Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Holky ahoj ![]()
Tak co je tady novýho?
Příspěvek upraven 21.01.16 v 20:34
@Lalunta Jůůůů tak to je úžasné
Moc gratuluji, že jsi to zvládla bez narkózy a držím prckovi palce
![]()
@oskárek59 píše:
@Kikuška90
Po pravdě poslední a úspěšný KET dělal Kafka…
Právě proto se nechám ráda překvapit
… Navíc nevím jestli si ho Ty pamatuješ, ale před rokem tam býval ještě Dr. Koukal a já ho měla jako hlavního Dr. a byla jsem s ním spokojená, byl vždycky hrozně hodnej, pečlivej, docela jsem si na něj zvykala, protože jsem k chlapovi nikdy nechodila
A třeba Kafka mi přišel v pohodě od začátku, jen toho moc nenamluvil, ale je fakt, že jsem ho měla jen jednou na UTZ a pak při OPU.
@Lalunta No to je naprosto supéééér!!! Úžasnýýýý!!!
![]()
Užijte si s manželem krásný den! ![]()
Jsi to ale šikulka, bez narkózy!
Mamince a miminkovi držím palečky!!!
Jsem šťastná za Tebe
![]()
@Lalunta No paráda, že to šlo i bez narkózy
Tak si užijte dnešní den a držím pěsti, aby to vyšlo ![]()
@Kikuška90 Ahoj, napíšu jenom svůj názor a pocit, tak si to neber nijak proti Tvému rozhodnutí
. Já bych do dvou nešla… přítel o tom taky hodně mluvil a projevil se, že by chtěl rovnou zavést dvě… dost jsem o tom přemýšlela a četla. Dočetla jsem se celkem dost případů, kdy to vypadá (to asi není nikdo schopen říct najisto), že jedno vajíčko se neudrží a strhne s sebou i to druhé… to jsem četla opravdu víckrát, že tohle riziko tam je… ale může a nemusí. Mě spíš odradilo to, že když jsem se zamyslela, tak si myslím, že bych to nezvládla… přítel není doma každý den, má krátké a dlouhé týdny a v dlouhém je celý víkend i přes noc mimo… a já si nedokážu představit, že bych třeba mrňousky koupala, jedno měla hotový, odložila do postýlky, druhé koupala, mezitím by to první začalo plakat a ty ho nemůžeš jít utěšit, protože mám druhé ve vaně… nebo jsem si často říkala, že kolikrát nejde kolik z obou prsou a které bych upřednostila aby se napapalo jako první, když obě mají hlad a obě pláčou? Nebo které obleču jako první a nechám ho se potit než obleču druhého bobíška… prostě jsem nad tím začala přemýšlet takto.. a najednou jsem měla pocit, že si vlastně vyplýtvám tu „radost“ z dětí najednou a co pak? Takhle si říkám, že až budu mít bobša většího, tak si potom třeba zase užiju malého miminka… Vím, že to zní asi dost zaujatě, ale prosím ber to čistě jako moji představu a srabost
. Věřím, že se rozhodneš dobře a máš mojí velkou podporu… Tohle bez jenom jako další názor
![]()
@Lalunta Super zpráva! Gratuluju ![]()
@Kikuška90
jj Koukala si pamatuji..měla jsem ho na první ET..byl celkem sympaťák..
a to jsem taky nikdy nechodila k mužskému ![]()
@Lalunta To je paradaaa, ze to slo bez narkozy a budulinka mas v pupiku..Uzijtr si s manzelem krasny den…a drzim palecky, at se fazolka zakousne u maminky…
Nebylo mi ted moc fajn, tak docitam…Maminkam ze
gratuluji ke dvema // a ostatnim pevne nervy a at jde vsechno hladce…ja cekam na ms a uvidim, jak mi bude nebude… ![]()
@Peťka26 Děkuji za názor
Já jsem se na to ptala v Repromedě dvou doktorů a oba mi potvrdili, že u dvouvaječných dvojčat se tohle stát nemůže. Pokud bude jedno špatné a vzdá to, tak to druhé neohrozí… tak ted si vyber, že
Jinak my jsme s manželem koupili velký dvougenerační dům a v přízemí bydlí moji rodiče, takže by mi mamka případně kdykoli pomohla. Navíc manžel má dvojčata-ségry, narodili se když jemu bylo 16, tak si dokáže představit co to všechno obnáší… ještě to s manželem promyslíme o víkendu ![]()
@Kikuška90 Tak v tom případě snad ani není žádné proti
. Přeji ať se rozhodnete dobře a ať to všechno vyjde tak, jak chcete… ![]()
Ahoj holky. ![]()
Mockrát vám všem děkuju za podporu
Jste tak úžasné!!!
A já jsem šťastná, že už mám to naše embryo u sebe ![]()
Byla jsem u transferu úplně v pohodě, pořád jsem se smála, jak kdybych na něčem jela.
Takový pocit euforie jsem po transferu ještě nikdy neměla… Úplně v obláčku jsem odešla a někde tam nechala aji občanku, tak jsem se pak pro ni odpoledne ještě vracela. Pak jsem si prolítla vaše přispěvky, ale napsaly jste toho včera hodně, nebyla jsem schopná to vnímat, jen jsem věděla, že na mě myslíte, že vám přece musím nechat aspoň krátkou zprávu! Tak a je to!
Příspěvek upraven 21.01.16 v 20:31
@Lalunta Woooow!! Oni Tebou všichni žili včera
Celá Repromeda na nohách
Jsem strašně moc ráda, že se jim to podařilo na poprvé a bez narkózy
Jste všichni prostě šikulky
… Držím moc palce prckovi, ať pořádně zabojuje a ty nám tu budeš mávat // za necelých 14 dní
![]()
Hele a co je v těch papírech napsaný?
A dneska už jsi šla do práce?
@Kikuška90
No taky mi to tak přišlo, oni asi neměli ještě transfer v narkóze
Až mi to bylo blbý, že kvůli mě se musí na sál a je se mnou víc starostí. ![]()
Děkuji
, já mu (nebo jí) taky držím palce, ať se tam drží a už nepustí! ![]()
Dostala jsem zprávu o tom, co mi provedli - transfer 1 embrya, kolik jich ještě mám na mražáku, jak to proběhlo, co smím, nesmím apod. Je to současně zprává pro mou gyndařku, které to vždy posílají taky.
Příspěvek upraven 21.01.16 v 20:30
@Lalunta Takže pohlaví emybrya tam není napsané?? Já právě myslela, že ho tam píšou… to bysme se mohli ještě nechat překvapit
Jako kdyby se náááááhodou rozhodli pro toho našeho jedinýho chlapečka
![]()
Já si chci vzít právě dovču taky jen na transfer, stejně jako při prvním ET. Stejně to nejde vyležet
… A ty se chystáš na nemocenskou když to vyjde??
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.