1. IVF - Repromeda

Napsat příspěvek
Velikost písma:
542
31.8.15 11:36

@Netaneta
Jeeejda, to je hezký a dojemný! :hug: To vám moc přeju! :kytka:
P. S.: Já mám od jara taky dobře 5 kg nahoře a ne ne to shodit. :zed: A hubená taky zrovna nejsem, takže mě to pěkně štve. :cert: Skoro vypadám jak v 5 měsíci :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
346
31.8.15 11:43

@Lalunta jono, já s tím nafouklym břichem po stimulaci vypadala taky tehotne a jedna bába sousedka se hned ptala, jestli čekáme. Jsem měla chuť jí vyskrabat oči v ten moment, i když to nemohla vědět. :-D však to pak vybehame s kocarama. ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19198
31.8.15 12:42

@Lalunta Děkuji :hug: :hug: :hug: Jsi úžasná :pankac:… Jsem rozhodnutá bojovat, ale záleží jaký tam bude Dr. Jestli bude Tokareva nebo Hromadová a bude určitý posun od minule, tak se chci nechat objednat ještě jednou na UTZ než to odpískáme. Kdyby tam byla Krajčovičová, tak by mě asi určitě nenechala a s Kafkou nevím :nevim: :nevim: Já mám cyklus 36 dní, takže ovulaci mívám 21-22DC, zítra jsem teprve 17DC :think:
Za ty tři roky co se snažíme jsem byla na UTZ alespon 10× a vždycky jsem ovulaci měla, takže to nevzdávám :pankac: :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19198
31.8.15 12:43
@Netaneta píše:
@Lalunta doufejme. Včera jsem se rozbrecela manželovi v tescu.:-D on mi nikdy nakupuje sladký, jen když jsem nemocná, protože ví, že bych ráda něco zhubla (přibrala jsem během stimulace 5 kilo a i předtím jsem nebyla úplně hubená). A včera mi říká, jestli nechci ještě něco koupit, třeba zmrzlinu (bylo 9 večer). A já že je pozdě na sladký a on mě tak chytl a řekl, že přece když jsem těhotná, můžu jíst kdy chci a co chci a že ať si jdu vybrat zmrzku. A já tam zůstala stát a brecela.:-D My jsme to ještě neřekli nahlas, že jsem v tom, bavime se zatím jen co by kdyby a bojime se to brát za hotovou věc, takže mě hrozně dojalo slyšet to od něj.

To je krásný :potlesk: :hug: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19198
31.8.15 12:45
@Netaneta píše:
@Lalunta jono, já s tím nafouklym břichem po stimulaci vypadala taky tehotne a jedna bába sousedka se hned ptala, jestli čekáme. Jsem měla chuť jí vyskrabat oči v ten moment, i když to nemohla vědět. :-D však to pak vybehame s kocarama. ;-)
:mrgreen: :mrgreen: Hele ale já se jí vůbec nedivím, já jsem po stimulaci měla břicho minimálně jako v 5.-6. měsíci :roll: A protože jinak nejsem nějak tlustá (mám 168cm/56kg), tak jsem se dost divila, že se nikdo v práci nezeptal :oops: :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
542
31.8.15 12:58

@Kikuška90
To je správný přístup! :pankac: Určitě se nech ještě objednat, to máš namyšlený dobře, si myslím! :pankac: Já jsem taky na kontrole zdůraznila, že není problém kdyžtak ještě přijít a znovu to zkontrolovat a Tokareva říkala: Jo? Tak jo, tak ještě přijďtě, ať jsme si jistí. A objednala jsem se znovu u ní, i když ambulanci měla Krajčo. Nesmíš se nechat dat a odbýt ;) Pak napiš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19198
31.8.15 13:07

@Lalunta Já se vždycky objednávám k Tokarevě, ale ted ta slečna na recepci byla úplně zoufalá, listovala tam s tím, že je všude plno v úterý a myslím, že nechybělo moc k tomu, aby se šla zeptat Dr. jestli by nestačilo ve středu :mrgreen: :mrgreen: Tak třeba na ní budu mít štěstí :) Strašně mě ted štve, že jsem se nezeptala kolik měla ta sliznice :zed: :zed: Jenže ona se tvářila fakt tak různě, nejradši by mě poslala domů, ať se stavím za měsíc :roll: Ufff no ještě že jdu už zítra a né třeba za týden :mrgreen: Je to o nervy :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
389
31.8.15 13:41

@Lalunta Berusko,a jak se citis ty? Uzivas uz Utrogestan? Ve středu je vás velký den :dance:
Moc na tebe myslím :hug:
Necháte si říct pohlaví?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
389
31.8.15 13:46

Byla jsem v lékárně u Dr Maxe a ten Femibion budou dávat od 2.9. po 5tabletach k Ovulacnim testům. Šla jsem si koupit TT, budu sledovat kazdicky den. :srdce:
Kdyby nám tento KET nevyšel, s manželem jsme se domluvili, že půjdu hned další cyklus.
Ale stejně doufáme v pozitivní zpracicku. Když on tak krásné umí hladit brisko :srdce: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
389
31.8.15 13:48

@Kikuška90 Taky bych se nenechala! :cert:
Zitra budes vědět víc. :mrgreen:
Věřím, že z Repromedy pojedes s úsměvem na tvari :mrgreen:.Na kolikatou jsi objednána?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19198
31.8.15 13:57

@Lilly15 Já si taky myslím, že žádný další cyklus už řešit nebudeš :hug: :pankac: :pankac:… Kdy máš v plánu testovat? :oops: Zítra tam jedu na 12:30,takže v tom největším vedru - už se nemůžu dočkat až vylezu celá mokrá z auta :oops: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
389
31.8.15 14:10

@Kikuška90 Takže v tom největším vedru budu na tebe myslet! Ať ti vše krásné dopadne! :hug: Ta vedra už jsou šílená! Vím, že na ne budeme v zimě s láskou vzpomínat, ale co je moc,… :?
Testovat zacnu zitra.Me to zkratka uklidnuje :mrgreen:.12. dni bych vydrzela, ale zezenala bych stresem a zesedivela :P
Uz abychom byly jako @Netaneta, holky :hug: :srdce: :dance: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
346
31.8.15 15:07

@Lilly15 jéé, tak to jsem dostala mylný info, mně to psala kamarádka, že jí to říkala ségra-magistra v lékárně. Každopádně na vás všechny moc myslím!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
542
31.8.15 15:22

@Lilly15
Děkuji :hug: Já jsem zatím tak nějak mimo. :roll: Dneska se jdu s kamarádkama trochu opít (naposled) :lol: :mrgreen: a zítra mám taky nějaký plány na odpo., to aby to lépe do středy utíkalo. :) Pohlaví vědět nechceme, zítra budu volat do laborky, tak dám vědět. ;) A Utrogestan už zavádím, je to vopruz :?
Tak jsem zvědavá na Tvoje testy, hned jak bude pozitivní, vyvěs fotku! ;) A jinak se cítíš jak?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
389
31.8.15 15:49

@Netaneta Dekujeme :hug: :srdce:
A tajne zavidim :roll:
S tím F. si vůbec nelam hlavu
Jak zvladate s miminkem tato vedra? Také ti doktoři zakázali koupani :cert:?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.