Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Kikuška90 mrzi me, ale nic neni nahoda. jestli nemas jit tento cyklus na ket, tak to neco znamena.uz jenom chvili vydrz.
Holky ahoj. Pořad vás čtu jen se nechci moc fixovat na emimi. Ale čtu vše co tu píšete a zdravímnnové holky. Chtěla jsem něco napsat Kikusce ale už nevím co
jo vlastně že bych uždo ssimulovanéhocyklu nnechtěla jít. Myslím že nativ je lepší pro embryo. Holky švagrová je taky na IVF kvůligenetice z 20 ooplodněných jich zbylo jen 3 a teprave jdou na pgd. Tak ji drzte palce stejně jako já. A ja se na ket chystam nevím kdy. Chtěla jsem září ale chodim na injekce aby mě přestaly bolet zada. Teď v týdnu budu chodit na Mojžíšovi a rehabky na záda. Modlim se že mě záda už nikdy bolet nebudou. Rok co mě bolí už je fakt dost. Gratuluji tehulkam..
Ahoj holky tak jsem dnes 10 den po KET a dala jsem test je uplne snehobily druha uz se asi ani neobjevi jelikoz minule jsem ji tam uz mela snad taky 8 den,,,zatim jsem v klidu, nebrecim jen me popadl strasny vztek, jeste horsi je to u pritele ten me rekl at se podivam na net a okamzite ze menime car a pujdem tam kde to zavadi pod UZ tak uvidime
@Lalunta Děkuji, jsi skvělá
Je fakt, že jsem si na Tebe vzpomněla jako první, že jsi to měla poprvé taky nahnuté, ale já to moc dobře nevidím
V to úterý by tam měla být Tokareva, tak snad mi to aspon řekne někdo pozitivní ![]()
@Lilly15 Děkuju
A držím palce holčičce ![]()
@adrusenkaaa Koukám na krabičku Femibionu a tam je to popsané, že je v tom Folát - z toho 1) Kyselina listová a 2)L-metylfolát(odpovídá 400 kyseliny listové)… takže ten Lmetylfolát je ta kyselina naštěpená asi.
@kratjana Díky
Ale mě se nechce moc čekat měsíc za měsícem, než podmínky pro nativ budou ideální
Navíc když holky na stimulovaném KET těhotní ![]()
@marenkaF @martina.888 Moc mě to mrzí holky
Však do dalšího KETu můžete jít hned další měsíc
Vím jaké to je, ale chce to hlavu vzhůru a nevzdávat to
![]()
Dekuji samozrejmne to nevzdam
akorat pritel uz nechce do repromedy ze sme oba zdravi a nechape proc to nejde ma pocit ze to delaji spatne, asi uz je toho na nej moc
@marenkaF Chápu, že je naštvaný. Ale osobně si třeba myslím, že pokud embrya už člověk má a změní CAR (tedy jen na transfer), tak je jen náhoda, že to vyjde. Ten UTZ u toho důležitý není
Podle mýho je to jen prostě pokoukaná pro pacienty, ale Dr. moc dobře ví kam má embryo dát i bez UTZ:think:
@marenkaF Stejný názor měl můj manžel, nechtěl už do Repromedy ani na konzultaci, nakonec jsme šli a uvidíme, jak na tom budu zdravotné, jestli vlbec zvládnu OPU a jak píše @Kikuška90 u toho Ketu, zvlášť, když je třeba v nativu, by to mělo být skoro stejné ve všech centrech…Ale za zkoušku nic nedáš..A máte ještě nějaký mrazáček?..nebo by tě čekalo jako nás další OPU a ten kolotoč s pícháním znovu? ![]()
@Kikuška90 @Micka2000 ahoj no pritel me uz tam asi fakt nepujde to bych tam ty mrazacky musela nechat mam jeste 1 kluka a 2 holky, uvidime treba to vydejcha
@marenkaF divam se na svoji krabicku kys. listove. a mam jine slozeni, nez mas ty. a ty testy mi nikdo neudelal!
@adrusenkaaa Ptala jsem se v sobotu na totéž, jestli umím zpracovávat listovku. Výsledky jsou v trombofilnich mutacích a počítá se poměr mezi hormony.Me vyšlo, že prijmu 50% z požité listovky.
Andrusenko, ty jsi taková eterická, jemnehmotna duse. Úplně by sis rozuměla s paní, co dělá v R. akupunkturu.Pro obyčejného světského konzumenta tato metoda není, ale musím přiznat, že jsem mnoho naučila o svém těle. Co ho opravdu trapi a sužuje…Přijala jsem tento fakt a neduhy, které me trápily, se jako by vytratily.Je mi podstatně lépe.
@marenkaF Taky si myslim, že to není o UTZ.To by ten lékař musel být opravdu trdlo, aby nevěděl, kam „mířit“ ![]()
Byla by ale škoda nechat ta tři kotatka v takové zime. U maminky by jim bylo jisté daleko lépe.
Počkej, až se přítel vyvsteka, ráno moudřejší večera a uvidíte, jak se budete oba cítit.
Já osobně bych šla do dalšího KETu.My absolvovali už 6IVF,4roky radosti, zklamání, bolesti, vzteku, vzdoru, naděje i beznaděje, a až nyní zahřívám v bříšku jednoho mrazacka. ![]()
Jednou to vyjít musi
![]()
@Lilly15 to mrzi, ze mi ten test neudelali.ale kdyz koupim ten femibion s jys. Listovou tak budu vedet, ze se mi to urcite dostava do tela, nez kdyz mam obycejnou,,kdyz podle testu nevim, zda ji moje telo stepi.proc myslis, ze jsem takova duse? jak jsi na to prisla?
@adrusenkaaa Jo jo, pokud si koupíš Femibion tak je jedno jestli štěpíš nebo ne. Tam už to naštěpené je, takže není co řešit. Proto ho podle mého v Repromedě doporučují ![]()
A:mrzi me, ale nic neni nahoda. jestli nemas jit tento cyklus na ket, tak to neco znamena.uz jenom chvili vydrz.
Proto ![]()
Tvoje příspěvky jsou s nádechem poznání ducha.My tomuto proudu říkáme wu-wei
Jestli jsem v tobě příspěvkem zanechala negativní stopu, hluboce se ti omlouvam.
Ahoj holky. Ještě k tomu Femibionu, teď jsem četla, že v lékárnách Dr. Max při nákupu jejich těhotenskeho testu dostanete vzorek Femibionu 1 na 7 dní a slevu 30 Kč na celé balení (platí do konce října)
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.