Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Lalunta Děkuji Ti moc zlato
… A ty budeš tedy testovat až ten 14. den??
![]()
Já do sebe odpoledne kopnu ten paralen a půjdu si lehnout
Pak s pejskem na krátkou procházku na čerstvý vzduch ![]()
@Kikuška90
Já vůbec nevím, kdy budu testovat.
V podstatě už můžu klidně začít, jako Lilly, ale necítím se na to. Hází se mnou hrozně emoce, jsem celkem v ř. tce.
![]()
Tak se dej se co nejdřív do kupy, ať seš svěží mamina!
A pak se těším, že budeme pít na oslavu nealko!
![]()
Příspěvek upraven 21.01.16 v 20:47
@Lalunta
děkuju
jj motivace je pro všechny čekatelky (maminky) mooc důležitá..
s tím pitím o víkendu to nějak utajíš..já to vždycky udělala jako, že piju vínko a měla jsem tam vodu
a nikdo se to nedozvěděl..
panáky jsem odmítala s tím, že víno a tvrdé se přece nemíchá ![]()
@oskárek59
No jo, manžel mi to taky říkal. ![]()
Příspěvek upraven 21.01.16 v 20:48
@Lalunta Mas recht s tou jednou skleničku, nikdo si nevsimne
.Jen některé manželky kontrolují vyzunknute pullitry svých drahých polovicek. S tím testováním:měla jsem pozitivní test už týden po KET, ale s tím, že jsem měla termín menses. Celý vikend jsem se klepala, jestli dorazí, nebo ne. Uvidime zitra, co řeknou odbery ![]()
@oskárek59 Důležité je, že miminko roste a správně se vyvíjí! ![]()
@Lalunta S tím stresem opatrně, prosim Te. Chápu, že někdy člověk musí zvýšit hlas, aby mu bylo lépe rozumět, ale i to má své hranice. Kamarádka měla celé tehu stresové a urvane a malý je pekny vztekloun ![]()
@Lilly15 Ty mně bavíš
… My si ze sebe v tomhle děláme srandu, takže občas se já ptám manžela - Táto, co myslíš, mám chuť ještě na jedno?
… Já budu mít týden po KET taky termín MS a ikdyž mi jí udrží Utrouš, asi se neudržím s testem
![]()
„@Netaneta“ Držím palečky, ať je na utz příšté krásné
a ty budeš zase o něco klidnější.. ![]()
„@Lilly15“ Zítra na tebe myslím beru, jdeš na krev hned ráno a odpo ještě utz nebo jen krev?
„@oskarek59“ To je škoda, že nemáte první fotečku, ale je to krásný, že je vše v pořádku a miminko krásně roste a je už vidět ![]()
„@Kikuška90“ Zlato, myslela jsem na tebe, chlapeček už si hoví u tebe v bříšku a šlo to hladce…To je prima..Budu držet palečky, jak nejvíc to jde, aby se zakousnul a nepustil… Máš sedět doma u Pc nebo v práci, pokud si tam můžeš čajíkovat a jsi v pohodě, asi bych šla taky..A je to jak píšeš, těhotenství si nevyležíš..A vždycky říkají, dělejte to co, děláte běžně, (pokud není nějáké náročné zaměstnání), jen nezvedat nic těžkého a dávat na sebe pozor…Paralen si asi vzít můžeš a heřmánek nebo mateřídoušku s medem a citronem..Jinak nevím, co by sis mohla dát..Na krk hašlerky, není to nic moc, ale alespoň trošku uleví.. ![]()
„@Lalunta“ Kočkooo, hlavu vzhůru, negativní myšlenky zkus zmuchlat a zahodit. Dopadne to dobře a budou na testíku dvě //
Ikdyž znám sebe a taky jsem pár dní v klidu a pak to na mě padne jak šutrák a zače mi to hlodat a přijde strach potvorák. Zkus se zaměstnat něják jinak, prober si oblečení a tak
..A s tou oslavou, asi bych to udělala jak říkají holky, nalila bych si dvojku červenýho a nenápadně se ho zbavovala. Určitě tě nebudou na oslavě tak sledovat, kolik vypiješ
Pěkně si to užij.. ![]()
@Netaneta, @Lilly15, @oskárek59, @Lalunta, @Kikuška90 holky mně to jaksi blbne nebo blbnu já ![]()
@Micka2000 Mici, jdu jen na krev ke svému lékaři. Podle výsledku se rozhodne, jak to bude dál… ![]()
@Micka2000 Díky díky díky
… Mě to v té práci navíc alespon utíká, doma bych pořád myslela na prcka a na to jak jsem nemocná
Tady mám myšlenky občas i jinde
A navíc doma by mě chodil otravovat pes, jakože proč nejsme venku když jsem doma?!
.. A jak jsi na tom ted ty kočko?
@Lilly15 píše:
@Micka2000 Mici, jdu jen na krev ke svému lékaři. Podle výsledku se rozhodne, jak to bude dál…
A testuješ každej den? ![]()
@Kikuška90 @Lilly15
Já bych to dnes „měla“ dostat. No tak snad to nedostanu!!!
Pro jistotou a prevenci dám pohanku, citróny a kuličku Utr. navíc. ![]()
A s tím stresem - neboj, jakmile budou //, balím to tu!!! Byla bych v tu chvíli nejšťatnější člověk na světě!!! ![]()
Příspěvek upraven 21.01.16 v 20:46
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.