Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Lilly15 @Kikuška90 @oskárek59 Tak půlka čokolády sež…snězená…zítra se uvidí.
@Lalunta chystám se na to, až se tady objeví šéf. Nechodí sem moc často. Včera tady byl, ale přišel se svýma dětma a obě strašně vřeštěly, takže jsem skoro ani neslyšela, co mi chce, natož abych s ním ještě mohla mluvit o sobě.:-D Jdu na kontrolu příští pátek, takže do té doby počkám. Nedělnímu přesčasu už se stejně nevyhnu, na další víkend nejsou žádné v plánu a pak ten další už prostě nepůjdu.
@Lalunta Barunka a Adélka jsou moc hezký jména, Jasmínka taková orientální (si vždycky vybavím Aladina:-)). Je fakt, že holčičích jmen se mi taky líbí hodně, navíc holka se pravděpodobně vdá, tak člověk nemusí tolik myslet na příjmení. ![]()
@Lalunta Taky si to říkám, už mezi druhým a třetím KETu jsem si dávala skoro půl roku pauzu, abych se dala dohromady a stejně to bylo na nic…Tak snad to dopadne..Zlobí mě trávení a mám léky, ale psala jsem do R a s těmi se to prý nepere, takže by to šlo..Navíc si říkám, že mě to může začít zlobit kdykoli..Zase něco pozitivního to určitě přinese..Jsem takový experimentátor, chvilku nejím maso, pak zase raw a tak a už jsem byla až moc hubená, proto i to všechno a teď jsem řekla dost, začala jsem pravidelně jíst, fakt si to hlídám, ikdyž mi není ještě uplně ok a už jsem přibrala 2 kila, prostě už to asi chtělo, lepší oplácaná, než marodná..To sem se rozepsala..Jo a taky jsem si našla fyzioterapeutku na Mojžíšovku, takže snad za 14 dní bude mít termínek na cvičení. Chodily jste cvičit i před odběrama? říkám si, jak to budu zvládat s tím nafouklým břiche, ale mám z toho radost.Na kontryhel zatím asi kašlu..Ale víno mi taky nechutná.. ![]()
@Lilly15 V pohodě, ono mezi těmi příspěvky se to nedá všechno pamatovat..Bude to naše druhé IVF, minule byly tři neúspěšné KETy
..
Teď mám doma krátký protokol, minule jsem byla myslím 13 nebo 14 DC..
@missy-m Zítra na tebe budu myslet, určitě to bude dobré…Ale to čekání a nejistota jsou na prd..Neboooj, jsme s tebou, fazolka se tě určitě už nepustí
..
@oskárek59 tý jo, už 15tt, to teda hrozně letí, za chvilku máš půlku za sebou ani nevíš jak..A cítíš se dobře?… ![]()
Sraz by byl super..někdy.. ![]()
@Micka2000 ahoj, já na Mojžíšovku nechodila, ale myslím, že před odběrama to moc vhodný nebude, když to vezmu podle toho, jak mi bylo. Určitě se zeptej v Repromedě.
@Netaneta Je hodně pěkných holčičích jmen, člověk pomalu ani neví, co si vybrat. Zato s klučičíma máme docela problém. Moc se mi líbí Jonáš, ale manželovi ne. No kdo ví, jak to dopadne… As tím příjmením taky - aby to pak nebyl nějakej chudák, jako Marcus Řepka nebo Nikolas Topolánek ![]()
V práci teda akorát vynecháš přesčasy a jinak povalíš do těch 6-8 týdnů před porodem?
Příspěvek upraven 21.01.16 v 20:59
@Micka2000 Já teda na Mojžíšku taky nechodila, ale před odběrem bych to určitě nedala. První odběr byl ok, ale po tom druhým a před jsem nemohla ani chodit, natož cvičit.
Ale @andrusenkaaa se v tom vyzná, chodí cvičit už nějakej čas… tak ví, co a jak
Myslím, že spíš říkala před transferem.
To já zase mám problém cokoli shodit. Pořád přibírám
Už jsem z toho zoufalá!!!
Tak 5kg mám nahoře… ![]()
@Lalunta to jo, a ty pěkný klasický jména jako Jakub nebo Matěj mají snad všichni. Já mám v plánu pracovat dokud to půjde, takže neschopenku neplánuju, pokud nebudu opravdu muset. Já dělám administrativní pracovnici/recepční, takže pracuju tak možná hodinu za den a zbytek jsem na netu/čtu si/dívám se na filmy. A kolektiv mám taky fajn… takže je to podobný jako být doma, jen tu nemusím vařit a uklízet a ještě mi za to platí.:-D A co ty, jak se cítíš?
@Netaneta
Tak to máš supr job! ![]()
Já jsem měla v práci taky takovou pohodu, ale poslední asi rok je toho čím dál víc a víc a samý nesmysly. Já už prostě potřebuji na mateřskou jako sůl! ![]()
Hele, já jsem ok, sem tam se děje něco v podbřišku, ale říkám si, jestli se tam něco děje, tak je to fajn… Co Ty, máš nějaký příznaky?
Příspěvek upraven 21.01.16 v 20:58
@Micka2000
cítím se celkem fajn..do 12-týdne jsem bojovala s lehkou nevolností (naštěstí jsem nikdy nezvracela) a občas bolestí podbřišku, občas bolela hlava ale to k těhotenství dle mého gynekologa patří.. ![]()
tobě drží palce na další IVF
![]()
@Lalunta jojo, když se něco děje, je to dobrý.:-) Mě občas pobolívá břicho, jinak nic. Jenom je blbý, že nemám jak poznat, že je všechno ok. Předtím mě uklidňovaly testy, teď musím čekat až na páteční kontolu. Já budu určitě hysterická matka.:-D
@missy-m Ahoj beruško, moc na Tebe myslím! Věřím, že to dobře dopadne!!! Držím palečky!!! Posílám na dálku hoooodně štěstíčka
![]()
@Netaneta Hysterická matka určitě nebudeš, spíš si myslím, roztomile starostlivá
Ten čas fakt strašně pomalu ubíhá ![]()
Ahoj holky
.. Konečně páááátek
Dneska jsem začala brát Utrouš před KETem a už se se mnou zase točí svět a je mi na
… Nesnáším ty začátky než si na to tělo zvykne
![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.