1. IVF - Repromeda

Napsat příspěvek
Velikost písma:
346
23.8.15 20:42

@Lalunta já vím, zase bude líp. V úterý už to bude týden a pak to snad uteče. Ráda bych vydržela s testem do pondělí, ale nevim nevim.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
542
23.8.15 20:56

@Netaneta
Vím, co to je - čakat, než si budeš moct udělat test. Mě pomáhalo, že jsem si řekla, že už jsme čekali tak dlouho, tak proč bychom nepočkali dalších pár dní. Na každý den si naplánovat něco a ono to pak rychleji utíká. ;) To zvládneš! ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
468
23.8.15 21:04

@Lalunta No uvidim, mozna to nebudu a nejakym cajem hrotit a necham to jen na dr. v R. :*
@Netaneta Vydrz kocko a uvidis, ze bude lepsi..Nekdy je lepsi si pobrecet..Hlavne, kdyz mas oporu v partnerovi… :hug: Testovat jsem taky nevydrzela az na termin, rukala jsem si, ze vydrzum, ale pak mi to nedalo a testla jsem a pak jsem byla zklamana o to vic..Vydrzzzzz…schovej si tehu testy..:-)
@marenkaF Maru,pamatuju, ze me pichalo dole prvnich par dnu, kdyz jsem se chtela pro neco ohnout…ale treba se fakt mimisek zavrtava.. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3113
23.8.15 22:07

Ahojte holky, tak repromeda mi poslala novy voucher, ktery mi pridlouzili do konce roku a nebude problem ho pak jeste jednou prodlouzit.jsem za to rada, nejaka rezerva musi byt. jinak pristi tyden dovolena, vracime se ke konci zari a pak budu cekat na ms a hura na vysetreni, zda mam pruchozi vejcovody.jsem z toho napjata. jestli vsechno bude v potadk(Boze prosim at je),tak zkusime uiu. holky verite na kartarku? A jak se jinak citite?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
721
23.8.15 23:09

@Netaneta Kočko, pokud se ti uleví, tak se vyplakej, ale hned potom zase pěkně s úsměvem :srdce: Mě podbřišek bolel po transferu celou dobu. I teď mě pořád bolí přesně tak, jakoby měla dojít MS. A teda tak moc jsem to po předchozích transferech neměla a jak to tentokrát dopadlo. Tak věř prďolkovi a moc ti držím pěsti, aby jsi vydržela netestovat a potom tam na tebe vykoukly ty // :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
139
24.8.15 07:46

Ahoj holky, tak já sem moc dobrou zprávu nepřináším, rano jsem si dělala test a bohužel negativní :,( teď jsem se vrátila z Repromedy z odběru a ve 12 si jedu pro výsledek, ale nevěřím že bude dobrý. Tak budu držet palečky aspoň vám ať se zadaří. Moc vám to přeju už proto že ty pocity co teď mám nepreju žádné z vás. Ta bezmoc…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19198
24.8.15 07:52

@Lucanka To je mi moc líto :hug: :hug: :hug: Moc dobře vím jaké to je :( Půjdete do toho hned další cyklus znova?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
139
24.8.15 07:55

@Kikuška90 já vůbec nevím co dál možná to zkusíme jinde, nebo to necháme být. Teď fakt nevím

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19198
24.8.15 07:56
@marenkaF píše:
Musim se vas na neco zeptat jestli se vam to taky nekdy stalo, ja uz to mam od 1 dne od KETU, kdyz se sprchuju a umivam si hlavu tak nemuzu moc dat ruce nahoru protoze me strasne pichne v podbrisku ani se nemuzu prohnut do zadu natoz zaklonit hlavu

Já jsem tohle měla taky, jak po transferu, tak potom když jsem přirozeně otěhotněla. Mě to bříško spíš táhlo jak jsem dala ruce výš. Nebylo mi to vůbec přijemný, mno a když jsem pak zakrvácela a jela na pohotovost, tak mě tam hned Dr. sprdl, že ruce se nahoru (hlavně na začátku těhotenství) dávat nesmí, že to může způsobit potrat :zed: :zed: Proto je třeba úplně tabu věšení prádla (pokud máš šňůry nahoře).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19198
24.8.15 07:56

@Lucanka A kolik máte ještě mrazáčků? A kolikátý to byl transfer? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
389
24.8.15 07:57

@Lalunta Ještě k tomu tvému transferu a akupunktuře:
mě ji nabídli také. Celé „opíchání“ za 2500Kč. Měla jsem celý víkend na rozmyšlenou a nyní jsem usoudila, že ji podstoupím. Má uvolnit mysl i tělo.
Považuji to jako odměnu. Relax. Konečně jehličky, které budou příjemné(doufám)
Už máš naplánovaný den KETu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
389
24.8.15 08:04

@Lucanka Je mi to líto :(
Moc jsem Ti fandila. A fandím dál!
Když jsem byla v Tvé situaci, proplakala jsem i dva dny.
Dneškem nic nekončí…Třeba právě naopak začíná…
Držím palečky :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
139
24.8.15 08:10

Díky holky, mražáčka už nemáme tohle byl poslední, byl to 4. KET a nějak už nemám moc sil jít dál. Znovu podstupovat cely ten kolotoč, je dost náročné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3647
24.8.15 08:18

@Lucanka ahojky je mi to moc lito. Ale verim ze se kazda dockame. Jen je to k. r.a psychicky narocne :-( chjo… ja premyslim jestli jit ted do 4.ketu kdyz me porad bolej zada- uz rok-za hodku si to jedu nechat opichat…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
721
24.8.15 08:46

@Lucanka Ach jo, to je mi moc líto. Strašně bych ti přála, aby pro tebe měli dobré zprávy. Já takhle obrečela druhý transfer. U toho třetího a negativního testu už jsem byla poněkud otupělá. Drž se :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.