1. IVF - Repromeda

Napsat příspěvek
Velikost písma:
389
3.9.15 10:52

@Lalunta Co bylo, bylo. A vědět jsi to nemohla ;)
Ten sraz zní suprově! Ještě dát dohromady termíny a jedeeeem :dance:
( do té Olympie?) 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19198
3.9.15 10:55

@Lilly15 Vážně jsi úžasná, klobouk dolů ;) :kytka:.. Mě je 25 a ano, pocházím z Brna, žila jsem tam celých 23 let, před dvěma roky jsme koupili s manželem dům v Zastávce (u Brna) a dali se na vesnický život (spíš hlavně já, manžel pochází ze severu Čech z malého města).
To vaše bydlení zní moc moc dobře :mrgreen: :dance: :dance: Vinné sady a vínko všude okolo bych brala hned :oops: :pankac: :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19198
3.9.15 10:55
@Lilly15 píše:
@Lalunta Co bylo, bylo. A vědět jsi to nemohla ;)
Ten sraz zní suprově! Ještě dát dohromady termíny a jedeeeem :dance:
( do té Olympie?) 8o

Opijeme se limonádou?? :dance: :dance: :dance: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
389
3.9.15 10:59

@Lalunta Jéé, mě se taky vůbec nechtělo!!! Když nám v červnu řekli, že naše jediné zbylé embrijko má Downa, co tu budu psát, byl to šok! Na další konzultaci nás ale Hromadová tak nakopla, že jsme prostě celí v euforii souhlasili hned s další stimulací. A ted už je po všem, obě máme v bříškách zatím mrňavoučké mimísky :hug: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
389
3.9.15 11:09

@Kikuška90 Zastávka u Brna? Tudy projíždíme, když jedeme ze tátou, bydlí na Vysočině. Dálnice je ted v šíleném stavu a navíc, ty krásy Vysočiny jsou prostě neodolatelné. :srdce:
A ty jsi úplná mladá slečna!!! 8o
Opít se z limonády dá asi fušku, ale jedna slenička výborného vínečka, holky, uděláme něco pro zdraví, neee? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19198
3.9.15 11:16

@Lilly15 Jo jo, jak stojí dálnice jede to přes nás :pankac: :mrgreen: :mrgreen: No mladá.. ehm.. už taky né :lol: Vždycky jsem chtěla děti brzy, abych byla mladá mamka a aby jsme si mohli s mužem ještě po 40 pořádně užívat až budou větší :oops: :mrgreen: Proto jsme se začali „snažit“ (nesnáším to slovo :oops: ) ve 22 a já měla jasno, že v 25 budu mít dvě děti a budeme mít hotovo.. no byla jsem pěkně naivní :roll: :( Táákže jsem tu hranici ted posunula na 28 let a dvě děti tak jsem zvědavá :mrgreen:

Jééé no vínečko to bysme si dát klidně mohli, jak píšeš, jedna sklenička ještě nikoho nezabila :dance: :dance:… ale to abych se pak vydala na nákupy nebo si sehnala řidiče :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
389
3.9.15 11:36

@Kikuška90 Také nesnáším slovo „snažit“ To je takové, člověk chce, strašně moc chce, ale i kdyby chtěl sebe víc, nejde to… Každý máme občas naivní nápady. Víš, kolik jsem jich měla já?! Také se jim ted jen zhluboka směju a je to fajn. Minulost je od toho, aby se z ní člověk poučil. Taky plánuji, ale jinak a neřeším věci úplně na kost, jak se říká.

