Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Netaneta No taky mám pocit, že mi ten utroš už poleze ušima ven
![]()
Já neschopenkuju doma a docela se nudím. A protože od pátku už žádné špinění, rozhodla jsem se, blbka, že trošku požehlím. Hm, zvládla jsem jedno tričko a začal mě bolet podbřišek, tak jsem vypla žehličku a šla si lehnout. Tak snad to bude dobrý. Nic jsem netahala, vše nachystal manžel. Na kontrolu jdu v pátek na 9. Už aby to bylo, jsem strašně nervní, jak na tom miminko je.
@missy-m jé, kdyby mi zůstal původní termín, asi bysme se zase potkaly, měla jsem jít na půl devátou. Takhle jdu ale na sedmou a pak na 12:15. Tyjo, tak hlavně lež! Já měla ráno křeče a nedělala jsem vůbec nic, ani nádobí jsem neumyla, to bude muž čumět.:-D Je mi ho trochu líto, že teď bude všechno sám, má toho moc v práci a kolem stavby, no ale musíme to zvládnout.
@Netaneta Koukám, že nás ty děti pěkně zkouší
.. Jsem moc ráda, že je všechno v pořádku, držím pěsti ať v pátek dopadne kontrola co nejlíp a už máte
…
![]()
Táááákže holky… náš jediný chlapeček je u maminky
Zaváděla Krajčovičová a byla skvělá
Takhle jí vůbec neznám
, popřála nám alespon třikrát štěstí, aby se prcek držel a nevylezl dřív jak za 9 měsíců
A máme se potom zastavit ještě pro sestřičku do párečku ![]()
No ale to bych nebyla já, kdyby bylo všechno jenom super
Jsem od pondělí večer nemocná - nachlazená
Na dnešek jsem skoro nespala jak moc mě bolelo v krku
V pondělí jsem do sebe dala ještě aspon paralen, nacpala se pastilkama proti bolesti v krku a šplíchám si sprej do nosu. Doufám, že to chlapeček ustane, baštím ovoce, citrony, čaj s medem a držíme doma s taťkou palce našemu bojovníkovi ![]()
@Kikuška90 to je príma, že ket proběhl bez problému, tak přeju, ať se chlapeček udrží a ať ti těch 14 dní rychle uteče, sama vím, jak dlouhý to je. Šetři se, ať jsi brzo zdravá. ![]()
@Kikuška90 No to jsou poránu opravdu krásné zprávičky! Blahopřeji k chlapečkovi!
Nachlazení je nepříjemné, ale ty to určitě zvládneš. Hodně ovoce mu rozhodně uškodit nemůže, spíše naopak
Tak držím palečky! ![]()
@Lilly15 Děkuji
Ale já to moc dobře nevidím, strašně mě to mrzí
On je jedno z těch nejlepší embryí co máme, ale bojím se, že tohle neustojí. Ještě takhle na začátku, kdybych se nachladila třeba až za týden, ale četla jsem, že tyhle blastocystičky se uhnizďují už 24-48 hodin po vložení, aaach jo ![]()
Jinak mě včera docela dost bolel podbřišek, dneska už nebolí, ale cítím ho. To jsem loni po ET neměla, tak nevím ![]()
@Kikuška90 Myslím si, že dokud nemáš teplotu, nebo vyloženě streptokoková ložiska v krku, nemusíš se bát.
A á propós, když už Ti nebylo včera dobře, ptala ses alespoň Krajčovičové, jestli vůbec ten KET doporučuje?
@Netaneta V kolikátém jsi týdnu? Je fajn, že už nekrvácíš… A HCG Vám také jistě roste den ode dne. To je dobrá známka
. V Repromedě se o nás suprovně starají ![]()
@Lilly15 Neptala, nechtěla jsem, protože by to třeba odložili a nevím jestli se vůbec dají embrya zmrazovat a rozmrazovat a jestli ano, tak by to pro něj stejně asi nebylo nejlepší ![]()
Teplotu zvýšenou mám - podle mě, zkusím se ještě změřit doma odpoledne, ale je mi samozřejmě teplo. A jsem právě trochu na vážkách jestli si nevzít třeba paralen na snížení, ale zase na druhou stranu teplotou tělo bojuje proti té nemoci. Je mi jasné, že pro to embryo to dobré není
Jenže jestli zvýšená teplota nebo bacily… ![]()
@Kikuška90 Nejlepší bude si zavolat do Repromedy. Alespon já bych to tak udělala. Budeš mít jistotu. A za zeptání nic ![]()
@Lilly15 píše:
@Kikuška90 Nejlepší bude si zavolat do Repromedy. Alespon já bych to tak udělala. Budeš mít jistotu. A za zeptání nic
Taky mě to napadlo, že bych tam dneska zavolala, že jsem se dneska vzbudila nachlazená
A co si myslí, že je lepší ![]()
@Kikuška90 Kočko, navíc to máš jen kousek do Brna
. Kdyby něco. Zkus se s nimi poradit, ju? At vše vyjde! ![]()
@Lilly15 Já v Brně pracuju, mám to k nim 10 minut z práce
… Zkusím tam zavolat už jenom proto, že se chci zeptat, jestli si mám dělat vůbec nějaké šance
![]()
A děkujííííí
![]()
@Lilly15 Dneska jsem 5+5. Uvidíme v pátek. Než to dítě odnosím a porodím, zestárnu strachem o pět let. ![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.