1. IVF - Repromeda

Napsat příspěvek
Velikost písma:
389
26.8.15 21:20

@Lalunta Berusko,gratuluju. Takže ve středu pevný NERVY a ať se podaří! Mám z(a) tebe takovou radost! A budeme miminkovatet spolu :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
542
26.8.15 21:35
@Lilly15 píše:
@Lalunta Berusko,gratuluju. Takže ve středu pevný NERVY a ať se podaří! Mám z(a) tebe takovou radost! A budeme miminkovatet spolu :pankac:

V to pevně věřím! :srdce: A ty už budeš mít holčičku 4 dny u sebe! :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3113
26.8.15 22:51

@Lilly15 je dekuji.mas pravdu. budu myslat jenom na dovolenou a uzivat si kazde chvile. prala bych to kazde z Vas.to mi mluv jsk pises v hlave jenom mimino.kdy bude ovu, tedka sex a doufani. nejde z toho ale bohuzel ven.ty materske pudy nejdou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
386
27.8.15 06:39

@Lalunta Taky bych chtěla holčičku… ale jak to asi tak chceme všechny - hlavně aby nějaký zdraví mimčo bylo ;). Jinak jsem dneska už v práci, vzala jsem si od OPU pár dní volno a dneska nanovo do pracovního režimu… ale dělá mi to problém, připadám si pořád taková unavená…

@Netaneta Tak co, duch sílí? ty jo, tichounce gratuluju :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19198
27.8.15 06:39
@Lalunta píše:
Holkyyyyyy, takže ve středu jdu na KET. :dance: :dance: :dance:
Sliznice nad 10mm a folikul 17mm :dance: :dance: :dance:
Jsem připravená a strašně se těšíííííím!!! Už bude u mě. :srdce:

To je skvělý :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: A jdeš tam teda až ve středu? Nebo bude ještě nějaká kontrola „mezi“?? :mrgreen: Tááák a za necelý týden už budeš mít prcka u sebe :pankac: :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19198
27.8.15 06:41

@Netaneta Pěknej dušík :kytka: Držím palce aby sílil :hug: :hug:.. Já měla po ET ducha 7. den a 6. den jsem taky špinila. Ono jak se tam ten prcek zavrtává, tak občas praskne nějaká žilka - a to je potom to špinění. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19198
27.8.15 06:42

@adrusenkaaa Týýýo no máte naplánovanou super dovolenou :dance: :dance: A na jak dlouho tam letíte?? To bude relax :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19198
27.8.15 06:43

@Peťka26 Ahooj :mavam: :mavam: Vítám Tě mezi námi :kytka: A přeji aby vyšel hned první KET :dance: :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
386
27.8.15 06:49

@Kikuška90 Děkuju Ti ;). A co ty? promiň, pročítala jsem diskuzi, ale nepamatuji si jak na tom kdo je…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19198
27.8.15 06:54

@Peťka26 To věřím, já v tom mám taky kolikrát zmatek a musím se vracet :oops: :oops: Já jdu ted v sobotu na UTZ zjistit, jestli tenhle cyklus bude KET v nativu, jsem dneska 12 DC. Jinak máme za sebou 2. IVF a šest zdravých embryjek po PGS :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
386
27.8.15 07:01

@Kikuška90 šest? ty jo, tak to je nádhernej výsledek… to by bylo aby nebylo 8). Mě doktor taky říkal, že mám přijít 12.tý den cyklu na UTZ, ale přijde mi to dost pozdě… mám cykly tak 26dní, takže 12.tý den už může být po ovulaci… ale ovulaci vlastně oni nepotřebují, že? A dá se nějak ta sliznice podpořit? myslím bylinky nebo něco takového?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19198
27.8.15 07:21

@Peťka26 Potřebují ovulaci, musíš přijít několik dní před ní. Já mám cykly 33-36 dní, byla jsem tam minulý měsíc „na zkoušku“ 17 DC a bylo to tak 2 dny před ovulaci, proto jdu teď dřív. Jo jo sliznici můžeš podpořit, my tu pijeme Kontryhelový čaj a červené víno :oops: :pankac: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
386
27.8.15 07:27

@Kikuška90 Aha, tak to mě zaráží, že mi doktor automaticky napsal, že mám přijít 10-12.den a to spíše 12., 10. jenom kdyby vycházel 12.tý den na neděli… ani se neptal na to jak dlouhý cyklus mám, nic… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19198
27.8.15 07:30

@Peťka26 Tak to bych se asi ozvala, protože když přijdeš po ovulaci, tak KET nebude.. mě měsíc po OPU objednali automaticky na 10.-12. den a taky tam ještě nic neviděli, protože to bylo moc brzy… Jak si tam budeš volat tak se na to bud zeptej na recepci, nebo že to chceš zkonzultovat s Dr.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
386
27.8.15 07:34

@Kikuška90 Jj zeptám se.. nerada bych promarnila příležitost ;). Já jsem se jenom ptala co se stane když ovulace nebude a bylo mi řečeno, že přímo samotnou ovulaci zase tak nepotřebují, pokud by byl nějaký větší dominantní folikul a pěkně narostlá sliznice… jsem fakt amatér, takže se v tom moc nevyznám :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.