1. IVF - Repromeda

Napsat příspěvek
Velikost písma:
542
7.9.15 07:53

@Lilly15
Ahojky, dobré ráno :mavam: To je ale krásné ráno!!! :dance: :dance: :dance:
Gratuluji :kytka:, konečně to vyšlo! :potlesk:
Jupííííííí :dance: :dance: :dance:
Holčička :srdce:
:hug: :hug: :hug: :hug: :hug: :hug: :hug: :hug: :hug: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
139
7.9.15 08:14

@Lilly15 gratuluju rozrůstá se to tu krásně :) tak jen tak dál. A za pár dní budeš mít na testu dálnici :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
542
7.9.15 08:17

@Lucanka
Ahoj :mavam: Jak jste se rouhodli s tím vyšetřením, půjdete do toho? Nebo jak to plánujete?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
389
7.9.15 08:36

Děkuji holky, jste báječné :hug: :hug: :hug: :hug: :hug: :hug: :hug:
Já testovala už v sobotu :oops:. Čekala jsem celý víkend, kdy dojde menses a zatím nic 8o. Mám radost, ale takovou tu skromnou a pokornou. Čárka sílí každným dnem. Je to krásný pocit. Snad to dobře dopadne :roll: Na krev jdu ve čtvrtek, tak držte palce :hug: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19198
7.9.15 08:41

@Lilly15 Tady není o čem pochybovat :pankac: :pankac: Mrňousek o sobě dává pěkně vědět, jsem moc ráda že to vyšlo :hug: :hug: :hug:

Holky nějaké tipy a triky co jste po transferu baštili nebo pili speciálního aby se embryjka chytli?? :oops: :mrgreen: :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
542
7.9.15 08:45

@Lilly15
Už ve čtvrtek na krev? Tak to je super, že Tě objednali tak brzo. Já když jsem šla na transfer v sobotu, objednali mě až za 16 dní :cert: A ten víkend, to byl děs!!!
Takže Ty už to víš od soboty? To bylo 7 dní po KET. No to je teda mazec. Já se jdu zbláznit! :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
542
7.9.15 08:46
@Kikuška90 píše:
Holky nějaké tipy a triky co jste po transferu baštili nebo pili speciálního aby se embryjka chytli?? :oops: :mrgreen: :dance:

Taky chci nějaký tip. :palec: I když už je asi pozdě, embryo se prý zavrtává 1-2 dny po transferu (u blastocysty). Ale pro ten pocit…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19198
7.9.15 08:50

@Lalunta Já jsem měla minule u ET slabounkou čárku taky 7.den :mrgreen: Kolik že jsi dneska? :mrgreen: :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
389
7.9.15 08:57

@Kikuška90 Tipy? Hlavně být úplně v pohodě :palec:. My hned po transferu zajeli do IKEA, druhý den jsme byli na zámku v Miloticích, procházky, ale furt to chce úsměv :mrgreen:
Co se týče „pití“, no, deci kvalitního červenýho neuškodí. Krásně prokrví sliznici :pankac:
Ty jdeš už zítra, že? To se tu ale hezky maminkovatí :dance: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
389
7.9.15 09:04

@Lalunta V Repromedě jsme se domluvili, že budu jezdit k mému lékaři. Rok pracoval také na CARu v Brně, dokonce s Krajčovičovou :). Zkušenosti má. Ale i tak plánuji, pokud to opravdu vyjde, návštěvu v Repromedě. Musím jim hoooodně poděkovat!!! :hug: :hug: :hug: :hug: :srdce: :srdce: :srdce: Hlavně Hromadové, Tokarevě a Kafkovi :srdce: A taky těm báječným sestřičkám :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19198
7.9.15 09:19

@Lilly15 Být v pohodě, jo?? Hmmm… jak jednoduché :mrgreen: :palec: Straně moc chci být v pohodě a neřešit to (o nic nejde, budeme mít ještě dalších 5 pokusů, žeo? :) ) Ale už ted vím, jak moc budu na. raná pokud to nevyjde :oops: :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
389
7.9.15 09:32

@Kikuška90 Ale vyjde! :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
346
7.9.15 09:46

@Lilly15 moc gratuluju, jupiii.:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
542
7.9.15 09:59
@Kikuška90 píše:
@Lalunta Já jsem měla minule u ET slabounkou čárku taky 7.den :mrgreen: Kolik že jsi dneska? :mrgreen: :dance:

Já to snad ani nechci počítat, kolik dní je po. Ale kdy budu testovat, to Ti nepovím, protože to nevím. Chtěla bych to vydržet co nejdéle. A radši nad tím nechci ani uvažovat.
Jinak jsem střídavě úplně v pohodě a střídavě na nervy.

Zítra jdeš v kolik? Už víš?

Příspěvek upraven 21.01.16 v 20:53

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19198
7.9.15 10:02

@Lalunta Ještě néé… mám si volat po 11 :).. Já bych chtěla testovat nejdřív 10.den po KET a ponejlépe vydržet až do toho 14. dne… ale říkat si ted můžu co chci, že :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.