během stimulace nevím, ale snad by to taky mohl pochopit. Je těch kontrol opravdu moře. A to nemusím dojíždět.
Hodně štěstí! :palec:

Příspěvek upraven 21.01.16 v 21:20

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.