1. IVF - Repromeda

Napsat příspěvek
Velikost písma:
389
16.9.15 18:10

@Netaneta :pankac: :pankac: :pankac: Jasnačka!!! V pátek FOTO!!! Já jsem si taky v tom šoku o ni zapomněla říct 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
389
16.9.15 18:13

@Micka2000 Děkuji(eme) :hug:. Za týden se uvidí, jestli už budou tlouci dvě srdíčka :dance: :dance:, nebo jen jedno :srdce:, nebo…ani nechci psát…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
542
16.9.15 18:16

@Netaneta
Já to mám právě úplně poprvé ty náplasti. Nalepila jsem je vedle sebe na podbřišek (dobře, na špek :roll:), tak uvidím, jak dlouho mi tam vydrží. Právě jsem myslela na to, jak jsi to dělala v těch vedrech, to muselo být děsný!
Hele a pokolikátý tam jdeš do té Repromedy? Mě bylo řečeno, že půjdu příští týden v pátek a pokud bude vše ok, už mě propustí ke své dr. Až mě to bylo líto :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
542
16.9.15 18:18

@Micka2000
Děkuji :hug:
A zítra tfuj tfuj, ať je tam vajíček požehnaně!!! :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
542
16.9.15 18:21

@Lilly15
Myslím, že jsi nám všem tady vyrazila dech. Ale trochu se divím, že si Tě do té Repromedy nepozvali dřív. :think:
A to mě tenkrát skoro nenapadlo, že to bude opravdu pravda! Hrozně mě bolelo břicho a byla jsem ráda, že jdu. No ale, překvapení je to teda veliký!!! 2 bublinečky :srdce: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2903
16.9.15 18:24
@Lilly15 píše:
@oskárek59 Děkuji :hug: Ale zítra ještě do práce musím :oops: No a co ty? :hug: :hug: :hug: Jak se daří?

Nám se daří celkem fajn..dneska trochu bolí podbřišek tak víc odpočívám ale jinak pohoda…
dvě holčičky to je nádhera :andel: budu moc držet palečky aby byli 2 :srdce: :srdce:
u nás v naší druhé diskuzi čeká holčina po KET jednoho embryjka-dvojčátka chlapečky :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1019
16.9.15 18:58

@Lilly15 děkuji.Ja si myslela, ze tak málo léku je kvůli mým špatným jatrum.
To by bylo supr dvě mimuska :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
389
16.9.15 19:05

@oskárek59 Kam chodíš na diskuzi? Taky někdy stočím zrak na různá témata a někdy je mi z těch příběhů tak moc smutno, že si pak deb. l nadávám, že jsem tam vůbec lezla! Nebo ty deníčky! Jedny jsou fakt dojemné, krásné, nádherné, jiné…no, pak si taky nadávám… :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
389
16.9.15 19:10

@Lalunta Ano, vzpomínám si, jak jsi na pokoji byla opravdu bolavá :(. Je fajn, že Tě vzali jako první! Ještě kdyby se tu ozvala ta kočka ze Šumperka, co tam s námi ležela také, že? Jo a ta čtvrtá, to byla asi dárkyně vajíček, že? :think:
Stejně jsi štěstím celá zářila i před OPU :mrgreen:. Myslím, že kdybychom šly hned po zákroku na kafčo, sedíme tam ještě dodnes :mrgreen:. Je super si s Tebou povídat :oops: Musíme prostě někdy dát toho scuka… :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
346
16.9.15 19:10

@Lalunta já tam byla 1. září, pak jsem měla jít až 11., ale byla jsem tam 8., jak jsem špinila… takže ofiko to bude v pátek třetí prohlídka, neofiko čtvrtá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
389
16.9.15 19:13

@montty Kvůli špatným játrům?! Ne, to snad ne. Neděs mě!! Na to by ale už přeci přišli, neee. Napsali jen Utrogestan, aby se nám ta miminka krásně zabydlela :dance: :dance: :dance:. Zlatíčka naše malinkatá :srdce: :srdce: :srdce: :srdce: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
542
16.9.15 19:29

@Netaneta
A toho 8. jsi už měla :srdce:, že? Jinak to špinění očekávám taky. Všechny jste tady špinily, četla jsem o tom na netu, že v 6.týdnu to bývá velmi časté. Tak to radši očekávám, abych nebyla zaskočená (no, stejně budu vyšilovat :mrgreen: ).
A co nevolnosti, pořád pokračují?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2903
16.9.15 19:35

@Lilly15
máme s holkama uzavřenou diskuzi už od roku 2013 co procházíme IVF..
taky si čtu diskuze i deníčky a taky si někdy říkám raději nečíst..
nj jenže to jsme my ženské, zvědavé :mrgreen:
a tak čteme a přemýšlíme…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
542
16.9.15 19:36

@Lilly15
Já jsem se tenkrát už hlavně hrozně těšila, až mi to odsajou! Den na to jsme slavili, plnej barák lidí a potřebovala jsem být fit. Byla jsem nadšená, že mě vzali první, poprvé jsem šla totiž poslední a to bylo maso. Mě by zajímaly všechny ty ženy, které tam se mnou kdy byly a jak to dopadlo. Teď u toho transferu, jak jsem měla být v narkóze tam byly na pokoji taky 3 super baby, až mě bylo líto, že si s něma nepokecám. Sice jsem jim řekla, že doufám, že se spolu už nikdy nepotkáme, protože to by znamenalo, že by se to nepodařilo, takže leda s pupkem. :pankac: Smály se, měly tam super atmosféru, tlačily do sebe ty bagety… :mrgreen: Skoro se mi nechtělo odejít. :mrgreen:

Příspěvek upraven 21.01.16 v 21:20

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
346
16.9.15 19:52

@Lalunta nene, srdíčko bylo až v pátek 11. Nevolnosti zatím docela fajn, není to úplně jako normálně, ale nezvracím už. Spíš mě trápí únava a lenost… a hrozná, příšerná puberťácká pleť.:-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.