Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Ahoj děvčata, do teto diskuze se vracím po 2,5 letech, kdy nás čeká další KET v nativu.jsem nesva z nativu, protože mi v předchozích ET a KET jeste náplasti pridavali.mame jeste 2 snehulaky(holčičku a kluka) a doma Adamka(2 roky).
Jaký mate zkušenosti s nativem? Jak jsem vás docitala, tak v tom mám guláš.
@Micka2000 píše:
@missy-m To je prima, hlavne, ze je miminecko v poradku..Do prace nespechej a uzivej su doma pohodu a klid..Nudit se urco nebudes, vzdycky se najde neco, co delat. A kdyz ne, tak prochazka, kavicka a pohodicka…Holky nevite jak s tou Mojzisovkou? Mne pani rikala, ze stejne az tak za 14 dni, tak ja se s ni domluvim az asi po OPU…
Ja právě včera začala cvičit má rehabilitacich tu Mojžíšovu. Fyzioterapeutka mě učíto co jsem ccvičila doma. Jen teďvvím jak dýchat. Mrknu zitra na netu a poslů cviky co cvicim
@montty
já měla KET vždy v nativu..a včera jsem začala 15.tt ![]()
Pokud nemáš problém ze sliznicí či ovulací je nativ lepší a dle doktorky úspěšnější
@kratjana To budeš hodná..Já jsem na to koukla na youtube, ale bála jsme se cvičit sama, abych to ještě víc nepokazila..Počkám, až mi zavolá fyzioterapeutka, třeba zvládnu první cvičení ještě před OPU a pak bych to nechala až po..A bude s tebou dělat i ty mobilizace? Já jsem o tom jenom četla, tak vůbec nevím.. ![]()
@montty
Ahoj. Já vždy v nativu, mrkni na můj podpis. Nyní jsem po KET, tak čekáme, jak to dopadne. I mě dr. říkala, že nativ je úspěšnější.
Holky, SOS, nejste některá z Brna a nemáte platíčko Utrouše navíc? Já jsem někam založila recept, co mi v Repromedě dali, už mám jen na odpolední aplikaci a do Brna se vracíme ze stavby až navečer, takže do Repromedy pro novej recept nestíhám.
@Netaneta
Já mám dost. Za chvíli sedám do auta jedu pryč. Můžu někam přiblížit. Napiš mi do zpráv.
Ahoj holky tak tady ty cviky http://www.cviceni-mojzisova.cz/node/13 cvicim s fyzioterapeutku. Tak to zkuste.
@kratjana
presne na tuhle stranku jsem vcera koukala…zkusim na to mrknout, ty cviky nevypadaji slozite, ale to dychani je asi taky dulezite, ze? takze ty chodis pred transferem? a jak casto budes chodit..?Ja zatim stale cekam na ms…
@marenkaF Tak co kocko, jak jste se rozhodli s manzelem, budete stehivat mrazacky jinam? Ja jsem okukovala pred konzultaci helios, ale nakonrc jsme sli zase do R..Kazdopadne budu drzet palecky a ikdyz budes jinde, tak nas urco informuj zpravickami.. ![]()
@Micka2000 dýchání u toho je bych řekla hodně důležité. Ja to mám v rámci rehabilitace na záda. Řekla jsem si i o Mojžíšovku. Na let jsem chtěla jít teď v září ale prostě s těma mojema zadama který mě bolí užppřesně rok se mi to podstupovat nechce. Myslím že by to bylo zbytečný. Záda mě bolí víc a víc a ani injekce napomáhají. Jestli nepomůže rehabilitace tak zkusim infuze a dal už pak nevím. Říkají že to mohu mít i od psychiky… A cvičení mám 5× na 30min
Ahoj holky, tak od uterka budu chodit na UTZ abych mohla co nejdřív na další KET
@martina.888
No tak paráda, že do toho jdete hned znovu.
Kolik máte ještě kousků?
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.