Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Lalunta Smarja,já mám takovou chuť na víno, burčák pivinko… ![]()
S kamarádka na si uzij super vecer
.Kdo ví, třeba je to na peeeekne dlouho ![]()
Utrog. zavádět, to je fakt sileny! Myslet na to, když nemáš slipovku nebo tampón, furt mokro ![]()
První foto pozitivniho testiku je vás, holky ![]()
A jelikož se nemuzu koupat v bazénu, ani se opalovat, jsou tyto horké dny jaksi pekelne
.Jinak klasika:poboliva bříško, ale vždy po Utrog.,jak holky psaly. Jinak vše OK
![]()
@Lilly15 vzhEldem k tomu, že se nemůžu koupat celý léto mi to ani nepříjde. Během stimulace jsem nemohla, po OPU jsem nemohla, teď taky nemůžu…:-D
Nevíte, jak dlouho budu muset mít ještě ten utrogestan? Je to fakt otravný. Sex máme dovolenej, ale už nebyl víc než 14 dní, protože s těma cuckama z utrogestanu se nemíním chlubit:-D
@Netaneta Co si pamatuju, tak utrogestan jsem měla psaný do 14.týdne ![]()
Postupně jsem ho vysazovala
Holky, mě tak chybí opravdový pohyb. Člověk se na těch pidi procházkách cítí jak v řetezech. Miluji běh před západem slunce. I v létě
. Běhala jsem po lese. Ten vzduch, ta atmosféra, ta radost z pohybu, dát si pořádně do těla
…Ach jo…
Na druhé straně, miminko jsme si moc přáli, ušli jsme takový kus cesty,… tak co tu fňukám, že ![]()
Procházky s kočárkem budou jistě nádherné
.Jen vydržet
@Lilly15Taky taky mi hrozně chybí pohyb, těšila jsem se, že až vysadím utrouša, budu moct chodit plavat, ale to to teda moc nevypadá…
Ale vydržely jsme už horší věci.
@Netaneta Jestli těmi horšími věcmi myslíš stimulaci a OPU, tak to souhlasím ![]()
Tak jsem Vás holky konečně dočetla… dneska jaksi v práci nebyl vůbec čas a víkend jsme strávili s přítelem na takové mini dovolené, takže relax a pohoda ![]()
@Kikuška90 Budu na Tebe zítra moc myslet… snad to bude lepší a zítra budou jen a jen dobré zprávy… je to strašně vysilující když člověk na něco čeká a těší se a pak přijde zklamání… ale věřím, že to třeba tenhle cyklus ještě dopadne… budu na Tebe myslet ![]()
@Lalunta A Tebe čeká ve středu KET? v nativu? takže v úterý myslíme na Kikušku a středa patří Tobě ![]()
Jinak gratuluji k pozitivním testíkům…
A ještě přidám své info… dneska jsem měla volat na výsledky prodloužené kultivace vajíček… celkem mě to překvapilo, protože se podařilo oplodnit 10vajíček a prodlouženou kultivaci přežilo 8. Takže zatím máme 8 zamražených a půjdou na PGD, tak uvidíme jakej počet jich přežije i tuto zkoušku ![]()
@Peťka26 Děkuji moc
A veliká gratulace
8 embryí je vlastně max. pokud si nechceš za další doplácet, takže máte plný počet, to je skvělý
![]()
@Peťka26 To je nadhera
Tak krásný výsledek! Držím palecky, at máte všechna Embrijka OK ![]()
Děj pak vědět, jak jsi dopadla, ju?
Tu dovcu si zasloutis.Po všem, co jsi zažila za posledních 14dni ![]()
@Kikuška90 Já si právě říkala, že asi budeme muset něco doplácet… tak to je fajn ![]()
A co ty? jak je? cítíš se už lépe?
@Lilly15 No to byl jenom takovej relaxační víkend…dovolená nás čeká příští týden, tak už se těším… celý léto jsem žádné volno neměla, tak si to určitě užiju i kdyby byla každý den bouřka…
. Chystáme se s přítelem na chatu, takže krb, víno a snad pohoda a relax. Ty už jsi měla dovču?
@Peťka26 Máš recht! Užívat si krásných okamžiků, i kdyby venku padaly trkaře ![]()
Ten týden na chatě, to zní jako pohádka
Moc si to užijte!
Sice mám ted psanou 14denní dovolenou, ale realita je prozatím jiná. Chtěla jsem vypnout, úplně. Ale po dnešku
… člověk musí zkrátka zvýšit hlas, aby mu bylo lépe rozumět ![]()
Kde jste trávili víkend?
@Kikuška90 tak a je doma, pritel mi to koupil.ake zadna levna zalezitost, platil kolem 330,mazec a je to jenom na mesic.
@Lilly15 urcite ne.mam rada takove lidi jako ty, co premysli pres duchovno.
wu-wei, copak to je? o co se zajimas? Ty nejspise budes pro me privetiva dusicka, se kterou si budu urcite rozumet i v jinych oblastech. ![]()
@Netaneta Boze,me to dojalo!!stesticko preji.
mam slzy na krajicku.
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.