Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Lalunta ano.ale priteli se zlepsil spermiogram. takze to chceme zkouset prirozene. vymenila jsem gynekologa.ja mam taky vsechno v poradku. takze az prijedeme z dovolene pujdu na hydrolaparoskopii a uvidime, jak jsem na to z pruchodnosti.kdyz to budu mit v poradku (Boze at mam)tak zkusime uiu. a az pak ivf, tedy po novem roce.
@adrusenkaaa ahoj za objetí moc dekuju, manžel je super ten mě drží nad vodou a taky vy tady mi dost pomáháte, i když jinak než on. Dneska už je mi lip než včera, ale že bych byla nějak šťastná tak to fakt ne, tak se hlavně držte vy holky všechny co tu jste ať se to tu brzo hemží fotkami pozitivních testíků.
@adrusenkaaa
Tak moc držím palce, aby to vyšlo tak, jak si přeješ!
Já už jsem na čekání na zázrak neměla sílu, přestože manžel má spermie, že by mohl darovat, já jsem taky v pořádku. No a stejně nic.
Užijte si dovolenou! ![]()
@adrusenkaaa píše:
rikam si, ze se vyprdnu na praci a budu doma i pul roku, treba chce telo klid.
Jenom to ne! Kdybys byla doma půl roku jen tak, to by Ti z toho úplně hráblo! Pořád bys na to myslela a bylo by to ještě horší. To chce spíš dělat vše, jak doposud. Já už bych s tím v práci taky nejradši švihla, hrozně mě to tady nebaví, ale doma bych se úplně zbláznila… ![]()
Mě zjišťovali průchodnost vejcovodů přes sono HSG (ambulantně), hydrolaparoskopii neznám ![]()
Třeba si přivezete z dovolené černého pasažéra ![]()
@Lalunta Souhlasím
Kdybych nechodila do práce, tak mě z toho hráblo už dávno
Taky tu sice nejsem kdejak spokojená, ale jednak peníze jsou potřeba a doma by mě to po týdnu přestalo bavit ![]()
@Kikuška90
Moje řeč, ty peníze jsou teď hodně potřeba, pořád přepočítáváme…
@Lalunta My máme od IVF už přes půl roku, takže tenhle výdaj je za námi už dlouho. Ale rekonstrujeme postupně dům, který jsme kupovali před 2 roky. Děláme vevnitř vše nové, už máme ložnici a obývák. Ted jsme se vrhli na chodbu, pak kuchyně a nakonec dětský pokojík
Takže se každá kačka hodí, ono to stejně pak na mateřské a rodičáku klesne ![]()
@Kikuška90
Tak to my od dubna byly 2× na IVF a na konci června koupili byt, který teď sice jen malinko upravujeme, ale vybavujeme, takže počítáme opravdu každou kačku. Za to IVF už bysme měli celej novej obývák ![]()
@Lalunta Vidíš a já vždycky říkám, že za ty 2 IVF bysme měli celou výbavičku pro dítě víc jak na rok
První náš vyšlo na 25.000,– (měla jsem málo vajíček) a druhé na 35.000,–… hmm tak to určitě víc jak na rok
![]()
@Kikuška90
Tak nás se vším všudy zatím na 70.000,– Vidíš, výbavička mě nenapadla. Tak daleko zatím neuvažuju… Ale je to pravda. Ostatní si jezdí na měsíc do Indonésie, na Bali nebo Seychely, a mají dítě na první šťouch, my jezdíme do Repromedy… ![]()
@Lalunta Neboj, my taky budeme jezdit do Indonésie, na Bali, třeba i Bora Bora…
Sice až v důchodu, ale budeme. Až nám ta naše koťátka trošku povyrostou, osamostatní se a my budeme babičky ![]()
Děti sice stojí korunky, ale ty jejich úsměvy, slovní přeřeky, postřehy… to je k nezaplacení ![]()
Peníze budou, ale my už ne: jak říkala moje babička ![]()
@Kikuška90 Máš pravdu, práce je důležitá. Člověk nemyslí jen na to jedno a na kraviny. A pokud rekonstruujete, je to ješě lepší. Mysl je o to víc zaměstnaná.
Mě ten čas do soboty vůbec neutíká! Inu, když se člověk na něco těší… ![]()
@Lilly15 Je fakt, že co máme dům a pořídili jsme si psa, tak ten čas letí úplně jinak než v bytě. Jednak proto, že to chceme mít pěkný a tak pořád makáme doma, jednak proto, že našemu psovi je ted 16 měsíců a pořád je to taky dítě, který se musí vychovávat
Chodíme s ním výstavy, agility, na stopy, cvičák - to nám taky zabere nějaký čas. A kolikrát si říkám, že mě ta práce bere tolik času, kterej bych mohla věnovat tomu baráku, ale zase peníze až na prvním místě, žeo
![]()
Víkendy jsou pro mě jen jako jeden větší den, to se ani neotočím a už je zase pondělí a vstávám do práce
![]()
@Lalunta píše:
@Kikuška90
Tak nás se vším všudy zatím na 70.000,– Vidíš, výbavička mě nenapadla. Tak daleko zatím neuvažuju… Ale je to pravda. Ostatní si jezdí na měsíc do Indonésie, na Bali nebo Seychely, a mají dítě na první šťouch, my jezdíme do Repromedy…
Neboj se nic, taky budeme jezdit.. aji s těma našema prckama
![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.