1. IVF - Repromeda

Napsat příspěvek
Velikost písma:
389
3.9.15 09:50

@Kikuška90 Neboj! Za týden už budeš mít taky miminko u sebe!!! Vyde to, uvidíš! To se v Repromedě potrhají štěstím, až tam naklušeme s těma našema pozitivníma těhotenskýma testama :dance: :hug: :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
542
3.9.15 09:53

@Kikuška90
Ty si zlatá! :* :* :* I já Tobě to moc přeju! :* :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
542
3.9.15 09:54

@Kikuška90
Ty si zlatá! :* :* :* I já Tobě to moc přeju! :* :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
389
3.9.15 10:04

@oskárek59 Zdravím Tě, holka! :mavam: Jo, Kafka, ten je báječný! :kytka: Moc toho nenamluví, ale pak, co řekne, to je poklad. :srdce: Už při prvním OPU jsem z něj měla velmi dobrý pocit. A to jsem ho nikdy před tím neviděla 8o
V kolikátém jsi týdnu? Vím, že je závist špatná vlastnost :cert:, ale bez okolků přiznám, že Ti hoooodně závidím :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
542
3.9.15 10:08

@Lilly15
No jo, je to opravdu moc příjemný a krásný, zase taková nová naděje :srdce: Ale taky současně velké obavy, jestli to teda skutečně už vyjde!?
Tvého bratra je mi líto, aspoň, že má tak báječnou sestru ;) Je zde spoustu rodičů, kteří mají jen jedno postižené dítě a Ti jsou na tom popravdě úplně nejhůř. :( Naštěstí Tvoje maminka v Tobě má určitě velkou oporu, je díky Tobě babičkou a bude nanovo ;) A to je pro její psychickou pohodu moc důležitý!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
468
3.9.15 10:19

@Lilly15 Lillinko, nás čekají teprve odběry, ale necítíila jsem se zdravotně dobře, tak jsem řešila, jestli to neodložit…Ale zatím to vypadá, že bych to snad mohla zvládnout, ms ještě nedorazila…a až, tak na mě čeká v chladničce Gonal :)Teď jsem tu sama, koho čekají odběry, všichni už máte mrazáčky nebo fazolky v bříškách…Jak se cítíš ty? :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
389
3.9.15 10:25

@Lalunta No, víš, beruško, no, mamka už 6 let nežije. Jela jednou takhle v pondělí ráno s tatkem do Kauflandu a tak nějak je nabourala dodávka, která ve velké rychlosti při průjezdu zatáčkou najela na svodidla, ve vzduchu se otočila a dopadla přímo na auto. No a bylo to. Osud…
Ale jak tu už jednou bylo, všechno zlé je pro něco dobré! Já si uvědomila, že život, který žiji, není můj! Je to jen divadlo a já jsem divák. Řekla jsem si prostě DOST! Odešla jsem z hluboce rozvráceného vztahu, se dvěma dětmi( 4 roky a 15 měsíců), našla jsem si podnájem a pochopila jsem, že můj nejlepší přítel, je i mým osudovým parterem! Ted nejsem jen divák ve hře se životem, ale HEREC! Jsem nesmírně šťastná, mám úžasného manžela( a to jsem se NIKDY vdávat nechtěla!!!), skvělé děti a je mi fantasticky! Po pracovní stránce spokojenost největší, vlastním rakouskou firmu, malou, ale vše šlape perfektně, hold je to o lidech…
A nyní! Holky, čekáme konečně po 5letech snažení první zdravé miminko! Život bolí, ale umí ukázat i svou krásnější tvář…
PS: jen se bojím, kdy zase dostanu pomyslnou facku…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19198
3.9.15 10:31

@Lilly15 Téééda kočko, to je mi hrozně líto s tvojí maminkou :hug: :hug: :hug: To je teda pěkně debilní osud :,( Vůbec jsem netušila kolik toho máš už za sebou! 8o Jsi neuvěřitelně statečná a silná osoba :kytka:
A žádný facky už nebudou! :cert: :cert: Dyť sis toho tolik už vybrala :roll:.. Ehm… můžu se zeptat kolik ti je? :oops: :oops: A ty jsi přímo z Brna nebo někde okolí?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
389
3.9.15 10:34

@Micka2000 Tak to se omlouvám! :kytka:
Já myslela, že už mnohem dál. Abych pravdu řekla, když se zpětně dívám na úplný začátek, je to zajímavá emoce. Kloubí se v ní očekávání, radost, ale zároveň i strach z neúspěchu, operace… Ale stojí to za to!!!
V Repromedě jsou opravdu profíci! Ted jsem ráda, že jsme si ji vybrali! Myslím si, že narozdíl od odstatních center používají opravdové 100% léky. Sice si připlatíme, ale nehrozí tolik hyperstimulační syndrom a jiné komplikace.
Nám třeba nejvíc pomohla MACS metoda, v Brně zatím jediné centru, které ji používá. Bez ní bych miláčka v bříšku neměla :srdce: ;)
At se rozhodneš jít do dalšího procesu ted, nebo později, přeji upřímně 100% úspěch :hug: A držím palečky… ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
542
3.9.15 10:37

@Lilly15
Hm, tak to se mi fakt nepovedlo. Omlouvám se a je mi to líto. :oops:
Ale ráda slyším, že jsi teď šťastná a hodně štěstí máš ještě před sebou ;) :*
Držím pěsti!!! :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
542
3.9.15 10:41

@Kikuška90
Taky nad tím zrovna uvažuju, co tu naše @Lilly15 všechno v životě už potkalo… :hug: :hug: :hug: A přitom je pořád pozitivní, to je statečnost!!! :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
542
3.9.15 10:43

@Micka2000
Micííííí - tak mi říkávala babička :mrgreen: Jdi do toho co nejdřív, ať máš taky co nejdřív embryo v bříšku! ;) Pokud to půjde, raději bych to neodkládala, já jsem ráda, že mě v Repromedě povzbudili hned do dalšího IVF, taky jsem to chtěla odložit na podzim aspoň, abych si trochu odpočla, necítila jsem se dobře, ale oni mě nakopli a ejhle - je tam! :srdce: Fandím Ti, to dáš!!! :palec:

Příspěvek upraven 21.01.16 v 21:02

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
542
3.9.15 10:46

To je jasný holky, to chce potom nějakej sraz ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19198
3.9.15 10:47
@Lalunta píše:
To je jasný holky, to chce potom nějakej sraz ;)

Já jsem pro všemi deseti :pankac: :pankac: :pankac: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
389
3.9.15 10:50

@Kikuška90 Beruško, opět, vše zlé je k něčemu dobré. Když se nyní podívám na jakéhokoliv člověka, přemýšlím o něm zcela jinak, než před 6 lety. Když mám jednání, je mi to úplně jedno, jestli je dotyčný ředitel, obchodní zástupce, nebo budoucí zaměstnanec,… Ke každému se chovám stejně uctivě. Za každým z nás stojí příběh. Jen někteří lidé někdy zapomínají na křehkost a skutečnou podstatu a pokoru života.
Jo a bude 33let a momontálně bydlíme na jižní Moravěnce obklopení vinnýmy sady a sklípky a samozřejmě dobrými lidmi :hug: Dobré vínko dělá divy ;)
A co ty? Pocházíš z Brna?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.