Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Lilly15 tak to je mazec a srdicka uz bila? nebo viděl dva vacky?
jak jsi. dlouho po et?
@Lilly15
Cože???
To je jako ze snu! ![]()
Hele, zrovna mi o tom taky vyprávěla sestřička, jak se jim to tam stalo!
Prej haluz! A ona Lilly taky! Mazec!
Kdy jdeš na kontrolu ke svému dr. nebo do Repromedy? Hele, teď to chce opravdu vykašlat se na práci a odpočívat! ![]()
Tolik štěstí najednou, já se zblázním!
![]()
@Netaneta
Děkuji.
Tak a dostala jsem ty náplasti jako Ty. Mám dvě na týden, příští středu vyměnit. Máš to pořád, nebo jak dlouho jsi to měla? Měla jsem prý trochu málo estrogenu
Jsem se ani moc nevyptávala, byla jsem šťastná za ten výsledek.
Teď jsme obě těhule.
![]()
@Lilly15
tak to je bomba Lilly ![]()
takže teď hodně odpočinku mamko ![]()
@Susan23 Beruško,dnes jsem 18.den po KET, dle poslední MS 5+1. Dle UTZ: délka 6mm, šířka 2mm, zatím bez akce ( je opravdu brzy a váček je větší než obvykle). Za týden mám jít na kontrolu ke svému mudrovi a za 10 dní na kontrolu do Repromedy… ![]()
@Lilly15 Dvojčátka…ty jo…to je teda zprávička dne. Tak držím pěsti, ať je všecko v pořádku a jsou tam teda dvě, když berušce bylo smutno ![]()
@Lalunta Ano, tolik štěstí!!!
No to až řeknu manželovi
. Jak jsme si slíbily na pokoji, pamatuješ? Že budeme těhulkovatět spolu? No a ono fakt JOOOO
![]()
Bohužel do práce zítra ještě musím, ale slíbila jsem si, že tento týden a pak hasta luego ![]()
@oskárek59 Děkuji
Ale zítra ještě do práce musím
No a co ty?
Jak se daří?
@missy-m Děkuji moc, Missy
. Moc se těším a zároveň si uvědomuji i riziko.
Dcera byla také z dvojčat, o druhé jsem přišla v 8tt… Mamka ve 14tt přišla o dvojčátka. Máme to zkrátka bohužel(potraty) i bohudík (dvojčátka) v genech. ![]()
Ted musím jen čekat… Ale moc děkuji, zlatíčko za přání
![]()
@Lilly15 tak to je gól:-D Já se z vás picnu…se budem přetahovat o místa v porodnici nakonec:-D Moc gratuluju!
@Lalunta já lepím čtyři, lepila jsem je už před KETem a teď mám nalepený poslední balení, tak uvidíme, jestli v pátek vyfasuju další. Ale už jsem si na to docela zvykla, nejhorší to bylo přes ta vedra. Teď to mám na stehně, přes to punčochy nebo kalhoty a ani o nich nevím.
@Netaneta Tak to je parádní příspěvek!
Už vidím ty novinové články: Repromeda slaví babyboom, porodnice nestíhají přijímat rodičky z Repromedy
![]()
@Lilly15 NO já se picnu, toje super, tak to budou dvě cácorky, to je úžasný, úplně mi naskočila husí kůže…
![]()
@Lalunta… gratuluju maminoooo
![]()
@Lilly15 já jsem ještě žádnou nedostala, poprvý jim to nefungovalo a podruhý na mě zapomněli a už jsem nechtěla otravovat. V pátek ale bez fotky neodejdu ![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.