1. IVF - Repromeda

Napsat příspěvek
Velikost písma:
139
19.8.15 13:54

Ajestli se bojíte holky bolesti u té akupunktury tak není čeho se bát. Nebolí to vůbec

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
721
19.8.15 14:12

Ty jo, mně taky nikdo nikdy tu akupunkturu nenabízel :nevim: A to jsem se už několikrát ptala, co ještě bych pro to mohla udělat. Ale zase při transferech jsem nikdy s uvolněním problém neměla. Mám za sebou 4 transfery, pokaždé jiný doktor a všichni mě chválili, že jsem krásně uvolněná. Tak že by proto? Nu což, teď už s tím nic nenadělám. Zítra a v pátek se rozhodne a pak třeba při dalším IVF se přímo zeptám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1303
19.8.15 14:17

Ahoj holky tak jsem si volala do repromedy zitra mam transfer v 9:30 a dokonce me z laborky daly vybrat co chci kdyz jsem se jich ptala co me budou zavadet tak jsem ji mrekla ze si vybirat nechci

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
389
19.8.15 14:18

@missy-m Žádné třeba preci nebude ;)Dobře to dopadne :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
389
19.8.15 14:29

@marenkaF WOW! Takze budoucí maminko, žádný stres, pozitivní náladu a zitra vykrocit pravackou :P
Pak napis, jaký to bylo, ju?
Jdeš na KET prvně?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1303
19.8.15 18:14

@Lilly15 dekuji :hug: bude to muj 3 KET

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
542
19.8.15 21:31

@missy-m
A jak to děláš, že jsi uvolněná? Já to neumím. Jsem vždycky psychicky úplně někde… První transfer jsem i probrečela. U druhého jsem zpočátku nemohla ani mluvit… Možná proto mi nabídli tu akupunkturu, abych byla trochu víc v pohodě a tak se netrápila

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19198
19.8.15 21:44
@marenkaF píše:
@Lilly15 dekuji :hug: bude to muj 3 KET

Tak do třetice do nejlepšího :pankac: :pankac: Držím všechno co mám, aby zítra vše proběhlo v pořádku a prtě se chytlo a už nepustilo :hug: :kytka:

Edit - Dost jsi mě překvapila, že Ti dali vybrat. Možná je to tím, že máš od každého „dva kousky“, mě se asi nikdo ptát nebude. :mrgreen: Ale rozhodla ses suprově, na pohlaví nezáleží :kytka:

Příspěvek upraven 19.08.15 v 21:48

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19198
19.8.15 21:46
@Lalunta píše:
@missy-m
A jak to děláš, že jsi uvolněná? Já to neumím. Jsem vždycky psychicky úplně někde… První transfer jsem i probrečela. U druhého jsem zpočátku nemohla ani mluvit… Možná proto mi nabídli tu akupunkturu, abych byla trochu víc v pohodě a tak se netrápila

Promin, že se Ti do toho vkládám. Já mám za sebou jen jeden transfer. Ale byla jsem u něj naprosto v pohodě. Jednak proto, že jsem měla Tokarevu a k té já chodím pořád, nikdy jí nemusím nic připomínat, pamatuje si mě, takže k ní mám nejblíže. A taky proto, že jsem z toho byla strašně nadšená, byla jsem plná nadějí, adrenalin jel naplno, já tomu prostě věřila a byla jsem šťastná, že budu konečně těhotná. Zkus zapomenout na všechno špatný, na to že by to nevyšlo a podobně. :hug: :hug: Já se prostě strašně těšila :dance: :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19198
20.8.15 06:50

@missy-m Tak co?? :mrgreen: Jsem napnutá :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
386
20.8.15 07:11

Ahoj holky, můžu se vám sem trošku vetřít? Právě podstupujeme s přítelem naše první IVF v Repromedě. Čeká nás genetický rozbor embrya - PGD, takže zatím stimuluju Gonalem a začátkem příštího týdne bude odběr. No a pokud vše půjde aspoň trošku dobře, tak vložení oplodněného vajíčka bude až v dalším cyklu. Ale teď k věci - chtěla jsem se zeptat jakou velikost folikulů jste měli při prvním ultrazvuku? Je mi jasné, že hodně folikul v krásné velikosti stejně nezaručí kvalitní vajíčka, ale zajímá mě jak jsem na tom.
Dr mi jenom řekla, že reaguju dobře, tak jsem es chtěla poinformovat jestli to tak skutečně je :mrgreen:. Takže včera na ultrazvuku cca 10ks folikulů - respektive cca 10ks diktovala sestřičce - největší byly 13mm, pak jeden myslím 12mm, zbytek 11mm. Včera jsem byla 6DC a 5den stimulace. Myslíte, že to v pohodě? :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19198
20.8.15 07:32

@Peťka26 Ahoj :mavam: :mavam: Jo jo, myslím, že je to v pohodě ;) Líp to poznáš příště, protože uslyšíš jak povyrostly a kolik jich ještě přibylo :) Držím palce, aby byly hlavně co nejkvalitnější :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
386
20.8.15 07:35

@Kikuška90 Díky… snad jo. Říkala, že vidí odběr tak pondělí nebo úterý, kontrola zítra. Ale dostala jsem už injekce Cetrotide. Holky taky se vám po nich dělali takový vystouplý fleky jak po kousnutí hovadem a štípal vás vpich ještě hodinu? já si včera píchala první, tak jsem to možná blbě píchla… nevím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19198
20.8.15 07:46

@Peťka26 Né né píchla sis to dobře. Tohle je reakce kterou má většina holek. Mě to potom vždycky nateklo, štípalo, pak svědilo a měla jsem tam flek jako prase :oops: :mrgreen: Říkali mi, že to nejspíš udělá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
386
20.8.15 07:58

@Kikuška90 Tak to jsem ráda :mrgreen:. Zrovna mám po aplikace druhé injekce - v práci, takže to bylo trošku vzrůšo. Ale cca 2kapky mi odtekly, protože jsem tam měla moc vzduchu, tak jsem se ho snažila odstříknout… no prostě jsem amatér :oops:. Předpokládám, že chybějící dvě kapky vadit nebudou, že? :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.