Nákupy zní fajn. Kdybychom se sešly ještě před Vánocemi, skleničku vyběháme po shnáňce po dárcích :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
389
3.9.15 11:39

@Micka2000 Budeš stimulovat v krátkém, nebo dlouhém protokolu? A jestli se můžu ještě zeptat :oops: : kolikátý je Tvůj IVF cyklus?
Až se rozhodneš podstoupit stimulaci, dej vědět, ju? Budeme Ti fandit a držet pěstičky :hug: Však si naša! :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
542
3.9.15 11:51

Ani já jsem netušila, že skoro ve 30 nebudu mít žádný děti! Naivně jsem si myslela, že hned po svatbě do toho vlítnu a ono prd. Hlavně, že jsem nechtěla být na svatbě těhotná, abych si to mohla užít. Člověk je někdy tak blbej, fakt. Pošetilej! :zed: No, a my chceme 3 děti a máme 2 embrya, že… Tak jsem zvědavá, jak to zvládnem… Ale už nic neřeším, neplánuju… Jak to vyjde, tak to vyjde. Člověk musí být vděčný za to, co má teď a to, co přichází, přijímat s pokorou, i když je to k. r. a těžký!!!
Já si včera taky dala dvojku bílého, pohoda!!! Nejradši bych se teda trochu opila, ale to už nejde… :)
Holky a počkáme si pár týdnů, jak to dopadne a kdyžtak zajdem nebo chcete třeba už příští týden?

Příspěvek upraven 21.01.16 v 21:01

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
389
3.9.15 12:06

Holky, s takovouto abychom si koupily stany :mrgreen:. Máme si hodně co říct :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3647
3.9.15 12:08
@Lilly15 píše:
@Kikuška90 Beruško, opět, vše zlé je k něčemu dobré. Když se nyní podívám na jakéhokoliv člověka, přemýšlím o něm zcela jinak, než před 6 lety. Když mám jednání, je mi to úplně jedno, jestli je dotyčný ředitel, obchodní zástupce, nebo budoucí zaměstnanec,… Ke každému se chovám stejně uctivě. Za každým z nás stojí příběh. Jen někteří lidé někdy zapomínají na křehkost a skutečnou podstatu a pokoru života.
Jo a bude 33let a momontálně bydlíme na jižní Moravěnce obklopení vinnýmy sady a sklípky a samozřejmě dobrými lidmi :hug: Dobré vínko dělá divy ;)
A co ty? Pocházíš z Brna?

@lilly Znojmo, Břeclav?/ja jsem že Znojma taky tu máme plno vína a hlavně za týden vinobraní :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2903
3.9.15 12:09
@Lilly15 píše:
@oskárek59 Zdravím Tě, holka! :mavam: Jo, Kafka, ten je báječný! :kytka: Moc toho nenamluví, ale pak, co řekne, to je poklad. :srdce: Už při prvním OPU jsem z něj měla velmi dobrý pocit. A to jsem ho nikdy před tím neviděla 8o
V kolikátém jsi týdnu? Vím, že je závist špatná vlastnost :cert:, ale bez okolků přiznám, že Ti hoooodně závidím :mrgreen:

Ahojky..neboj taky se dočkáš :srdce: :srdce:
dneska začínám 15tt..strašně to letí..
ode dne pozitivního testu jsem doslova počítala dny a tlačila čas do každého dalšího UTZ abych viděla srdíčko a prcka…
jj Kafka toho opravdu moc nenamluvil..jen popřál hodně štěstí a abych myslelajen pozitivně..tak jsem mu řekla, že já myslím jen a jen pozitivně..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
346
3.9.15 12:12

@Kikuška90 já chtěla do 25 první a do 28 druhý… Taky nějak nestíhám.:-) Před měsícem mi bylo 26.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
542
3.9.15 12:19

@Netaneta @Kikuška90
Samé mladice! :)

@oskárek59
15tt? 8o to fakt strašně utíká!!! A to už teda víš aji pohlaví, že? Ty se máš!!! :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19198
3.9.15 12:25
@Lilly15 píše:
Holky, s takovouto abychom si koupily stany :mrgreen:. Máme si hodně co říct :mrgreen:

V Olympii není problém, určitě tam nějaký stan seženeme :dance: :dance: :dance: :pankac: :pankac:
@Lalunta Já bych chtěla až budu vědět jak to dopadlo :oops: A buď s vámi budu pít na radost nebo na žal :dance: :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.