1. IVF - Repromeda

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5993
16.9.15 16:24

@Lilly15 tak to je mazec a srdicka uz bila? nebo viděl dva vacky? :) jak jsi. dlouho po et?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
542
16.9.15 16:52

@Lilly15
Cože??? 8o 8o 8o To je jako ze snu! :andel:
Hele, zrovna mi o tom taky vyprávěla sestřička, jak se jim to tam stalo! 8o Prej haluz! A ona Lilly taky! Mazec!
Kdy jdeš na kontrolu ke svému dr. nebo do Repromedy? Hele, teď to chce opravdu vykašlat se na práci a odpočívat! :cert:
Tolik štěstí najednou, já se zblázním! :srdce: :srdce: :dance: :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
542
16.9.15 17:07

@Netaneta
Děkuji. :hug: Tak a dostala jsem ty náplasti jako Ty. Mám dvě na týden, příští středu vyměnit. Máš to pořád, nebo jak dlouho jsi to měla? Měla jsem prý trochu málo estrogenu :nevim: Jsem se ani moc nevyptávala, byla jsem šťastná za ten výsledek. :dance: Teď jsme obě těhule. ;) :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2903
16.9.15 17:18

@Lilly15
tak to je bomba Lilly :srdce:
takže teď hodně odpočinku mamko :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
389
16.9.15 17:19

@Susan23 Beruško,dnes jsem 18.den po KET, dle poslední MS 5+1. Dle UTZ: délka 6mm, šířka 2mm, zatím bez akce ( je opravdu brzy a váček je větší než obvykle). Za týden mám jít na kontrolu ke svému mudrovi a za 10 dní na kontrolu do Repromedy… :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
721
16.9.15 17:21

@Lilly15 Dvojčátka…ty jo…to je teda zprávička dne. Tak držím pěsti, ať je všecko v pořádku a jsou tam teda dvě, když berušce bylo smutno :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
389
16.9.15 17:25

@Lalunta Ano, tolik štěstí!!! :dance: No to až řeknu manželovi :P. Jak jsme si slíbily na pokoji, pamatuješ? Že budeme těhulkovatět spolu? No a ono fakt JOOOO :dance: :dance: :dance: :dance: :hug: :hug: :hug: :hug:
Bohužel do práce zítra ještě musím, ale slíbila jsem si, že tento týden a pak hasta luego :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
389
16.9.15 17:28

@oskárek59 Děkuji :hug: Ale zítra ještě do práce musím :oops: No a co ty? :hug: :hug: :hug: Jak se daří?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
389
16.9.15 17:35

@missy-m Děkuji moc, Missy :hug:. Moc se těším a zároveň si uvědomuji i riziko. 8o Dcera byla také z dvojčat, o druhé jsem přišla v 8tt… Mamka ve 14tt přišla o dvojčátka. Máme to zkrátka bohužel(potraty) i bohudík (dvojčátka) v genech. :think:
Ted musím jen čekat… Ale moc děkuji, zlatíčko za přání :hug: :hug: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
346
16.9.15 17:49

@Lilly15 tak to je gól:-D Já se z vás picnu…se budem přetahovat o místa v porodnici nakonec:-D Moc gratuluju!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
346
16.9.15 17:51

@Lalunta já lepím čtyři, lepila jsem je už před KETem a teď mám nalepený poslední balení, tak uvidíme, jestli v pátek vyfasuju další. Ale už jsem si na to docela zvykla, nejhorší to bylo přes ta vedra. Teď to mám na stehně, přes to punčochy nebo kalhoty a ani o nich nevím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
389
16.9.15 17:56

@Netaneta Tak to je parádní příspěvek! :lol: :lol: :lol: :lol: Už vidím ty novinové články: Repromeda slaví babyboom, porodnice nestíhají přijímat rodičky z Repromedy :lol: :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
389
16.9.15 17:59

@Netaneta Takže v pátek další fotečka miminka? :dance: :dance: :dance: :dance: :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
468
16.9.15 18:03

@Lilly15 NO já se picnu, toje super, tak to budou dvě cácorky, to je úžasný, úplně mi naskočila husí kůže… :hug: :hug: :hug:
@Lalunta… gratuluju maminoooo :dance: :dance: :srdce: :srdce: :* :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
346
16.9.15 18:06

@Lilly15 já jsem ještě žádnou nedostala, poprvý jim to nefungovalo a podruhý na mě zapomněli a už jsem nechtěla otravovat. V pátek ale bez fotky neodejdu :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.