1. IVF - Repromeda

Napsat příspěvek
Velikost písma:
721
10.8.15 08:27

@Micka2000 Tak nás se vždycky ptali, jestli chce jít manžel taky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19198
10.8.15 08:33
@missy-m píše:
@Micka2000 Tak nás se vždycky ptali, jestli chce jít manžel taky.

Nás se taky ptali. Nebo spíš už dopředu nám řekli, že partner může jít se mnou, takže jsme s tím počítali :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
721
10.8.15 08:35

@Kikuška90 Nás ani nějak nenapadlo, že by tam chlap se mnou nebyl, když plodíme to společné dítě :-) No co, tak je nás tam u toho o doktora a sestru víc, ale hlavně že jsme tam my dva :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19198
10.8.15 08:48

@missy-m Přesně ták. A taky jste se drželi za ruku? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3647
10.8.15 10:05

Ahojky holky. Přeji vám krásný slunny den :)

Se mnou byl přítel taky u všech ketu. Taky mě ani nenapadlo že bych tam šla sama. Taky me držel ;)

Kfi ke vlastně teď po transferu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
468
10.8.15 10:42

Tak alespon to pro priste vim..Kdybych to vedela predtim, sel by urcite se mnou…Vzdycky cekal v recepci..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1303
10.8.15 15:04

Ahoj taky jsem tam mela pokazde pritele :D jinak jsem to brala jako samozrejmnost :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
346
10.8.15 16:52

Ty vedra jsou fakt super, dneska jsem nalepila nový náplasti Espropatch, tentokrát na stehno (na břiše mám po těch minulých super vyrážku) a než jsem došla do práce, jedna mi chybí. Tak snad se nic nestane, když budu mít pět hodin tři nálepky místo čtyř…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1303
10.8.15 18:30

@Netaneta ahoj ja s naplastma mela taky problem drzely mi jen kraje a ty me strhly kuzi a mam po nich jizvy jinak jsem je musela furt prelepovat tet beru misto naplasti prasky a jsem spokojena nic me neprekazi a mam pocit ze jsou i levnejsi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
346
10.8.15 19:01

@marenkaF já jsem brala, co mi dali, ale musím to mít přelepený leukoplastí. Ty první mi nakonec vydržely týden, i když jsem se bála, protože se samozřejmě hodně potím v tom vedru a pak to hůř drží. No snad to k něčemu bude. Kolik má vlastně mít ta sliznice ideálně?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
468
10.8.15 19:12

@marenkaF Ja naplasti mohla lepit jedine na bricho, na stehnech a zadku mi to vubec nedrzelo…a na brise jsem mela taky vyrazku, ta se mi ztracela taky dlouho..
@Netaneta Ja myslim.ze za tech 5 hodin se asi nic nedeje…ale clovek je ve stresu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
346
10.8.15 19:58

@Micka2000 já jsem ji nakonec našla nalepenou vzadu na sukni, takže jsou v plným počtu:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
468
10.8.15 21:31
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
721
11.8.15 09:27

@Netaneta :lol: Tak dobrý, že se našla. Já měla ty náplasti nalepený na zádech a šlo to. Ale bylo to v březnu a nebyly ty hice. Ale při dalším KETu jsem se z nich parádně osypala, až jsem to nevydržela a fičela do Repromedy, aby mi s tím něco udělali a tak mi v půlce cyklu vyměnili náplasti za prášky. Ale teda ta vyrážka tam byla víc jak měsíc, no děs. Tak ať dobře drží, v tom vedru to musí být neskutečný :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19198
11.8.15 09:32

@missy-m @Micka2000 Jooo holky vyrážku po náplastech znám moc dobře. :roll: Vypaluje nám to ty hormony do těla :mrgreen: Mě se ty fleky držely ještě 3 měsíce po odlepení a ten řev vždycky když jsem je slepovala a trhala si tím chloupky :mrgreen: :mrgreen: Doufám, že nám tentokrát klapne ten nativ a nebudu to muset podstupovat zase :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.