Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Netaneta píše:
Ahoj holky. Ještě k tomu Femibionu, teď jsem četla, že v lékárnách Dr. Max při nákupu jejich těhotenskeho testu dostanete vzorek Femibionu 1 na 7 dní a slevu 30 Kč na celé balení (platí do konce října)
Woow, to zní dobře
… Jsi skvělá zpravodajka
![]()
@marenkaF
Mařenko, já jsem měla minulý měsíc KET pod ultrazvukem, protože se mi tam dr. Kafka nemohl pořád nějak dostat, tak si ho vzal na pomoc (mám složitou cestu do dělohy) a stejně KET nedopadl dobře. HCG ani ťuk. Koukala jsem na utz a stejně jsem tam nic neviděla, protože to embryo je tak malinké, že nemají šanci ho vidět ani dr. Oni max. vidí, že už jsou tam, ale to stejně poznají i bez utz.
Pokud se ale cítíte na jiné CAR, je to vaše rozhodnutí, záleží jak se cítíte… Cítit se dobře je taky moc důležité.
@Netaneta
A co testy, čárka pořád sílí? Zítra krev a potvrzení, že? Ty se máš!!! ![]()
@Lalunta ja vim ale pritel to chce zkusit jinde pry aby si procetly nase papiry a chce vylozene i jiny nazor lekare tak uvidime objedname si konzultaci
@Netaneta píše:
Ahoj holky. Ještě k tomu Femibionu, teď jsem četla, že v lékárnách Dr. Max při nákupu jejich těhotenskeho testu dostanete vzorek Femibionu 1 na 7 dní a slevu 30 Kč na celé balení (platí do konce října)
To je super, děkuji! ![]()
Jinak až akce skončí, doporučuji tuto lékárnu, hlavně pokud máte možnost vyzvednou si to osobně: ****
Editováno adminem 1.9.2015 10:31 - odstranění odkazu
@marenkaF
Určitě! Však jo, když už to 4× nevyšlo
, asi bych taky takhle uvažovala…
@Lalunta Kam vy na to chodíte
Týoo já ho kupuju skoro o stovku dráž
Díky díky díky
![]()
@Lalunta Ahoj,včera byla čárka stejná jako v pátek, tak jsem si ráno dělala další a konečně je tmavá a silná, tak mě to uklidnilo zase na nějakej čas. Připadám si trochu jako psychopat.:-)
@Netaneta
Myslím, že si spíš můžeš připadat trochu jako těhotná!!!
![]()
@Kikuška90
To je to bloumání na internetu.
Ale zrovna v této lékárně si to kupuju už fakt dlouho (třeba 2 roky), je opravdu dobrá, i to Chytré miminko tam mají výhodně.
A hlavně já to mám kousek od práce, takže pro mě není co řešit (ale teď asi vyjde líp ten Dr.Max).
Takže zítra…!!! Dopadne vše dobře!!!
Myslím pořád na Tebe
Co se týká nativu, Hromadová říkala, že bývá úspěšnější a že když to jde, je to opravdu lepší. Já vím, že už seš nedočkavá, ale to půjde, neboj! ![]()
@Lalunta na jednu stranu bych byla i rada kdyby nam zjistily nejakej problem ten se alespon da resit ale tohle ze jsme zdravi to nikam nevede
@marenkaF
Přesně to si taky říkám - pořád že jsme zdraví, že nám nic není a přesto to nejde…
Kdybychom věděli, na co se máme zaměřit, ale takhle…
Na druhou stranu si zase říkám, že je to rouhání, chtít být nemocný…
No, je to složitý.
Ale zase máte ještě 3 embrya, to je skvělé, to je ještě hodně šancí… Hodně štěstí! ![]()
@Lalunta doufejme. Včera jsem se rozbrecela manželovi v tescu.:-D on mi nikdy nakupuje sladký, jen když jsem nemocná, protože ví, že bych ráda něco zhubla (přibrala jsem během stimulace 5 kilo a i předtím jsem nebyla úplně hubená). A včera mi říká, jestli nechci ještě něco koupit, třeba zmrzlinu (bylo 9 večer). A já že je pozdě na sladký a on mě tak chytl a řekl, že přece když jsem těhotná, můžu jíst kdy chci a co chci a že ať si jdu vybrat zmrzku. A já tam zůstala stát a brecela.:-D My jsme to ještě neřekli nahlas, že jsem v tom, bavime se zatím jen co by kdyby a bojime se to brát za hotovou věc, takže mě hrozně dojalo slyšet to od něj.
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.