1. IVF - Repromeda

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3113
27.8.15 22:01

@Kikuška90 @Lalunta holky co se tyce kyseliny listove tak si ji kuote zvlast, zajdete do lekarny Maxe a kupte si kys. listovou pred otehotnenim.je tam vestsi davka nez behem tehu. podle me je lepsi brat urcity vitamin nez vice vitaminu v jedne tabletce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
389
27.8.15 22:38

@adrusenkaaa Nevím,čím to je, ale me po Femibionu není moc dobře. Možná je tam nějaká složka, která mi prostě nesedí. Zkoušela jsem si ho dávat ráno, to mi bylo nejhůř, pak po obědě, no :poblion:,před spaním a pořad mivam nevolností. Vyzkouším to Chytre miminko, třeba mi sedne lip.
Co se tyce samotného přírodního vitamínu, asi od pondelka jsem jako koza, doslova! Co je zelené, to skroupu, třeba špenát, rukola,…nejvíc teda petrzelova nat, bože, ta je nejlepší, opravdu jak koza. I manžel se tomu už směje a dnes jsem od něj dostala 5svazku petrzele i s nati. 8o
No lepší zákusek po večeři jsem si ani nemohla prat :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19198
28.8.15 06:30
@adrusenkaaa píše:
@Kikuška90 @Lalunta holky co se tyce kyseliny listove tak si ji kuote zvlast, zajdete do lekarny Maxe a kupte si kys. listovou pred otehotnenim.je tam vestsi davka nez behem tehu. podle me je lepsi brat urcity vitamin nez vice vitaminu v jedne tabletce.

A tam je naštěpená?? :think: :think: Neberu ten Femibion kvůli milion vitamínů, ale právě proto, že je v tom ta listovka naštěpená.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
386
28.8.15 06:43

Dobré ráno,
taky mám prý problém s štěpením listovky… brala jsem klasickou listovku z lékárny (cca 40Kč) asi rok a po výsledcích mi v Repromedě řekli, že jí mám nedostatek a že si ji mé tělo nedokáže rozštěpit a přijmout… takže jsem taky začala brát Femibion. Jinak mě po něm špatně není… teda pokud ho nevezmu nalačno, jinak necítím žádné problémy ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19198
28.8.15 06:49

@missy-m Kočko, držím moc palce na dnešek, ať hodnota HCG pořádně povyroste (jdeš i na krev, ne? :think: ) a prcek se ukáže na UTZ :hug: :hug: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
346
28.8.15 07:33

Tak čárka sílí a už jsem ji ukázala muži i s testem že středy. Byl nadšenej. :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19198
28.8.15 07:36
@Netaneta píše:
Tak čárka sílí a už jsem ji ukázala muži i s testem že středy. Byl nadšenej. :oops:

Juhůůůůů to je skvělý :dance: :dance: :dance: :dance: Mám radost :pankac: :pankac: Ukaž testy :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
389
28.8.15 07:42

@Netaneta Wow, opět je pátek úspěšných testů :dance:
Moc gratuluji!!! Člověk má pak úplně jinou náladu, když tu čte takové krásné zprávičky hned poránu :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
389
28.8.15 07:46

@missy-m Pevně věřím, že dnes bude to pravé vaselí! Jak jsi psala dříve :*
Vidět na UTZ miminko :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance:
Pak se ozvi, kočko, ju, jak jsi dopadla :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
346
28.8.15 08:12

@Kikuška90 @Lilly15 holky, já jim fakt věřím, jsem v kontaktu ještě s jednou holkou, co byla na prvním KETu v Repromede stejně jako já a taky už má sílící test. Letos je prostě plodnej rok, uvidíte :srdce: Jinak fotku nemám, muž jel na stavbu s fotakem a můj mobil fotí mizerně. V neděli dám srovnání všech tří, jestli se nic nepokazí. Myslím na vás :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
389
28.8.15 08:19

@Netaneta My myslíme na tebe :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
721
28.8.15 08:32

@Kikuška90 Ahoj…ježíšky, děkuju za takovou podporu. Na krev nejdu. Mám přijít jen na UTZ a kdyby se jim náhodou něco nezdálo, tak mi vezmou odpoledne krev. Ráno jsem si ještě pro jistotu dělala test a čárka už je silnější než kontrolní, tak doufám, že kuliferda pěkně prospívá :-)

@Lilly15 Ozvu se :-) Jdu na 11, tak jak se vrátím do práce, podám info. A děkuju, že na mě myslíš :hug:

@Netaneta Tak držím moc pěstičky, aby bylo všechno v pořádku, když čárka sílí :srdce: :srdce: :srdce: Je o krásný sledovat tu sílící čárku, že ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
346
28.8.15 09:11

@missy-m je to pěkný, ale pořad mám strach, že to zanikne nebo bude mimoděložní. Trochu si oddychnu, jestli to bude v úterý dobrý, a pak znovu, až bude srdíčko. Zatím se držím hodně zpátky a docela mě štve, že to po uterku budem muset říct našim a tchánovcum, kdyby se pak mělo ještě něco porazit. Těžko se mi věří, že by vyšel hned pprvní pokus… A moje mamka je schopná začít hned nakupovat oblečky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19198
28.8.15 09:17

@Netaneta A proč jim to musíte říkat tak brzy??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
542
28.8.15 09:25

Ahoj holky, dobré ráno :mavam:
Tak tady vidím zase pozitivní zprávu @Netaneta, no to je super! :srdce: Velká gratulace!!! :kytka:

@Lilly15
Zkus teda to Chytré miminko, když je Ti špatně po Femibionu - a bereš to s jídlem? Někdy je špatně, protože se to bere na lačno… Jinak nevím. Kamarádka mi ale říkala, že jí zase bylo špatně z nějakýho Mamavitu (nevím přesně ten název), pak to vyměnila za jiný vitamíny a dobrý. Tak možná každýmu sedí něco jinýho.

Já se teda zeptám v Repromedě, jak jsem na tom s tím štěpením listovky já, jestli to teda budou vědět z nějakých těch vyšetření, protože mě o tom nikdy nic neříkali. Co vím, tak se doporučuje před otěhotněním a do konce 12tt dávka 800 nanogramů denně. Je to ale taky marketing s těma vitamínama, protože jak ve Femi, tak v Ch. mimi je pouze 400 té naštěpené listovky a 400 obyčejné, kterou si některé z vás neumí naštěpit… Za ty prachy by tam mělo být 800 naštěpené :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.