1. IVF - Repromeda

Napsat příspěvek
Velikost písma:
124
29.8.15 13:15

Ahojte, tak bohužel test (testy-byly tri) jsou negativní :( a navíc jsem to dnes dostala. Za jak dlouho je možné jit na delší KET? Máme zmražené už jen jedno embrio

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
542
29.8.15 13:23

@martina.888
Jejda… :,( Tak to je mi moc líto!
Já myslím, že můžeš jít na KET hned tento cyklus, když už jsi to dneska dostala…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19198
29.8.15 17:19

Tak holky jenom v rychlosti, dočtu vás až večer. Dnešní kontrola dopadla pěkně na h.vno :zed: :zed: Sliznice nízká (ani nevím kolik :roll: ) a vlevo i vpravo folikul 12mm. Jdu ještě v úterý, ale říkala, že tohle rozhodně připravené na KET není. :,( Ani nevím jestli jsem víc naštvaná nebo zklamaná, měla jsem se na ten nativ vykašlat a jít rovnou na stimulovaný :zed: :zed: Mám víc jak půl roku od OPU a 4 měsíce od revize, už mě to čekání vážně nebaví :,( :,(
Joo a byla tam Krajčovičová a byla pozitivní jak p.del :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
468
29.8.15 18:08

@martina.888 To me mrzi…vim, jak se citis :,(
@Kikuška90 Tak to je pekne na prd, uvidis v utery, pro me i ti jezdeni je dost narocne a mit jeste protovnyho dr…chjo…Mne je dnesstale pod psa, na omdleni, vycerpana a poboliva kolem zaludku…Vikend na ho.no..I sem si dneska pobrecela, jestli to mam vsechno za trest… :,( :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
389
29.8.15 18:31

@martina.888 Take me to moc mrzi :(.
Po vcerejsim prima dni takový sok :(
Hned v tomto cyklu můžeš jít na další cyklus.Ono se rika, že po nevydařeném tehu je to další výborně pohnojene :*
Takže i když se ti nyní nedařilo, další bude jisté s pozitivním vysledkem :P, i když máte poslední. Věřím tomu :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
389
29.8.15 18:42

@Kikuška90 Me také kontrola před KETem dopadle absolutně blbe :?.Další kontrola dopadla na vybornou :palec:
No a teď už mám v bříšku holčičku. :dance:
S tou Krajcovicovou jsem byla taky překvapena, prvně negativně, jak pises byla strohá a no, nic moc
Na transferu byla ale jako vyměněna. Usmevava, veselá, příjemná a moc prejici.
Kafka prý nemohl kvůli náhle události, tak snad se nic vážného nestalo 8o
Víc budes vědět v utery. Nestresuj se zbytecne :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
542
29.8.15 18:47

@Kikuška90
Neházej flintu do žita!!! V úterý může být všechno jinak!!! Vzpomeň si na mě a na mou nízkou sliznici, která pak nakonec krásně vyrostla!!! Mohla jsi tam být prostě jen brzy, však jsi teprve 14DC a máš delší cykly… 12mm folikuly jsou dobré!!! A taky si vzpomeň na duben, kdy Ti ta samá dr řekla, že nemáš ovulaci a pak jsi otěhotněla!!! Jdi v úterý radši k někomu jinému! A kdyby to rozhodně nebylo připravené na KET, tak by Tě nepozvala znovu v úterý! Prostě ta baba je divná!!! :cert: Držím pěsti, ať roste do úterý. Vím, jak se cítíš, já se minule nemohla dočkat pondělka… a pak to bylo ok, vyrostlo to jak prase! A opravdu neztrácej naději, byla jsi tam prostě brzy! :hug: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
542
29.8.15 19:05

@Lilly15
Hurá holčička v bříšku! :srdce: Tak ať si pěkně hledí své maminky! ;)
Cože Krajčo? 8o Já ji taky měla na prvním transferu a byla celkem gut… Ale teď už raději někoho jinýho.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
542
29.8.15 19:09

@Micka2000
Chápu, mě taky chytaj sem tam takový stavy. Zvlášť když všichni kolem mě maj mimina na první štouch a mě se ptaj - a co vy? :cert: Ale vše je na dobré cestě, neboj. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
389
29.8.15 19:19

@Lalunta Me ty keci taky pekne stvou! Někteří už to neřeší, ale jiní jsou tak pitomi, tak bezohledni, rypou, člověk se pak diví, že nedostali ještě do…
Ale vztekat se kvůli hloupym lidem nebudu.
Akupunktura byla úžasná, uvolňující, mám 14 dni dovolenou, tak se budu jen radovat :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
124
29.8.15 20:02

Dnes mě dokonce manager poslal z práce domů, prej v takovém stavu nemůžu pracovat… Od rána (dopoledne) pořad jen brecim a nejde to zastavit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
468
29.8.15 20:37

@martina.888 Uplne te chapu, je to hrozne ledova sprcha po tom doufani… :hug: :hug: Bude lepsi…a poaledni mrazacek vyjde, verim tomu…Pujdete so toho hned tento cyklus? Mne je tak blbe, ze nemam naladu na nic…Jestli se do nezlepsi do ms, tak to OPU bud muset odlozit… :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
468
29.8.15 20:38
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3113
29.8.15 22:22

@Kikuška90 nastepena? tak o tom nic nevim.to mi nikdo nerikal nic o stepeni? :think: a jak to zjistim z obalu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3113
29.8.15 22:29

Holky moje vsem co jste otehotneli Vam moc gratuluji a preji stesticko. A vy co jdete na ket moc drzim pakecky, embryo se urcite uchyti to mi verte. takove skvele zpravy. :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.