1. IVF - Repromeda

Napsat příspěvek
Velikost písma:
19198
9.9.15 11:40

@Lalunta Děkuji Ti moc zlato :hug: :hug: :hug:… A ty budeš tedy testovat až ten 14. den?? 8o 8o
Já do sebe odpoledne kopnu ten paralen a půjdu si lehnout :) Pak s pejskem na krátkou procházku na čerstvý vzduch :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
542
9.9.15 11:59

@Kikuška90
Já vůbec nevím, kdy budu testovat. :nevim: V podstatě už můžu klidně začít, jako Lilly, ale necítím se na to. Hází se mnou hrozně emoce, jsem celkem v ř. tce. :oops: :oops: :oops:
Tak se dej se co nejdřív do kupy, ať seš svěží mamina! :lol: :mrgreen: A pak se těším, že budeme pít na oslavu nealko! :pankac: :mrgreen:

Příspěvek upraven 21.01.16 v 20:47

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2903
9.9.15 12:17

@Lalunta
děkuju :* jj motivace je pro všechny čekatelky (maminky) mooc důležitá..
s tím pitím o víkendu to nějak utajíš..já to vždycky udělala jako, že piju vínko a měla jsem tam vodu :mrgreen: a nikdo se to nedozvěděl..
panáky jsem odmítala s tím, že víno a tvrdé se přece nemíchá :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
542
9.9.15 12:52

@oskárek59
No jo, manžel mi to taky říkal. :lol:

Příspěvek upraven 21.01.16 v 20:48

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
389
9.9.15 13:00

@Lalunta Mas recht s tou jednou skleničku, nikdo si nevsimne :mrgreen:.Jen některé manželky kontrolují vyzunknute pullitry svých drahých polovicek. S tím testováním:měla jsem pozitivní test už týden po KET, ale s tím, že jsem měla termín menses. Celý vikend jsem se klepala, jestli dorazí, nebo ne. Uvidime zitra, co řeknou odbery 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
389
9.9.15 13:04

@oskárek59 Důležité je, že miminko roste a správně se vyvíjí! :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
389
9.9.15 13:09

@Lalunta S tím stresem opatrně, prosim Te. Chápu, že někdy člověk musí zvýšit hlas, aby mu bylo lépe rozumět, ale i to má své hranice. Kamarádka měla celé tehu stresové a urvane a malý je pekny vztekloun :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19198
9.9.15 13:12

@Lilly15 Ty mně bavíš :palec: :mrgreen:… My si ze sebe v tomhle děláme srandu, takže občas se já ptám manžela - Táto, co myslíš, mám chuť ještě na jedno? :mrgreen: :mrgreen:… Já budu mít týden po KET taky termín MS a ikdyž mi jí udrží Utrouš, asi se neudržím s testem :oops: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
468
9.9.15 13:13

„@Netaneta“ Držím palečky, ať je na utz příšté krásné :srdce: a ty budeš zase o něco klidnější.. :hug:
„@Lilly15“ Zítra na tebe myslím beru, jdeš na krev hned ráno a odpo ještě utz nebo jen krev?
„@oskarek59“ To je škoda, že nemáte první fotečku, ale je to krásný, že je vše v pořádku a miminko krásně roste a je už vidět :srdce:
„@Kikuška90“ Zlato, myslela jsem na tebe, chlapeček už si hoví u tebe v bříšku a šlo to hladce…To je prima..Budu držet palečky, jak nejvíc to jde, aby se zakousnul a nepustil… Máš sedět doma u Pc nebo v práci, pokud si tam můžeš čajíkovat a jsi v pohodě, asi bych šla taky..A je to jak píšeš, těhotenství si nevyležíš..A vždycky říkají, dělejte to co, děláte běžně, (pokud není nějáké náročné zaměstnání), jen nezvedat nic těžkého a dávat na sebe pozor…Paralen si asi vzít můžeš a heřmánek nebo mateřídoušku s medem a citronem..Jinak nevím, co by sis mohla dát..Na krk hašlerky, není to nic moc, ale alespoň trošku uleví.. :hug:
„@Lalunta“ Kočkooo, hlavu vzhůru, negativní myšlenky zkus zmuchlat a zahodit. Dopadne to dobře a budou na testíku dvě // :hug: Ikdyž znám sebe a taky jsem pár dní v klidu a pak to na mě padne jak šutrák a zače mi to hlodat a přijde strach potvorák. Zkus se zaměstnat něják jinak, prober si oblečení a tak :)..A s tou oslavou, asi bych to udělala jak říkají holky, nalila bych si dvojku červenýho a nenápadně se ho zbavovala. Určitě tě nebudou na oslavě tak sledovat, kolik vypiješ :)Pěkně si to užij.. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
468
9.9.15 13:18

@Netaneta, @Lilly15, @oskárek59, @Lalunta, @Kikuška90 holky mně to jaksi blbne nebo blbnu já :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
389
9.9.15 13:23

@Micka2000 Mici, jdu jen na krev ke svému lékaři. Podle výsledku se rozhodne, jak to bude dál… 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19198
9.9.15 13:23

@Micka2000 Díky díky díky :hug: :hug:… Mě to v té práci navíc alespon utíká, doma bych pořád myslela na prcka a na to jak jsem nemocná :( Tady mám myšlenky občas i jinde :) A navíc doma by mě chodil otravovat pes, jakože proč nejsme venku když jsem doma?! 8o :mrgreen:.. A jak jsi na tom ted ty kočko?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19198
9.9.15 13:24
@Lilly15 píše:
@Micka2000 Mici, jdu jen na krev ke svému lékaři. Podle výsledku se rozhodne, jak to bude dál… 8o

A testuješ každej den? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
542
9.9.15 13:24

@Kikuška90 @Lilly15
Já bych to dnes „měla“ dostat. No tak snad to nedostanu!!!
Pro jistotou a prevenci dám pohanku, citróny a kuličku Utr. navíc. :mrgreen:
A s tím stresem - neboj, jakmile budou //, balím to tu!!! Byla bych v tu chvíli nejšťatnější člověk na světě!!! :dance:

Příspěvek upraven 21.01.16 v 20:46

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
389
9.9.15 13:25

@Kikuška90 Jak bavím? :mrgreen: Sranda musí být :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.