1. IVF - Repromeda

Napsat příspěvek
Velikost písma:
542
3.9.15 09:03

@Kikuška90
A co ty Tvoje dvojčátka? Ty se nebojíš, jak je to rizikové? Já hrozně!!! Mám kolem sebe hodně případů…

Příspěvek upraven 21.01.16 v 20:29

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
542
3.9.15 09:08

@Kikuška90
Nene, pohlaví tam není. Neptali se mě v laborce, ani u transferu nic neříkali, prostě nic nevíme, na nic jsme se neptali, a jsme rádi. :) Aspoň kousek přirozenosti v tom celém umělém…
Já v práci sedím a žádnou námahu nemám, tak není důvod být teď doma, tam bych se asi zcvokla.

Příspěvek upraven 21.01.16 v 20:32

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19198
3.9.15 09:08

@Lalunta Nebojím.. já si celej život říkám, že co se má stát, stane se aj kdyby jsme se stavěli na hlavu :palec: :mrgreen:… Jestli máme mít dvojčata, tak je budeme mít i z jednoho embrya (a to se upřímně jednovaječných dvojčat bojím! - to je tak na to usnout a vzbudit se za 9 měsíců :roll: ) a jestli je mít nemáme, tak je mít nebudeme ani ze dvou embryí :nevim: A ještě vždycky říkám, že všechno zlý je pro něco dobrý a s odstupem člověk zjistí, že to nakonec tak zlý nebylo, protože místo toho se stalo zase něco dobrýho… jsem asi trochu blázen ;) :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19198
3.9.15 09:12

@Lalunta Jééé ta to je super, možná se taky necháme překvapit ikdyž u nás je to malinko jasný :mrgreen:
No mě to v práci už nějakou dobu nebaví :roll: Jsem tu 4 roky, taky sedím na zadku v kanclu, ale je to pořád dokola… Chci sem chodit si přivydělávat ještě během rodičáku, ale vracet se sem už nechci. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
542
3.9.15 09:13

@Kikuška90
Já tomu rozumím, je to správnej přístup. :palec: Jsi teda odvážná! :pankac:
Já sama za sebe bych jen těm dvojčatům prostě nešla naproti. :nevim: (a pak je budu mít přirozeně, ne? :lol: )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
542
3.9.15 09:18

@Kikuška90
Hele, nevíš :nevim: Samozřejmě s největší pravděpodobností ti tam dají holku, ale třeba je ten největší šampión a první v pořadí právě kluk. ;)

Příspěvek upraven 21.01.16 v 20:28

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
389
3.9.15 09:24

@Lalunta Ahoj, krásně jsi popsala celý transfer! :hug: Jestli Tě to v práci nebaví, dej se na psaní ;), umíš parádně vystihnout momenty, emoce:kytka:
Každopádně ještě jednou blahopřeji k transferu :hug:. Je to úžasné, když víš, že tam někde, dole v bříšku, začíná nový život :srdce:. Život sám není jednoduchý. Umí nás někdy pěkně potrápit, že holky ;) Jinak bychom na této diskuzi nebyly :hug: Ale jak psala Kikuška, a je to mimochodem pravda pravdoucí, všechno zlé je pro něco dobré, i když nám to občas dojde mnohem později…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
389
3.9.15 09:30

@Lalunta Máš jistě velmi psychicky náročnou práci :(. Když vidíš ty lidičky a čteš jejich osudy…Ach jo…
Transfer určitě vyjde, nemysli ted na negativa :cert:.
S tou prací ještě, také jsem nebyla spokojená, ale hrubě :cert: No a jednoho krásného dne se mi naskytla velmi vyjímečná příležitost noa jsem, tam kde jsem. A opravdu šťastná! Ale není to nic oproti tomu, jaké hory štěstí zažívám teď!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
389
3.9.15 09:32

@missy-m Ahoj holka :D a jak se vede Tobě? Dlouuuuho jsem Tě tu nepotkala :hug: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
542
3.9.15 09:33

@Lilly15 Díky, chi chi :mrgreen: To se píše samo, když je to osobní a potřebuje to ven. Mimochodem mi pro případ narkózy nachystali tu stejnou potel jako při OPU a já si říkala - jo tam vedle, tam byla Lilly15. ;) A teď už máme obě v bříšku malýho vetřelca :dance: :dance:
To je fakt, mě osobně ta honba za dítětem srovnala životní hodnoty jako prase, i s manželem se nám prohloubil o dost vztah a spojilo nás to ještě víc! :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
389
3.9.15 09:34

@Micka2000 Beruško, už ses rozhodla, jestli půjdeš na transfer v tomto cyklu? Moc Ti přeji, aby Vám vše vyšlo :srdce: :* :hug: Opravdu! :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
542
3.9.15 09:38

@Lilly15
Ze začátku jsem to tak nevnímala, byla jsem čerstvá, ale dnes vidím, jak je to na psychiku tady a to hodně!
Já doufám, že to výjde, nám obou a pak se ještě přidá Kikuš, co je na řadě! A to bude príííma! :dance:

Příspěvek upraven 21.01.16 v 20:26

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
389
3.9.15 09:39

@Lalunta Tak to je náhoda s tou postelí :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Jak jsme si ještě říkaly, že se tu(myslela jsem po OPU) už neuvidíme, určitě nám to klapne!!!
Ted totiž miminkujeme spolu :dance: :dance: :dance: :dance: :dance:
Je to překrásný pocit, že! Úplná nirvána!!! :hug:
Láska je tak líbezný cit. Zažíváme to samé! :hug: :hug: :hug: :srdce: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19198
3.9.15 09:42

@Lalunta @Lilly15 Holky vám to prostě vyjít musí! :cert: Není žádná jiná možnost, já tomu věřím a hrozně moc vám to přeji :kytka: :hug: :hug: :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
389
3.9.15 09:47

@Lalunta S tím děťátkem máš pravdu.
Mám bratra, mladšího. Mamka říkala, že těhotenství pohoda, porod svým způsobem taky, ale pustili je domů se silnou novorozeneckou žloutenkou. V nemocnici se svítí UV lampou, ale doma se musíš spoléhat na sluníčko. V lednu ho upřímně moc nesvítí a v prohlídce v 6. týdnech postihla bratra mozková obrna.
Z pohledu starší sestry jeho postižení nevnímám. Je to prostě můj bratr, mám ho ráda takového jaký je a nevyměnila bych ho za nic na světě!!! Moc nás utužuje i taková ta běžná výpomoc, jako je vyběhávání po úřadech, návštěva lékaře, sociálních pracovnic,…
Z pohledu rodiče to musí být ze začátku úplně na hlavu!!! Tolik smutku!!! Chjo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.