1. IVF - Repromeda

Napsat příspěvek
Velikost písma:
19198
25.8.15 13:53

@Lalunta To by bylo lepší nevědět, ale když už nám to řekli :oops: :mrgreen: Ale jak říkám, nám je to jedno, jenom bysme už byli rádi, kdyby to vyšlo :pankac: :pankac:

A nohy holím samozřejmě taky, to je automatika a šlapky taky kontroluju :lol: :palec: Ale já jsem rychlík, takže jsem tam většinou dřív jak Dr., sestřička mi vždycky ukáže na křeslo, tak si vždycky sednu ale jen na kraj, protože tam přece na uvítanou nebudu s nohama od sebe :oops: :oops: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
346
25.8.15 14:50

Tyjo, holky, to se úplně stydím. Nohy teda taky holím, ale dole mi to hrozně zarůstá a svědí, takže tam tak dvakrát do týdne maximálně (ale samozřejmě jinak hygienu dodržuju:-)). A nohy jsem si teda nikdy nekontrolovala, to mě ani nenapadlo. Jsem ostudááá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19198
25.8.15 14:52

@Netaneta Nemyslím si, že ty jsi ostuda… my jste spíš trochu pošahané :oops: :oops: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
346
25.8.15 14:52

@Lalunta já nevím, dneska mě v tom břiše píchá, je to 7 dní… chtěla jsem v pondělí, 13. den, abych se s výsledkem mohla do úterý smířit, ale možná to zkusím i dřív, mám ještě doma ještě poslední test po testovací mánii před IVF… no ale nejdřív v sobotu ráno. To už je za chvíli.:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
468
25.8.15 15:08

Ahojky holky, tý jo, koukám, jak se nám to tu krásně rozpovídalo…S tím holením..Já na poslední konzultaci šla taky frajerka neoholená, vůbec mě něják nenapadlo, že si hned udělá utz, ale nebyla to zase taková hrůza a přežily jsme to obě :)..Já vždycky kontroluju ponožky, aby nebyli ušmudlané nebo s dírkou :), ale bosa nechodím, vždycky tahám jedny s sebou, ptže jednou jsem čekala na gyndě v kabince naboso hrozně dlouho, tak od té doby pro jistotu :pankac:..
NO a k těm penězům.. já když vidím, jak všichni známí a příbuzní dají za týden u moře třeba i 50 litrů, tak si říkám, že my je dáme sice taky, ale alespoň s pocitem, že si třeba odnesu mimíska :srdce:..A výletíme do Brna no :)..Není nad to procourat Globus :) a koupit si smažák v housce.. :lol:
Holčinky, co jste po KETu, už se těším, až budete testíkovat a držím moc moc palečky.. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
346
25.8.15 15:20

@Micka2000 já si taky myslím, že jim je to docela putna, že je spíš zajímají ty věci vevnitř. Ale teda vždycky mi to bylo jedno, i když mi dělal ultrazvuk Veselý, ale ten Kafka je prostě hezkej chlap.:-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2903
25.8.15 16:58

Holky mě poslední KET dělal Kafka a povedlo se :srdce: :srdce:
moc toho nenamluvil ale byl příjemný..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
542
25.8.15 17:25
@Kikuška90 píše:
@Netaneta Nemyslím si, že ty jsi ostuda… my jste spíš trochu pošahané :oops: :oops: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Asi tak nějak :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
542
25.8.15 17:38

@Netaneta Žádná ostuda ty šišo!! Jinak na zarůstání doporučuju kokosový olej, trpěla jsem tím na nohách a teď nic. Mimochodem to jediné mi pomohlo na nic nepřestávající svědění víš kde. :oops:
Souhlasím, že Kafka je docela pěknej chlap, i já se před ním docela stydím. :oops:
Jsem hrozně zvědavá na ten Tvůj test, věřím, že nám podáš pozitivní zprávu! To píchání vůbec nic přece neznamená!!! Těch pár dní už to vydržíš! ;) :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
346
25.8.15 18:14

@Lalunta :-D To já jsem taky zvědavá. Ale je to první pokus, tak se na to musíme dívat reálně (říkám teď- dopoledne jsem si povídala ve sprše se svým břichem:-D))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
542
25.8.15 18:23

@Netaneta
:D :D :D Dobrý! Tak ho pozdravuj!
Vy vlastně víte, co máte v těch třech kouskách za pohlaví a co ti teďdali?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
346
25.8.15 18:47

@Lalunta :-D Vyřízeno. Teď je tam kluk, ty další dvě nevím přesně, ale jedno je určitě holčička (to soudím z toho, že jsme si mohli vybrat). Ale jestli jedna nebo dvě, to nevím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
542
25.8.15 19:09

@Netaneta
Ty brďo, Tobě taky dali vybrat? Tak to je mazec, co já jim řeknu, jestli se mě zeptají? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
346
25.8.15 19:20

@Lalunta dali, ale já jsem řekla, že chci to první. A byl to kluk.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
542
25.8.15 19:37
@Netaneta píše:
@Lalunta dali, ale já jsem řekla, že chci to první. A byl to kluk.

Tak ať si pěkně hledí své maminky!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.