Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Netaneta
No a co Ty? Máš neschopenku, nebo jsi v práci? Jak se cítíš? Můžeš už vybírat jméno, co? To je tak super!!! ![]()
@Lalunta píše:
@Netaneta
No a co Ty? Máš neschopenku, nebo jsi v práci? Jak se cítíš? Můžeš už vybírat jméno, co? To je tak super!!!
S těmi jmény jsi mě pobavila
… Já už mám vybráno dávno
![]()
@Lilly15 Ahoj…no vede se mi všelijak. Ležím doma kvůli většímu špinění a sem tam i trochu krve. Místo v pondělí jdu na kontrolu už zítra a i krev a začínám se bát, že to nedopadne dobře. Mám strašný strach, že to miminko vzdalo. Holky, to je tak strašný…ještě v pondělí vše OK a teď takhle.
@missy-m Drž se zlatíčko
Špiní každá druhá na začátku těhu, musíš myslet pozitivně, já vím moc dobře jak je to těžký, ale musíš!
… Strašně moc Ti přeji aby to zítra dopadlo dobře
A v kolik jdeš na ten UTZ už víš nebo se budeš domlouvat až po krvi? Myslím na Tebe ![]()
@missy-m
Ahoooj ![]()
Pěkně lež! To bude dobrý!
Zítra to dopadne dobře, přece by se mu od Tebe hned tak nechtělo!! Uplať ho čokoládou
Držím pěsti!!! ![]()
@Lalunta píše:
@Kikuška90
Napiš!My to pořád měníme…
Kluk bude Jindra - po tátovi. A pro holku máme zatím dvě varianty, jednu českou a jednu takovou mezinárodní
Takže buď to bude Míša (Michaela) nebo Lily. ![]()
@kratjana Slovácko ![]()
S tím časem to máme asi všechny stejné. Ted ho tlačíme dopředu snad i očima, v 70 letech to bude přesně obráceně. Jo, rovnováha musí být ![]()
Holky, jak je ten život ale vykutálený! Dává nám pěkně přes prsty!
Děti jsem nikdy moc nechtěla, chtěla jsem studovat no a ve 20 na mě vykoukly dvě rúžové čárky a bylo vymalováno
.
Nikdy jsem se nechtěla vdávat. Přiznám se, že když se vdávala jedna sestřenice, pak druhá, klepala jsem si na čelo. Vždyt je to jenom „kus papíru“!
Ale to by nebyl život, kdyby si zase něco nenachystal. Když jsem poprvé potkala manžela, holky, to by jste nevěřily, ale my si zpočátku tak nadávali, tak jsme se uráželi, až jsme si jednou sedli jako rozumní lidé, vše si vyříkali a mě pozdeji došlo, že je to jediný muž, kterého si chci vzít. A byla svatba
. Pak klasika, chceme děti,… no a zbytek víte. Jinak bych ted nepsala na této diskuzi, že…
ALE: kdybych otěhotněla přirozeně a tak vše kolem, nikdy bych se tu s Vámi nesetkala a nikdy bych Vám neřekla: Holky, ani nevíte, jak moc Vás mám všechny ráda a jak moc Vám se srdíčka přeji krásná a zdravá miminka!!!
![]()
@Kikuška90 @Lalunta
Aaaaaaa, teď tu bulim a bulim. Děkuju kočky, moc moc moc děkuju
Jdu na 12, to bude věčnost. Snažím se doufat, že bobek tam je, jen trošku zlobí. Ale občas se ty myšlenky rozutečou…Jdu si dát tu čokošku ![]()
@missy-m Beruško, nebud smutná! Špiní opravdu každá druhá! Moc Ti nepomůžu, ale slovem snad neurazím. Drž se, holka! Myslím na Tebe! Zítra budeš vědět! Držím palečky!!
![]()
@missy-m Jenom pěkně běž, čokoláda je všelék
… Včera večer jsem zbaštila půl tabulky (což je na mě extrém
) hořké čokolády s malinami
Ale jsem v tom nevinně, za to může ta injekce ovitrelle, vždycky mám po ní žravou
![]()
@Lalunta píše:
@Netaneta @Kikuška90
Samé mladice!@oskárek59
15tt?to fakt strašně utíká!!! A to už teda víš aji pohlaví, že? Ty se máš!!!
Po PGS jsme měli 6.prcků…5.kluků a 1.holčičku..
tak hádej co čekáme
jj chlapečka ![]()
a na pohlaví jsme se ptaly až po pozitivním testíku kdy jsme jeli na UTZ
@missy-m
nic se neboj!!! určitě bude všechno O. K. špiní opravdu hodně holek a nic to neznamená..na zítřek držím palečky!! ![]()
@oskárek59 No to je napsrosto úžasnýýý! Přesně obráceně, jak má Kikuška
. Rovnováha musí být ![]()
Moc blahopřeji!!! Tak at vše dobře dopadne!!!
![]()
Kdy máš termín porodu?
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.