Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Netaneta
Jasnačka!!! V pátek FOTO!!! Já jsem si taky v tom šoku o ni zapomněla říct ![]()
@Micka2000 Děkuji(eme)
. Za týden se uvidí, jestli už budou tlouci dvě srdíčka
, nebo jen jedno
, nebo…ani nechci psát…
@Netaneta
Já to mám právě úplně poprvé ty náplasti. Nalepila jsem je vedle sebe na podbřišek (dobře, na špek
), tak uvidím, jak dlouho mi tam vydrží. Právě jsem myslela na to, jak jsi to dělala v těch vedrech, to muselo být děsný!
Hele a pokolikátý tam jdeš do té Repromedy? Mě bylo řečeno, že půjdu příští týden v pátek a pokud bude vše ok, už mě propustí ke své dr. Až mě to bylo líto ![]()
@Micka2000
Děkuji ![]()
A zítra tfuj tfuj, ať je tam vajíček požehnaně!!! ![]()
@Lilly15
Myslím, že jsi nám všem tady vyrazila dech. Ale trochu se divím, že si Tě do té Repromedy nepozvali dřív. ![]()
A to mě tenkrát skoro nenapadlo, že to bude opravdu pravda! Hrozně mě bolelo břicho a byla jsem ráda, že jdu. No ale, překvapení je to teda veliký!!! 2 bublinečky
![]()
@Lilly15 píše:
@oskárek59 DěkujiAle zítra ještě do práce musím
No a co ty?
![]()
![]()
Jak se daří?
Nám se daří celkem fajn..dneska trochu bolí podbřišek tak víc odpočívám ale jinak pohoda…
dvě holčičky to je nádhera
budu moc držet palečky aby byli 2
![]()
u nás v naší druhé diskuzi čeká holčina po KET jednoho embryjka-dvojčátka chlapečky ![]()
@Lilly15 děkuji.Ja si myslela, ze tak málo léku je kvůli mým špatným jatrum.
To by bylo supr dvě mimuska ![]()
@oskárek59 Kam chodíš na diskuzi? Taky někdy stočím zrak na různá témata a někdy je mi z těch příběhů tak moc smutno, že si pak deb. l nadávám, že jsem tam vůbec lezla! Nebo ty deníčky! Jedny jsou fakt dojemné, krásné, nádherné, jiné…no, pak si taky nadávám… ![]()
@Lalunta Ano, vzpomínám si, jak jsi na pokoji byla opravdu bolavá
. Je fajn, že Tě vzali jako první! Ještě kdyby se tu ozvala ta kočka ze Šumperka, co tam s námi ležela také, že? Jo a ta čtvrtá, to byla asi dárkyně vajíček, že? ![]()
Stejně jsi štěstím celá zářila i před OPU
. Myslím, že kdybychom šly hned po zákroku na kafčo, sedíme tam ještě dodnes
. Je super si s Tebou povídat
Musíme prostě někdy dát toho scuka… ![]()
@Lalunta já tam byla 1. září, pak jsem měla jít až 11., ale byla jsem tam 8., jak jsem špinila… takže ofiko to bude v pátek třetí prohlídka, neofiko čtvrtá.
@montty Kvůli špatným játrům?! Ne, to snad ne. Neděs mě!! Na to by ale už přeci přišli, neee. Napsali jen Utrogestan, aby se nám ta miminka krásně zabydlela
. Zlatíčka naše malinkatá
![]()
@Netaneta
A toho 8. jsi už měla
, že? Jinak to špinění očekávám taky. Všechny jste tady špinily, četla jsem o tom na netu, že v 6.týdnu to bývá velmi časté. Tak to radši očekávám, abych nebyla zaskočená (no, stejně budu vyšilovat
).
A co nevolnosti, pořád pokračují?
@Lilly15
máme s holkama uzavřenou diskuzi už od roku 2013 co procházíme IVF..
taky si čtu diskuze i deníčky a taky si někdy říkám raději nečíst..
nj jenže to jsme my ženské, zvědavé ![]()
a tak čteme a přemýšlíme…
@Lilly15
Já jsem se tenkrát už hlavně hrozně těšila, až mi to odsajou! Den na to jsme slavili, plnej barák lidí a potřebovala jsem být fit. Byla jsem nadšená, že mě vzali první, poprvé jsem šla totiž poslední a to bylo maso. Mě by zajímaly všechny ty ženy, které tam se mnou kdy byly a jak to dopadlo. Teď u toho transferu, jak jsem měla být v narkóze tam byly na pokoji taky 3 super baby, až mě bylo líto, že si s něma nepokecám. Sice jsem jim řekla, že doufám, že se spolu už nikdy nepotkáme, protože to by znamenalo, že by se to nepodařilo, takže leda s pupkem.
Smály se, měly tam super atmosféru, tlačily do sebe ty bagety…
Skoro se mi nechtělo odejít. ![]()
Příspěvek upraven 21.01.16 v 21:20
@Lalunta nene, srdíčko bylo až v pátek 11. Nevolnosti zatím docela fajn, není to úplně jako normálně, ale nezvracím už. Spíš mě trápí únava a lenost… a hrozná, příšerná puberťácká pleť.:-D
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.