Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Ahoj holky
tak včera jsem absolvovala NT screening a je negativní!!
![]()
měříme 5,25cm a dneska jsem přesně 12+0
všem které jdete na KET nebo jste po KET mooc držím palečky ![]()
@kratjana To se počítá takhle, jo?? Já jsem si pořád říkala, jak „vymyslí“ kdy je ten správný den na KET
Takže doba ovulace (a to zjistí jak?) + kolikadenní je embryo. Já jsem tam totiž byla minulej cyklus 17 DC, folikul byl, ale do ovulace cca 2 dny ještě a říkala mi, že se mám příště objednat určitě dřív, na 14-15DC, tak to ted teda nechápu
![]()
@oskárek59 Gratuluji
Ale abych pravdu řekla, tak mě to nepřekvapuje, mám za to, že ty vyšetřená embrya (PGS nebo PGD) by s 1. screeningem problém mít neměla. ![]()
@Netaneta píše:
Tak já jdu na KET už v úterý. Jsem trochu překvapená, čekala jsem pátek nebo pondělí, ale dobře teda.:-)
A co máte teda za miminka? ![]()
@marenkaF píše:
Ahojte holky tak KET mam naplanovany na 20.8. a ptala jsem se jaky mame miminka tak doktorka rikala ze 2 chlapce a 2 holky![]()
![]()
Jééé super, tak to máte vyrovnané
![]()
@Kikuška90 píše:
@oskárek59 GratulujiAle abych pravdu řekla, tak mě to nepřekvapuje, mám za to, že ty vyšetřená embrya (PGS nebo PGD) by s 1. screeningem problém mít neměla.
Děkuju
![]()
tak tohle jsem si přesně říkala taky..jenže pak jsem si přečetla článek u jiného CAR kde psaly, že i po PGS je šance na zdravé těhotenství 75%..
nikdo ti nezaručí 100%..
ale i tak jsem šťastná a krásně jsem si poplakala když jsem poprvé slyšela srdíčko prcka ![]()
jinak k tomu KET..já se vždy objednávala na UTZ 12.-13.den cyklu, ovu jsem měla 15.den dle velikosti folikulu a injekci ovitrelle a KET jsem měla 19.den
jen při minulém KET jsem měla KET už 18.DC
@oskárek59 Jééé to jsi mi vůbec neměla psát
Né né, já žiju v tom, že jsou ty embryjka zdravý
… Ono se před KET píchá ovitrelle?
Ach jo, takže s testováním počkat, že?..Nebo testovat hned od začátku
![]()
@missy-m
děkuju ![]()
@Kikuška90
buď v klidu tohle prostě musí napsat aby byli krytí..
když je KET v nativu tak se píchá ovitrelle a za 5.dnů je KET
já vždy testovala až 10 den po KET
@kratjana no mivam dlouhé cykly, ale když nemám nativ, tak je to jedno, jde jen o sliznici, jestli to dobře chápu. Minule mi dr. Tokareva říkala, že to bývá kolem 18 dne, ale dneska už ta sliznice byla vysoká. Tak snad tomu doktoři rozumí.:-) embrya jsou po prodlouzene kultivaci. Na transfer bych měla mít Tokarevu, to mám radost, bála jsem se, že to bude Krajcovicova. A pohlaví víme jen u toho, co půjde na transfer, ostatní jsme se neptali. První půjde na řadu kluk.:-) Ještě máme v mrazaku jednu,,mozaiku".
@oskárek59 Děkuji za info
![]()
A ještě by mě zajímalo - Dostali jste holky po KETu automaticky Utrogestan??
@Kikuška90
nemáš zač ![]()
utrogestan dostaneš automaticky už po kontrolním utz sliznice a folikulu..
protože ze zaváděním začneš už cca 3-4 dny před KET..
@oskárek59 píše:
@Kikuška90
nemáš zač
utrogestan dostaneš automaticky už po kontrolním utz sliznice a folikulu..
protože ze zaváděním začneš už cca 3-4 dny před KET..
Ufff tak to je dobře
Byla jsem pevně rozhodnutá si ho kdyžtak naordinovat sama
… Měla bych mít KET v nativu a kromě půlky pidiprášku Anopyrinu nic brát nemám, jsem z toho malinko nervózní
![]()
@Kikuška90
já užívala jen utrogestan a femibion..
a picham Clexan ale ten mám jako prevenci..
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.