Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Kikuška90
Ráda bych co nejdříve. Třeba v pondělí. Ale znáš to, člověk míní, osud mění. Určitě se ozvu
. Budeš testovat už v sobotu?
@Lalunta V Repromedě umí vždy krásně povzbudit, že? Jdeš i na UTZ? Straaašně Ti závidím… ![]()
@Lilly15 píše:
@Kikuška90Ráda bych co nejdříve. Třeba v pondělí. Ale znáš to, člověk míní, osud mění. Určitě se ozvu
. Budeš testovat už v sobotu?
Jo jo budu, to budu 11.den takže to není zase až tak už… myslím, že to bude už 100% výsledek. ![]()
@Lilly15
Jsou tam všichni strašně milí! Hned, jak jsem tam přišla, tak mě zdravili jménem, to máš pocit, že tě znají a přesně ví Tvůj příběh, člověk se cítí jako doma, fakt. Se sestřičkou jsme pak probrali i jména, co se nám líbí. ![]()
Ano, na ultrazvuk. Taky se dočkáš
Aspoň už tam budeš v pondělí vidět pořádnou bublinu!
Mě tam asi neuvidí ještě nic ![]()
@Kikuška90 píše:
Jo jo budu, to budu 11.den takže to není zase až tak už… myslím, že to bude už 100% výsledek.
Já si to taky myslím - 11DC to prostě bude už pozitivní!
![]()
@Lalunta ahoj, hrozně se omlouvám, že vám sem lezu, ale narazila jsem náhodou na to, že jdeš dnes na krev. Jen by mě zajímala hodnota hcg a jak staré embryo ti zaváděli a kolik dní jsi od KET? Já jsem byla na krvi v pondělí. Měla jsem 590 iui a byla jsem 14 dní od et 5 denní blasty. Díky za info.
@kratjana
Teda to už toho nepříjemného máš za sebou hodně, to se divím, že už ti ty kapačky nebo nějáké jiné řešení nenavrhli už dřív, než se takhle trápit..Vím, že u nás chodil známí taky na ty kapačky, myslím na týden a pomohlo mu to..Ono se těžko cvičí, když to fakt bolí, viď? MYslím na tebe, ať je to lepší a lepší a můžeš taky na KET..Na nošení těhu bříška budeš potřebovat zdravá záda..
![]()
@Lalunta Myslím na tebe…prcínek už je určitě zavrtanej, testíky jsou jasný..
![]()
@Kikuška90 jsem napnutá s tebou, tfuj tfuj tfuj, ať je v sobotu krásná druhá čárka na testíku
![]()
@Susan23
Ahoj
To se přece vůbec neomlouvej, od toho tu jsme! ![]()
Já jsem po KET 5-6 denní blastocysty po PGS.
A Ty taky chodíš do Repromedy?
Příspěvek upraven 21.01.16 v 21:11
@Lalunta nn, já mám za sebou 1.ivf ve FN Olomouc, to bychom měly mít hodnotu cca na stejno. A na utz jdu 1.10. to už musí bít i srdíčko
Moc držím palce ať je tvoje hodnota co nejvyšší ![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.