Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Kikuška90 aha nastesti mam jen susak, no uvidime hlavu si budu mit radsi v predklonu ![]()
@oskárek59 myslím že nám říkala 800€ + ještě doprava no celkové náklad jsou dost vysoké a jak říkáš úspěch to nezaručí proto jsme to taky posledně zavrhli, ale když to zase nevyšlo, tak už fakt nevím. Takhle to muzeme zkoušet donekonečna a třeba bezvýsledně.
Tak holky zacinam mit obavy od rymy mi stoupa teplota tak mam strach aby to neublizilo embryjku
@marenkaF ahoj, mně zrovna dneska ty zuby chvilku pustily. A zubařka úplnej miláček, mě seřvala, že ať počkám, jestli jsem v tom nebo ne a že pak se můžem bavit, co s tím… takže musím vydržet do příští středy.:-D Jsme silný holky, to vydržíme. Jinak rýmu mám taky, pořád prskám, teplotu jsem si neměřila (radši). Stejně nic nenaděláme, důležitý je být v klidu.
@Netaneta tohle je zakon schvalnosti pokazde kdyz me daji mimi tak neco chytnu bud rymu nebo mandle
@Lucanka Ahoj, je mi to moc líto. Co se týče toho vyšetření, sama nevím, co bych dělala na vašem místě, je to hodně peněz a nejistý výsledek. Přeju, ať se rozhodnete správně!
@marenkaF Ty jo s těma zubama to vám holky nezávidím. Já jsem cíťa, a se zubem hned letím, ale když to nejde, tak to musíme něják zvládnout..Vydrž Marenko, kvůli prďouskovi..A to píchání, prostě pozor na rychlé pohyby nebo něco těžkého a věřím, že si mimís vrtá domeček
..A na rýmu šupky pod peřinu, heřmánkový čajík s medem a nechat se rozmazlovat od manželka ![]()
@Lucanka to mě mrzí..A s kým jsi to konzultovala? Já nevím, my jsme při prvním ivfku taky podstoupili všechno co nám nabídli, jen aby se to povedlo a byla větší šance a teď vidím, že je to všechno hodně o penězích a o tom, co všechno jsme schopné obětovat a našetřit, aby jsme měli mimíse…ale 800 éček je fakt hodně
..držím palečky..
Ale
Holky, tak docela dobrá zpráva! Děložní sliznice porostla z 6mm na 8,7mm, takže KET s nějvětší pravděpodobností bude!
Ve středu jdu ještě pro jistotu na kontrolu a pokud bude vše v pořádku, tak asi za týden by měl být KET. ![]()
@Lalunta píše:
Holky, tak docela dobrá zpráva! Děložní sliznice porostla z 6mm na 8,7mm, takže KET s nějvětší pravděpodobností bude!Ve středu jdu ještě pro jistotu na kontrolu a pokud bude vše v pořádku, tak asi za týden by měl být KET.
Jůůů tak to je skvělý!!
U koho jsi dnes byla? Mám z Tebe velikou radost
A pořád piješ ten Kontryhel?? ![]()
@Netaneta @Kikuška90
Díky holky.
Ano, pořád piju kontryhel a k tomu sklenku červného každý den. Dnes jsem byla zase u Tokarevy (i ve středu k ní půjdu). To červené víno mi pochválila, že to je na sliznici dobré. Jinak jsem si ještě v pátek nasadila starý dobrý Mastodynon. Znáte to? Doporučila mi to na jaře kamarádka. Měla 3× zamlklý potrat a pokaždé, když nasadila Mastodynon, hned otěhotněla, má 2 zdravé kluky. Předtím skoro nemenstruovala. Podporuje to ovulaci a děložní sliznici. Je to čistě přírodní, člověk se nemusí ničeho bát. Před minulým KETEM jsem to taky brala a měla jsem sliznici krásnou, tak jsem si na to teď vzpomněla. Nevím, jestli to bylo tím, ale vážné jsem to od pátku všechno užívala, hodila se do pohody, hodně spala a nemyslela na to, a dnes jsem byla velmi mile překvapená.
A Tokareva taky.
@Lalunta Tak to je uplne super zpravicka…To tady bude urcite premimiskovano
..A ty mas jinak se sliznici problem? Ja nad tim porad dumam a rikam si.ze kdyz mi rostla pekne pri prvnim Ivf, ze to asi nebudu pokouset ty caje a tak..Nevim no…mastodynon vubec neznam.to slysim poprve.Ale asi je neco na ton hodit se so pohody a poradne se vyspat…Jenze ja jak mam neco duleziteho.tak vetsinou ne a ne usnout…
@Lucanka ahoj,moc me to mrzi a vim cim si prozivas, taky jsem to zazila! brecela jsem asi tri dny v kuse, je to des. pritel me drzel nad vodou, doufam, ze ten tvuj to udela taky.on moc dobre vedel jak mi je, az boji jit na dalsi pokus, pry co to se mnou udelalo nechapal. posilam objeti. ![]()
@Micka2000
No, v pátek jsem měla… jinak předtím mi ji měřili jen 1× (ani před prvním ET ne!). Sem tam nějakou bylinku si vezmu, už jen pro ten pocit, že třeba to pomoct může…
To doufám, že bude brzy plno dětí z diskuse!!! ![]()
Ono to není vůbec jednoduchý, hodit se do pohody, to se lehce řekne, ale musí to přijít samo! Tak hezké a klidné spaní! ![]()
Příspěvek upraven 24.08.15 v 23:09
Holky to je strasne, ze nejde otehotnet! ja uz mam toho nekdy plne zuby. jindy si rikam, ze budu silna, ze miminko prijde. Podruhe nam zlost na vsechno, myslenky to radeji ani psat nebudu. porad dokola! rikam si proc se to stalo nam. proste zoufaly clovek.ani bych neverila jsk mam uzasneho chlapa. snasi to dobre, timpadem me povzbuzuje a dava silu jit dal. holky jak jste na tom vy? rikam si, ze se vyprdnu na praci a budu doma i pul roku, treba chce telo klid.ja fakt nevim co mam udelat uz proto!
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.