1. IVF - Repromeda

Napsat příspěvek
Velikost písma:
346
1.9.15 15:50

@Peťka26 ahoj, jj, náše první IVF a první KET. Ještě máme dva zmrzlíky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
386
1.9.15 16:01

@Netaneta A ty jsi neměla ET, ale rovnou KET?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
346
1.9.15 16:06

@Peťka26 jo, čekali jsme do dalšího cyklu. Po PGS se vždycky dělá KET, ET by nestihli.. leda s nevyšetřeným embryem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
386
1.9.15 16:12

@Netaneta Takže jste také měli genetické testy… to jsem chtěla vědět ;). Je super, že to vyšlo hned takhle napoprvé :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
346
1.9.15 16:18

@Peťka26 jojo, měli jsme, ze šesti vyšetřovaných tři dobré. Snad to dotáhneme do zdárného konce.:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3647
1.9.15 23:17
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
542
1.9.15 23:26

@Netaneta
Moc moc gratuluju!!! :kytka: :srdce: :dance:
Je to skvělý, takhle napoprvé!!! :dance: :dance: :dance:
Další těhule! :potlesk:

Příspěvek upraven 01.09.15 v 23:34

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
542
1.9.15 23:28

@Peťka26
Děkuji :hug: Snad ano. Dnes jsem celý večer tak trochu nanervy, opíjím se tu růžovým sektem a hnedle jsem uvolněnější :lol:
Neschopenku nemám, raději budu chodit do práce. Asi :roll: Zatím :roll: :mrgreen:

Příspěvek upraven 01.09.15 v 23:33

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
542
1.9.15 23:31

@Kikuška90
A jaký prášky jsi dostala? Pohanka obsahuje rutin, je dobrý na cévy - taky mi to Hromadová při prvním těhotenství radila…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19198
2.9.15 06:04

@Lalunta Aha, to jsem netušila :) Dostala jsem Estrofem - jsou to tabletky na podporu sliznice.

Držím Ti na dnešek palce kočko :kytka: Ať transfer proběhne co nejsnadněji, všechno je v pořádku a za 14 dní nám tu budeš mávat // :pankac: :pankac: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
389
2.9.15 06:58

@Lalunta Ahoj beruško, dneska moc moc moc držím pěsti, at má Tokareva štastnou ruku a za 14 dní // čátečky na TT. :srdce:
Myslím na Tebe :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19198
2.9.15 07:30

Holky, chci se vás na něco zeptat. Včera jak jsem byla na tom UTZ, tak tam Tokareva vyplňovala do papírů (co si nechávali) datum transferu, léky co ted budu brát atd… A říkala mi ať si den před transferem zavolám do laborky kvůli přesnému času transferu, rozmrazení a počtu embryí. A to je právě ono.. ptala se, jestli budeme dávat jedno :think: A já byla tak překvapená, že se ptá, že jsem kývla a řekla, že asi jo, asi jedno. :zed: Já tedka nevím jestli to napsala do těch papírů nebo ne :nevim: A ted to vysvětlím.
Prakticky od začátku IVF (už při prvním) chtěl manžel vždycky vkládat 2 - jednak pro větší šanci a jednak, protože on by dvojčata chtěl. Já proti dvojčatům taky nic nemám, asi bych je taky chtěla spíš, protože jedináčka nechceme ani jeden a já se chci vrátit do práce do nejdřív to půjde. Já se jenom hrozně bojím trojčat 8o Šance na to, že se jedno embryo rozdělí na dvě je jen 5%, ale víte jak to je :mrgreen: Jenomže v Repromedě byli vždycky proti, naposledy právě Tokareva nám je hodně rozmlouvala a ikdyž máme poslední slovo my, tak byla docela pevně rozhodnutá, že přes ní prostě se dvěma neprojdeme :roll: Proto mě včera tak moc překvapilo, že se ptala. Dost jsem nad tím včera přemýšlela a asi bych radši nechala zavést dvě, jenže teď nevím, jestli Dr. nenapsala do těch papírů, že chceme jedno. Můžu jí v pondělí říct jak si budu volat do laborky, že jsme si to rozmysleli a chceme vložit dvě, ale nevím jak se na mě bude Dr. tvářit v úterý, nechci aby byli naštvaní nebo tak něco :oops: :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
346
2.9.15 07:39

@Lalunta Tak hodně štěstí dneska, myslím na tebe!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
346
2.9.15 07:40

@Kikuška90 ahoj, myslím, že naštvani nebudou, je to vaše rozhodnutí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
389
2.9.15 09:57

@Kikuška90 Také si myslím, že je to čistě Vaše věc!
Jenže lékaři to vidí vždy tak nějak negativně. My, když jsme před Hromadovou prohlásili, že bychom chtěli vložit dvě miminka, holka, to jsi měla vidět. Z moc hodné paní doktorky se stala Jedubaba 8o. Pry je to velmi rizikové a že nedávno měli případ, kdy minulý rok vložili dvě, oba chlapečci. Ve 25. TT však chtěli ven. Jeden se narodil těžce postižený, druhý po 4dnech umřel. :,(
Nám pak kladla na srdce, abychom byli rozumní a dali si pouze jedno. Kdyby to nevyšlo, hned další cyklus další, že se tím zvyšeje pravděpodobnost úspěšné nidace o 20% :P
Na druhou stranu, dvojčátka se rodit budou pořád, že, to je příroda.
Ono vesměs těhotenství po IVF platí jako rizikové, probíhá trošku jinak, než přirozené početí (slova Tokarevy)
Ale jak bylo psáno na začátku, Vy máte poslední slovo, je to jen a jen Vaše věc!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.