1. IVF - Repromeda

Napsat příspěvek
Velikost písma:
389
31.8.15 15:58

@Lalunta Smarja,já mám takovou chuť na víno, burčák pivinko… :cert:
S kamarádka na si uzij super vecer :pankac:.Kdo ví, třeba je to na peeeekne dlouho :palec:
Utrog. zavádět, to je fakt sileny! Myslet na to, když nemáš slipovku nebo tampón, furt mokro :oops:
První foto pozitivniho testiku je vás, holky :palec:
A jelikož se nemuzu koupat v bazénu, ani se opalovat, jsou tyto horké dny jaksi pekelne :cert:.Jinak klasika:poboliva bříško, ale vždy po Utrog.,jak holky psaly. Jinak vše OK :dance: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
346
31.8.15 17:01

@Lilly15 vzhEldem k tomu, že se nemůžu koupat celý léto mi to ani nepříjde. Během stimulace jsem nemohla, po OPU jsem nemohla, teď taky nemůžu…:-D

Nevíte, jak dlouho budu muset mít ještě ten utrogestan? Je to fakt otravný. Sex máme dovolenej, ale už nebyl víc než 14 dní, protože s těma cuckama z utrogestanu se nemíním chlubit:-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
389
31.8.15 18:52

@Netaneta Co si pamatuju, tak utrogestan jsem měla psaný do 14.týdne :think:
Postupně jsem ho vysazovala
Holky, mě tak chybí opravdový pohyb. Člověk se na těch pidi procházkách cítí jak v řetezech. Miluji běh před západem slunce. I v létě :srdce:. Běhala jsem po lese. Ten vzduch, ta atmosféra, ta radost z pohybu, dát si pořádně do těla :srdce:…Ach jo…
Na druhé straně, miminko jsme si moc přáli, ušli jsme takový kus cesty,… tak co tu fňukám, že :oops:
Procházky s kočárkem budou jistě nádherné :srdce: :srdce: :dance:.Jen vydržet

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
346
31.8.15 18:58

@Lilly15Taky taky mi hrozně chybí pohyb, těšila jsem se, že až vysadím utrouša, budu moct chodit plavat, ale to to teda moc nevypadá… :nevim: Ale vydržely jsme už horší věci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
389
31.8.15 19:06

@Netaneta Jestli těmi horšími věcmi myslíš stimulaci a OPU, tak to souhlasím :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
386
31.8.15 19:21

Tak jsem Vás holky konečně dočetla… dneska jaksi v práci nebyl vůbec čas a víkend jsme strávili s přítelem na takové mini dovolené, takže relax a pohoda 8)

@Kikuška90 Budu na Tebe zítra moc myslet… snad to bude lepší a zítra budou jen a jen dobré zprávy… je to strašně vysilující když člověk na něco čeká a těší se a pak přijde zklamání… ale věřím, že to třeba tenhle cyklus ještě dopadne… budu na Tebe myslet :kytka:

@Lalunta A Tebe čeká ve středu KET? v nativu? takže v úterý myslíme na Kikušku a středa patří Tobě :hug:

Jinak gratuluji k pozitivním testíkům…

A ještě přidám své info… dneska jsem měla volat na výsledky prodloužené kultivace vajíček… celkem mě to překvapilo, protože se podařilo oplodnit 10vajíček a prodlouženou kultivaci přežilo 8. Takže zatím máme 8 zamražených a půjdou na PGD, tak uvidíme jakej počet jich přežije i tuto zkoušku ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19198
31.8.15 19:27

@Peťka26 Děkuji moc :hug: :hug: A veliká gratulace :dance: :dance: :dance: :kytka: 8 embryí je vlastně max. pokud si nechceš za další doplácet, takže máte plný počet, to je skvělý :dance: :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
389
31.8.15 19:29

@Peťka26 To je nadhera :P Tak krásný výsledek! Držím palecky, at máte všechna Embrijka OK :pankac:
Děj pak vědět, jak jsi dopadla, ju?
Tu dovcu si zasloutis.Po všem, co jsi zažila za posledních 14dni :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
386
31.8.15 19:29

@Kikuška90 Já si právě říkala, že asi budeme muset něco doplácet… tak to je fajn :)

A co ty? jak je? cítíš se už lépe?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
386
31.8.15 19:31

@Lilly15 No to byl jenom takovej relaxační víkend…dovolená nás čeká příští týden, tak už se těším… celý léto jsem žádné volno neměla, tak si to určitě užiju i kdyby byla každý den bouřka… :). Chystáme se s přítelem na chatu, takže krb, víno a snad pohoda a relax. Ty už jsi měla dovču?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
389
31.8.15 19:47

@Peťka26 Máš recht! Užívat si krásných okamžiků, i kdyby venku padaly trkaře :pankac:
Ten týden na chatě, to zní jako pohádka :* Moc si to užijte!
Sice mám ted psanou 14denní dovolenou, ale realita je prozatím jiná. Chtěla jsem vypnout, úplně. Ale po dnešku :?… člověk musí zkrátka zvýšit hlas, aby mu bylo lépe rozumět 8o
Kde jste trávili víkend?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3113
31.8.15 21:31

@Kikuška90 tak a je doma, pritel mi to koupil.ake zadna levna zalezitost, platil kolem 330,mazec a je to jenom na mesic.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3113
31.8.15 21:37

@Lilly15 urcite ne.mam rada takove lidi jako ty, co premysli pres duchovno. :) wu-wei, copak to je? o co se zajimas? Ty nejspise budes pro me privetiva dusicka, se kterou si budu urcite rozumet i v jinych oblastech. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3113
31.8.15 21:43

@Netaneta Boze,me to dojalo!!stesticko preji. :hug: mam slzy na krajicku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3113
31.8.15 21:49

@Kikuška90 a zitra same dobre zoravy u lekare.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.