Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Netaneta
Jeeejda, to je hezký a dojemný!
To vám moc přeju! ![]()
P. S.: Já mám od jara taky dobře 5 kg nahoře a ne ne to shodit.
A hubená taky zrovna nejsem, takže mě to pěkně štve.
Skoro vypadám jak v 5 měsíci ![]()
@Lalunta jono, já s tím nafouklym břichem po stimulaci vypadala taky tehotne a jedna bába sousedka se hned ptala, jestli čekáme. Jsem měla chuť jí vyskrabat oči v ten moment, i když to nemohla vědět.
však to pak vybehame s kocarama. ![]()
@Lalunta Děkuji
Jsi úžasná
… Jsem rozhodnutá bojovat, ale záleží jaký tam bude Dr. Jestli bude Tokareva nebo Hromadová a bude určitý posun od minule, tak se chci nechat objednat ještě jednou na UTZ než to odpískáme. Kdyby tam byla Krajčovičová, tak by mě asi určitě nenechala a s Kafkou nevím
Já mám cyklus 36 dní, takže ovulaci mívám 21-22DC, zítra jsem teprve 17DC ![]()
Za ty tři roky co se snažíme jsem byla na UTZ alespon 10× a vždycky jsem ovulaci měla, takže to nevzdávám
![]()
@Netaneta píše:
@Lalunta doufejme. Včera jsem se rozbrecela manželovi v tescu.:-D on mi nikdy nakupuje sladký, jen když jsem nemocná, protože ví, že bych ráda něco zhubla (přibrala jsem během stimulace 5 kilo a i předtím jsem nebyla úplně hubená). A včera mi říká, jestli nechci ještě něco koupit, třeba zmrzlinu (bylo 9 večer). A já že je pozdě na sladký a on mě tak chytl a řekl, že přece když jsem těhotná, můžu jíst kdy chci a co chci a že ať si jdu vybrat zmrzku. A já tam zůstala stát a brecela.:-D My jsme to ještě neřekli nahlas, že jsem v tom, bavime se zatím jen co by kdyby a bojime se to brát za hotovou věc, takže mě hrozně dojalo slyšet to od něj.
To je krásný
![]()
@Netaneta píše:
@Lalunta jono, já s tím nafouklym břichem po stimulaci vypadala taky tehotne a jedna bába sousedka se hned ptala, jestli čekáme. Jsem měla chuť jí vyskrabat oči v ten moment, i když to nemohla vědět.však to pak vybehame s kocarama.
@Kikuška90
To je správný přístup!
Určitě se nech ještě objednat, to máš namyšlený dobře, si myslím!
Já jsem taky na kontrole zdůraznila, že není problém kdyžtak ještě přijít a znovu to zkontrolovat a Tokareva říkala: Jo? Tak jo, tak ještě přijďtě, ať jsme si jistí. A objednala jsem se znovu u ní, i když ambulanci měla Krajčo. Nesmíš se nechat dat a odbýt
Pak napiš.
@Lalunta Já se vždycky objednávám k Tokarevě, ale ted ta slečna na recepci byla úplně zoufalá, listovala tam s tím, že je všude plno v úterý a myslím, že nechybělo moc k tomu, aby se šla zeptat Dr. jestli by nestačilo ve středu
Tak třeba na ní budu mít štěstí
Strašně mě ted štve, že jsem se nezeptala kolik měla ta sliznice
Jenže ona se tvářila fakt tak různě, nejradši by mě poslala domů, ať se stavím za měsíc
Ufff no ještě že jdu už zítra a né třeba za týden
Je to o nervy ![]()
@Lalunta Berusko,a jak se citis ty? Uzivas uz Utrogestan? Ve středu je vás velký den ![]()
Moc na tebe myslím ![]()
Necháte si říct pohlaví?
Byla jsem v lékárně u Dr Maxe a ten Femibion budou dávat od 2.9. po 5tabletach k Ovulacnim testům. Šla jsem si koupit TT, budu sledovat kazdicky den. ![]()
Kdyby nám tento KET nevyšel, s manželem jsme se domluvili, že půjdu hned další cyklus.
Ale stejně doufáme v pozitivní zpracicku. Když on tak krásné umí hladit brisko
![]()
@Kikuška90 Taky bych se nenechala! ![]()
Zitra budes vědět víc. ![]()
Věřím, že z Repromedy pojedes s úsměvem na tvari
.Na kolikatou jsi objednána?
@Lilly15 Já si taky myslím, že žádný další cyklus už řešit nebudeš
… Kdy máš v plánu testovat?
Zítra tam jedu na 12:30,takže v tom největším vedru - už se nemůžu dočkat až vylezu celá mokrá z auta
![]()
@Kikuška90 Takže v tom největším vedru budu na tebe myslet! Ať ti vše krásné dopadne!
Ta vedra už jsou šílená! Vím, že na ne budeme v zimě s láskou vzpomínat, ale co je moc,… ![]()
Testovat zacnu zitra.Me to zkratka uklidnuje
.12. dni bych vydrzela, ale zezenala bych stresem a zesedivela ![]()
Uz abychom byly jako @Netaneta, holky
![]()
@Lilly15 jéé, tak to jsem dostala mylný info, mně to psala kamarádka, že jí to říkala ségra-magistra v lékárně. Každopádně na vás všechny moc myslím!
@Lilly15
Děkuji
Já jsem zatím tak nějak mimo.
Dneska se jdu s kamarádkama trochu opít (naposled)
a zítra mám taky nějaký plány na odpo., to aby to lépe do středy utíkalo.
Pohlaví vědět nechceme, zítra budu volat do laborky, tak dám vědět.
A Utrogestan už zavádím, je to vopruz ![]()
Tak jsem zvědavá na Tvoje testy, hned jak bude pozitivní, vyvěs fotku!
A jinak se cítíš jak?
@Netaneta Dekujeme
![]()
A tajne zavidim ![]()
S tím F. si vůbec nelam hlavu
Jak zvladate s miminkem tato vedra? Také ti doktoři zakázali koupani
?
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.