1. IVF - Repromeda

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1303
20.8.15 18:22

@kratjana dekuji moc si toho vazim :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
389
20.8.15 18:23

@marenkaF Ahoj! Myslím na tebe už od rána. Bohužel čas mám až ted :srdce:.
Každopádně, ať se malý pořádně chytne a za dva týdny krásný dvě čárky jak má Missy. :dance:
Takže 1.9.pozitivní test i zpracicku, jasnacka? ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1303
20.8.15 18:26

@Lilly15 dekuji snad ty dva nekonecny tydny utecou a vse bude ok

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
721
20.8.15 18:40

@Netaneta Jako já jsem z toho, že nemám absolutně žádný příznaky, docela překvapená. Všude čtu, jak bolí prsa, začnou nějaký věci smrdět, přestane chutnat kafe,… U mě nic. Jen mě celou dobu trochu pobolívá podbřišek jako na MS, takže neustále čekám, že to jako dostanu. Tak to čekání zvládni, je to děs. A ještě když není moc co dělat. Držím pěstičky :hug:

@marenkaF Děkuju :kytka: A tobě taky moc držím pěsti, ať se ten mimouš tam zakousne a nepustí. Tak pěkně odpočívej a hlaď bříško :srdce:

@kratjana No já na tu fotku co chvíli kouknu a furt mi to nedochází. Ale ono mi asi vážně dojde, až budu mít jednoho dne miminko u sebe. Zatím se raduju tak napůl. Snažím se nepřipouštět si něco špatného, ale při prvním transferu jsem taky měla druhou čárku, i když výrazně slabší a nakonec to nedopadlo. Tak doufám, že tohle je ten správnej bojovník a dá to až do konce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
139
20.8.15 19:55

@missy-m jj testovat budu až v pondělí, zvažovala jsem, že si udělám test dřív ale nemá to smysl, počkám si až do pondělka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
542
21.8.15 08:15

@Netaneta
Je fakt, že ty mozaiky se zatím řešit vůbec nemusí. Ale jak píšeš, taky bych do toho asi nešla. Denně vidím v práci postižené lidi, Down, apod. To bych raději celé IVF podstoupila znovu a zkusila získat nové dobré. Ale snad to nebude třeba, jak říkáš - ty dva kousky, co na nás čekají, to je velká šance. Jsem za ně ráda, děsila jsem se toho, že nebude žádné dobré.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
389
21.8.15 08:39

@Lalunta Jak jsou už psala, každá jiz máme něco za sebou, teď je na řadě stesti :D
Máte dva krásné lednacky, ke všemu právě parecek.
Snad Vám dnešní konzultace přinese jasnější pohled.
My byli v Repromede včera též na konzultaci o embrijkach. A Upřímně jsme nečekali tak výborné výsledky. Díky MASCu máme 4zdravoucke holčičky a jednoho chlapecka. Všichni úplně OK. Dokonce se už klubali všichni ven :P. Zlaticka nase :srdce:
Teď už jen počkat, až naroste perinka a pekne jedno po druhém půjdou k mamince :dance:
Takže, Držím pesticky i Vam :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
389
21.8.15 08:40

@missy-m Berusko,už jsi byla na té krvi?
Kdy budes vědět výsledek? :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
721
21.8.15 08:45

@Lilly15 Jojo, už jsem byla. Výsledky v 11:30. Takže skoro za chvilinku.
A jsi hodná, že na mě tak myslíš :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
389
21.8.15 08:47

@marenkaF Jak ti je? Pořad mas nevolností? 8o
Mas pro dnešek vypsanou neschopenku? Promin, jsem asi víc zvedava :oops:
Moc moc moc ti preji, aby se chlapeckou u tebe líbilo a za 13.dni ti dal o tom vědět nádherné pozitivním testikem :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
389
21.8.15 08:57

@missy-m jsem úplně nervozni 8o
Každý úspěch je tak paradne nakazlivy :pankac:
Držím všechno co mam :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19198
21.8.15 09:06

@Lilly15 Jééé tak to jste na tom skoro jako my :palec:, my máme 5 holčiček a 1 chlapečka :dance: :dance: A kdy bude teda KET?? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19198
21.8.15 09:06

@missy-m Jsem zvědavá jakou budeš mít hodnotu a jestli bude něco vidět na UTZ :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19198
21.8.15 09:07

@marenkaF Držím palce chlapečkovi, ať se drží zuby nehty maminky :kytka: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
542
21.8.15 11:17

@Lilly15
Mrkni do zpráv ;) Těch 5 embryí je úžasný výsledek! :srdce: :srdce: :srdce: :srdce: :srdce: A kdy půjdeš na KET už víš?

Dnes jsem měla 6 mm sliznici a 15 mm folikul - 10DC - nic moc zatím. Mám přijít ještě v pondělí. Tak uvidíme, ale možná to i odložíme, protože to zatím není úplně ideální. Když už jsme vydrželi tak dlouho, tak klidně ještě měsíc vydržíme.

Doufám, že @missy-m roznese tu vlnu pozitivních testů ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.