1. IVF - Repromeda

Napsat příspěvek
Velikost písma:
19198
1.9.15 08:18

Holky moc děkuji za podporu :hug: :hug: :hug: Za 4 hodiny budu mít jasno :mrgreen:… Na jednu stranu chci bojovat, na druhou jsem smířená, že to fakt neklapne, tak další „pokus“ by vycházel na začátek října :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
389
1.9.15 08:26

@Kikuška90 Myslím na Tebe už od rána :hug:. Když mi UTZ dělala Krajčo, taky mi řekla, že to nevidí dobře, že je sliznice malá, folikul na prd, bla bla bla :pocitac:. Druhý UTZ (za 2dny) jsem byla u Tokarevy a ejhle, sliznice vysoká, vše výborné, folikul těsně před prasknutím. Dostala jsem Ovitrelle a jela domů. No a za týden jsem měla transfer…
Třeba dopadneš stejně! Moc Ti to přeji :srdce:
Pak dej vědět, ju? :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19198
1.9.15 08:39

@Lilly15 Kéž by to u mě dopadlo taky tak :pankac: :pankac:.. Určitě dám vědět, hned jak dorazím zpátky do práce :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
386
1.9.15 09:44

@Kikuška90 Držím palce :mavam: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
542
1.9.15 11:19

@Peťka26
Gratuluju k 8 kouskům, to je opravdu skvělý!!! :kytka: :dance: Mě volali přesně za 2 týdny, kolik jich „prošlo“. ;)
Ano, jdu na KET v nativu, tak snad bude mít Tokareva zítra šťastnou ruku! Už se moc těším!!! :dance: Volala jsem do laborky a jen jsme si potvrdili hodinu, na žádné pohlaví se ani neptali, tak jsem ráda. Snad nám vyberou dobře! :srdce:

@Kikuška90
Držíííííím všechno, co mám!!! ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19198
1.9.15 11:20

@Lalunta Děkuji :hug: :hug: A na kolikátou zítra tedy jdeš? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
542
1.9.15 11:23

@Netaneta
:mavam: Ahoj, tak co dneska na krvi?
Jinak cucky z Utrogestanu řeším výplachem (třeba Rosalginem) ;) Taky mi to není příjemný…

@Lilly15 @Netaneta
Mě ten pohyb taky úplně drtí!!! Hrozně ráda jezdím na kole a to se teď dalo opravdu velmi málo. :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
542
1.9.15 11:25
@Kikuška90 píše:
@Lalunta Děkuji :hug: :hug: A na kolikátou zítra tedy jdeš? :)

Hned ráno kolem 9 to proběhne. Mám se dostavit na lačno, kdyby byla ta narkóza…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19198
1.9.15 11:29
@Lalunta píše:
Hned ráno kolem 9 to proběhne. Mám se dostavit na lačno, kdyby byla ta narkóza…

Supééér, že hned ráno :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: Jsem zvědavá co Ti vybrali :).. Hlavně Ti přeji, aby se jim to povedlo hned a nemusela jsi pod narkózu :hug: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19198
1.9.15 12:51

Holky tak už jsem zpátky. Byla tam Tokareva, takže je to jasný :mrgreen: Příští úterý si jdeme pro našeho prcka :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2903
1.9.15 12:54

@Kikuška90
gratuluju ke skvělým zprávám :pankac: :hug:
a na příští úterý držím palečky!!! :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
389
1.9.15 12:56

@Kikuška90 Jupíííí! Moc blahopřeji!!!
Tokareva je prostě sluníčko!!!
Tak nádherná zprávička!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
389
1.9.15 13:02

To je krásný týden! Samé dobré, ne, skvělé zprávy!!!
Kikuška dopadla báječně, zítra jdeš Ty!!! To bude miminek!!! A báječných maminek ;)

Budu na Tebe myslet!!! At Vám to zítra vyjde :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
542
1.9.15 13:25

@Kikuška90
Tak vidíš, že porostla! Skvělý!!! Mám radost!!! :dance: :dance: :dance:
Takže za týden tam už bude :srdce:
No já jsem taky zvědavá, co nám vyberou - ale snad se to dozvíme až 3 měsíce :oops: :pankac: Jsem ráda, že jdu hned ráno, abych mohla brzy vypadnout a užít si celý den! :dance: A jsem odhodlaná se uvolnit tak, aby to mohlo být bez narkózy!!! :pankac: :pankac: :pankac:

@Lilly15
Děkuji! :hug: :hug: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
721
1.9.15 13:31

@Kikuška90 Tak super, držím moc pěsti. A propos, neměla jsi na sobě takové béžové šaty? To já jen, že jsem zcela neplánovaně kvůli krvácení dneska valila do Repromedy a přede mnou byla slečna v béžových šatech a já si říkala, hmmm, není to Kikuška :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.