Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@martina.888 tak ať to výjde! Za 14 dní od soboty máš testovat, nebo ode dneška? Měli jste prodlouženou kultivaci?
@Netaneta píše:
@martina.888 tak ať to výjde! Za 14 dní od soboty máš testovat, nebo ode dneška? Měli jste prodlouženou kultivaci?
Od soboty za 14dni, při odchodu dostaneš tehotensky test. Nevím co přesně je ta prodloužena kultivace?!?
Ahoj holky
![]()
Koukám jak se to tu rozjelo s KETama
![]()
@missy-m Kdy budeš testovat?? ![]()
@martina.888 Držím palce ať se brouček drží ![]()
@Netaneta Jak psali holky, trvá to celé 20-30 minut, záleží kolik vás tam zrovna na transfer příjde. A vždycky Ti řeknou, že máš testovat za 14 dní, stejně jako na krev jdeš ten 14. den. Takže držím palce na zítra ![]()
@martina.888 no jak staré je to embryjko, jestli 3 nebo 5 dní. Ale to je asi jedno, hlavně ať se drží. @Kikuška90 Tyjo, to nemůžu nikdy vydržet. Ale dva dny se budu válet v posteli s knížkama a pak už jdu do práce, tak snad to uteče rychle.:-)
@Netaneta Však to je taky doporučení, já jsem po transferu testovala 7.den
Jinak myslím, že v Repromedě snad ani 3denní embrya nemrazí ![]()
@Kikuška90 aha, to jsem nevěděla s tím mražením. Já se asi budu bát testovat, ale už se psychicky připravuju na to, že budu mít 14 dní průjem, protože když jsem nervózní, tak ho vždycky mám:-D
@Netaneta Žádnej stress hlavně, jsou jenom dvě možnosti, tak nač se stressovat.
Já jsem se ted zařekla, že dřív jak 10. den testovat nebudu, tak jsem na sebe zvědavá
![]()
@Kikuška90 Já nevííím
Na jednu stranu už bych testovala, ale já se tak děsně bojím, když to je poslední kuliferda. Zítra budu 11. den po transferu. Ách jóóó…to jsou nervy
![]()
@missy-m Já Tě chápu
Jak jsem psala já si dávám limit 10 dní, dýl to určitě nevydržím
.. Držím všechno co mám, aby to kuliferda zvládnul a objevila jsi //
![]()
@missy-m neboj budes mit pozitivni test. preju ti to.vim,ze to je tezke to cekani kdo nezazil, nepochopi.
Příspěvek upraven 17.08.15 v 22:21
Holky mam trosku pozitivni zpravu vuci me, doktor mi doporucil laparoskopii, zda nemam srusty.ale ja si nasla jine vysetreni, ktere je pres vaginu a jdes za dve hodky domu, takze zadne durky do bricha.tak jsem rada. pojedu na nejakou soukromou kliniku dnes jsem tam volala pani v telefonu prijemna, mam z toho dobry pocit. takze v zari dovolena a v rijnu sup na to.
@Netaneta Ahoj,moc moc moc Vam preji, aby byl dnešní transfer úspěšný! Držím palce!
Zatím Pa Pa pa ![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.