1. IVF - Repromeda

Napsat příspěvek
Velikost písma:
346
26.8.15 08:13

@Lalunta @missy-m díky, snad to dobře dopadne a brzo tady budou další pozitivní zprávy od vás.:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
389
26.8.15 08:16

@adrusenkaaa Souihlasím s Laluntou!
Mě touha po dítěti úplně, ale úplně zatemnila mozek! Za poslední 4 roky si nepamatuju vlastně skoro vůbec nic. Jen samé: kdy bude menses, ted by měla být ovulace, ted by to mohlo vyjít, udělám si test,…pořád do kola. Ted, když se na to dívám zpětně, no, hanba mi! Nepamatuji si ani narozeniny dětí, oslav výročí, stavění domu, dovolené… Pořád jen manses, ovulace, test, očekávání, bla bla bla
Užívej výletů, zážitků, emocí, krásy života a vyprdni se na nějakou „magii“
Září patří mezi nejkrásnější měsíce, navíc letíš do jednoho z nejkrásnějších měst na Zemi. Otevři mysl a užívej si každého okamžiku. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
389
26.8.15 08:20

@missy-m Ahoj holka, a jak se daří vám? Co mimísek? Pátek se blíží, budu na tebe myslet! To už by mohla být vidět alespon fazolka :srdce: :* :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
542
26.8.15 08:22

@Lilly15
Ahojky. :mavam: Já pořád piju kontryhel 1-2 hrnky a červené víno k večeři. Dneska odpoledne jdu na kontrolni UTZ a už tam snad naplánujeme ten KET na příští týden. Jakmile si píchnu Ovitrelle, házím kontryhel do koše! :lol:
Femibion je nejlepší, nebo místo toho Chytré miminko Superfolin, ptala jsem se Hromadové a říkala, že je to jedno. Obojí má ten folát kyseliny listové. I já dnes musím nakoupit, došlo, dlabu to už od jara, co zkoušíme to IVF.
Já doufám, že nám to vyjde všem. Jestli jo, holky, tak se s těma miminama musíme jednou před tou Repromedou sejít. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
389
26.8.15 08:26

@Netaneta Vínko, je dobré! Někdy trošku víc :oops:
Ted si ještě užívám, od soboty už jen zdravá vlna.
Jak řekl manžel manžel Tokarevě, když nám po Ovitrille před KETem zakázala styk: proč doktoři zakazují to nejlepší?! Klobásky, uzený, sex, kafe,…proč nezakážou třeba mrkev nebo ryby???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
389
26.8.15 08:28

@Lalunta Zlatíčko, to bychom ale způsobily dopravní kolaps, kdybychom se tam všechny sjely :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
542
26.8.15 08:36

@Lilly15
Musím se přiznat, že já jsem taky měla zatemněný mozek. Přesně jak píšeš - menses, ovulace, menses, ovulace… Jak u blbejch na půdě. Talismany mi strkají všichni, dávají „dobré rady“, jak na to nemyslet apod. Nechala jsem si dokonce vypočítat Jonáše, no všechno marný. Říkala jsem si, že už to snad ani nejsem já, že nežiju… a jakmile jsem si toto uvědomila, otevřelo mi to trochu oči. Samozřejmě IVF je taky honba za dítětem, teď spolu spát nemůžem - jsem před OPU, po OPU, po transferu,… ale je to už opravdu reálná šance a cíl. Kterého se tady všechny snad dřív nebo později dočkáme!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
389
26.8.15 08:39

@Lalunta Když se ještě vrátím k tomu kokosovému oleji, hodně lidí z méhop okolí si jej pochvalují.
Nemám tak krásného zubaře jako tady holky, je mu už kolem 60, ale od poslední návštěvy cca před půl rokem stráááášně zhubnul.
Jak jsem lezla z toho zubařského křesla, tak se mě zeptal, jestli si pořád nechávám bělit zuby chemicky. Říkám, že ano, i když to bolí, výsledek stojí za to.
Natož on odpověděl, jestli nechci právě vyzkoušet ten kokosový olej. Prý se má žvýkat každé ráno i večer alespon 5 min, a když ho prý spolknu, nic se neděje :oops:, že se po něm i hubne 8o. On za půl roku této praktiky zhubl 20 kilo a prý si kokosový olej maže i na chleba 8o 8o 8o
No a tady od tebe čtu, že je fajn i na zarůstající chloupky a svědění po holení, no tam,…
Upřímně, když se po oholení napatlu manželovou vodou po holení, můžu vyskočit z kůže, jak moc to pálí a štípe :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
346
26.8.15 08:49

@Lalunta ten Femibion teď mají v akci po dvou, je tam sleva něco přes dvě stovky, chystám se ho koupit, abych měla až doberu kys. listovou. @Lilly15 mně by ta mrkev a ryby mrzely víc než kafe a klobásy, fakt.:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
346
26.8.15 08:50

@Lilly15 já si kokosákem normálně čistím zuby a používáme ho jako lubrikant. Co se týče jídla, mně moc nechtná, na těle a vlasech mi taky nevyhovuje, ale spousta lidí si ho pochvaluje. On krom toho, že zuby bělí, tak je taky super na dásně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
542
26.8.15 08:52

@Lilly15
Já ho taky někdy jím, slyšela jsem, že je na hubnutí, ale nejsem schopná ho jíst pravidelně, to zapomínám. Když se tím zrovna namažu, tak jo. Nebo když mám ty problémy z mykózou, tak se namažu dole, aji si dám lžičku do pusy, má se to mazat i vnitřně. A mám pokoj. Musí to být samozřejmě ten v bio kvalitě. Já už jsem ale fakt nevěděla, co se sebou. Všechny gely, masti, čípky, aji u doktorky jsem byla, nic nepomohlo. Jen ocetová voda na desinfekci (výplach) a pak mazání kokosovým olejem :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
542
26.8.15 08:53
@Netaneta píše:
@Lalunta ten Femibion teď mají v akci po dvou, je tam sleva něco přes dvě stovky, chystám se ho koupit, abych měla až doberu kys. listovou. @Lilly15 mně by ta mrkev a ryby mrzely víc než kafe a klobásy, fakt.:-)

A kde ho mají v té akci prosím?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
346
26.8.15 08:54

Já ho viděla u nás v obyč lékárně, ale měli by ti to být schopni objednat snad všude. Vypadá to takhle

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
721
26.8.15 09:07

@Lilly15 Ahojky…no pátek se blíží a já mám pocit, že se asi nedočkám. Včera mě strašně bolelo břicho. Tak jsem ráno vynervená raději dělala test. No jako jo, čárka tam je, ale já furt čekám, kdy bude úplně stejně silná jako kontrolní. Už jí moc nechybí, ale pořád to není ono. Tak snad bude v pátek vše ok. Mám strašnej strach, aby mi neřekli, že je něco špatně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
139
26.8.15 09:19

@Netaneta ahoj tak na osmý den je ta čárečka krásná tak věřím že bude sílit a ve skupince přibude další těhulka. Gratuluju :) a přiznávám že závidím, ale určitě ne tak, že bych ti to nepřála. Užívej si ten pocit, musí to být super :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.