Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Lilly15
NA ZÍTŘEK DRŽÍM PALEČKY!!!
![]()
JJ NEJLEPŠÍ JE VYZKOUŠET I JINÉ VARIANTY KDYŽ FEMIBION NEVYHOVUJE..
Takže podle UTZ odpovídá prďolka 5+4, pěkně si tam bydlí. Dostala jsem fotečku, zásobu léků, 7. září ještě jednou kontrola u nich a pokud bude všechno v pořádku, tak se se mnou rozloučí a předají mě mému doktorovi. Dnes tam byla Dr. Tokareva, byla strašně šťastná, že se ten poslední brouček chytil, dokonce předvedla vítězný tanec
Je úžasná.
@Lilly15 Zítra moc držím pěsti, aby holčička k tobě krásně vklouzla s zabydlela se ![]()
@martina.888 Tak držím na zítřejší testování moc pěsti, aby to dobře dopadlo ![]()
@missy-m Jůůůůů oni davají i fotku
Obrovská gratulace
Mám z Tebe velikánskou radost
![]()
Zdravim koceny, teda vy jste se rozjely, nestiham to pomalu ani cist..To je dobre, te je nas tu tolik…Ja se dnes citim pod psa…snad bude po vikendu lip…
@missy-m Velikanska gratulace, je to uzasny..a i fotecku mas…tak se pekne opatruj.. ![]()
@Lilly15 Uz zitra.to je super, za par hosin uz budes mit v pupiku maloi Lillinku
Vis, koho budes mit na transfer?
@martina.888 Drzim palecky, at jsou zitra na testiku krasne //…
@missy-m Jezisku,to je nadhera
Úplně mi radosti poskocilo srdicko ![]()
Takže 7.9.očekávám další výbornou zpracicku.
Tokareva je fakt úžasná! Taková maminka starostliva ![]()
@Micka2000 Budu mít Kafku ![]()
Me po všech stránkách sedl dokonale a bezmezně mu verim ![]()
Je takovy pečlivy na mužského
@Lilly15 To je dobre, ze ti sedi a vyhovuje aspon budes uvolnena a v klidu..Ja ho jeste nevidela, jen jsem jukla na stranky, ze to je mladoch..Myslela jsem, ze je to starsi pan.. ![]()
Ahojte, všem děkuji za podporu. Zítra mám zavolat jaký bude výsledek a domluvit se kdy přijdu na krev…Zítra vám písnu ![]()
@Lilly15
Juuuuu, tak přece děvčátko!
Holka, ani nevíš, jak vám to přeju!!!
Kafka je super, máš štěstí! ![]()
@martina.888
Věřím, že se zítra dozvíme pozitivní zprávu, že jsou tam // a můžem gratulovat! ![]()
@Kikuška90
A Tobě holka přeju, ať je ukázková ovulace i sliznice a můžeš se tento měsíc konečně těšit na KET!!!
![]()
@missy-m
Moc gratuluju, mamčo
Myslím, že nás tady všechny motivuješ, já sama za sebe jsem Ti teda hrozně fandila po tolika neúspěších… je to paráda slyšet tak pozitivní zprávy…
Holky, já jsem tak napnutá, jak to tady všechno nakonec dopadne. Je nás tu teď hrozně moc, co jdeme na KETy nebo čekají na výsledky, těhule, no konečně dobré zprávy!!!
Ať se daří všem!
![]()
Pěkný a plodný víkend! (A pro mě - ať už je středa!) ![]()
@missy-m gratuluji to je super ze je vse v poradku, pekne to ozilo a doufam ze se vsechny od vas maminek pekne nakazime
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.