Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Lilly15
Ahojky, dobré ráno
To je ale krásné ráno!!!
![]()
Gratuluji
, konečně to vyšlo! ![]()
Jupííííííí
![]()
Holčička ![]()
![]()
@Lilly15 gratuluju rozrůstá se to tu krásně
tak jen tak dál. A za pár dní budeš mít na testu dálnici ![]()
@Lucanka
Ahoj
Jak jste se rouhodli s tím vyšetřením, půjdete do toho? Nebo jak to plánujete?
Děkuji holky, jste báječné
![]()
Já testovala už v sobotu
. Čekala jsem celý víkend, kdy dojde menses a zatím nic
. Mám radost, ale takovou tu skromnou a pokornou. Čárka sílí každným dnem. Je to krásný pocit. Snad to dobře dopadne
Na krev jdu ve čtvrtek, tak držte palce
![]()
@Lilly15 Tady není o čem pochybovat
Mrňousek o sobě dává pěkně vědět, jsem moc ráda že to vyšlo
![]()
Holky nějaké tipy a triky co jste po transferu baštili nebo pili speciálního aby se embryjka chytli??
![]()
@Lilly15
Už ve čtvrtek na krev? Tak to je super, že Tě objednali tak brzo. Já když jsem šla na transfer v sobotu, objednali mě až za 16 dní
A ten víkend, to byl děs!!!
Takže Ty už to víš od soboty? To bylo 7 dní po KET. No to je teda mazec. Já se jdu zbláznit! ![]()
@Kikuška90 píše:
Holky nějaké tipy a triky co jste po transferu baštili nebo pili speciálního aby se embryjka chytli??![]()
![]()
Taky chci nějaký tip.
I když už je asi pozdě, embryo se prý zavrtává 1-2 dny po transferu (u blastocysty). Ale pro ten pocit…
@Lalunta Já jsem měla minule u ET slabounkou čárku taky 7.den
Kolik že jsi dneska?
![]()
@Kikuška90 Tipy? Hlavně být úplně v pohodě
. My hned po transferu zajeli do IKEA, druhý den jsme byli na zámku v Miloticích, procházky, ale furt to chce úsměv ![]()
Co se týče „pití“, no, deci kvalitního červenýho neuškodí. Krásně prokrví sliznici ![]()
Ty jdeš už zítra, že? To se tu ale hezky maminkovatí
![]()
@Lalunta V Repromedě jsme se domluvili, že budu jezdit k mému lékaři. Rok pracoval také na CARu v Brně, dokonce s Krajčovičovou
. Zkušenosti má. Ale i tak plánuji, pokud to opravdu vyjde, návštěvu v Repromedě. Musím jim hoooodně poděkovat!!!
Hlavně Hromadové, Tokarevě a Kafkovi
A taky těm báječným sestřičkám ![]()
@Lilly15 Být v pohodě, jo?? Hmmm… jak jednoduché
Straně moc chci být v pohodě a neřešit to (o nic nejde, budeme mít ještě dalších 5 pokusů, žeo?
) Ale už ted vím, jak moc budu na. raná pokud to nevyjde
![]()
@Kikuška90 píše:
@Lalunta Já jsem měla minule u ET slabounkou čárku taky 7.denKolik že jsi dneska?
![]()
Já to snad ani nechci počítat, kolik dní je po. Ale kdy budu testovat, to Ti nepovím, protože to nevím. Chtěla bych to vydržet co nejdéle. A radši nad tím nechci ani uvažovat.
Jinak jsem střídavě úplně v pohodě a střídavě na nervy.
Zítra jdeš v kolik? Už víš?
Příspěvek upraven 21.01.16 v 20:53
@Lalunta Ještě néé… mám si volat po 11
.. Já bych chtěla testovat nejdřív 10.den po KET a ponejlépe vydržet až do toho 14. dne… ale říkat si ted můžu co chci, že
![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.