1. IVF - Repromeda

Napsat příspěvek
Velikost písma:
346
5.8.15 14:59

@Kikuška90 já jsem měla právě celkem hlad, no.:-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19198
5.8.15 15:22
@Netaneta píše:
@Kikuška90 já jsem měla právě celkem hlad, no.:-D

Já jsem se přecpala potom doma večer :oops: :mrgreen: Ale říkala jsem si, že to mám za odměnu :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
721
5.8.15 15:23

@martina.888 Taky jsem z Krajčovičové nebyla moc odvázaná. Měla jsem ji na minulý KET a párkrát na UTZ a taková chladná. Snažím se chodit jen k Tokarevě, ale když se objednávám ze dne na den na něco konkrétního, tak je často problém, že zrovna už má Tokareva plno. A co mě nejvíc mrzí, že vybrat si někoho konkrétního na KET se mi nepovedlo. V pátek tam teda prý bude Dr. Kafka a já ho nerada. Nevadí mi, že to je chlap, těch už mi tam koukalo, ale já jak ho vidím, tak mi upadne nálada až pod židličku :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19198
5.8.15 15:28

@missy-m Takže na KET si čověk nemůže vybrat doktora?? :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
721
5.8.15 15:34

@Kikuška90 Já se teď dvakrát ptala jen tak mimochodem, kdo bude ten den dělat transfery a vždycky mi řekli, že tam zrovna bude sloužit ten a ten. Tak jsem z toho tak nějak pochopila, že prostě mají rozdělené služby, kdo co dělá. Ale tak třeba když se vyloženě zeptáš, jestli by nešlo, aby tam byl ten, koho chceš, tak to třeba půjde. Nám to je tentokrát už teda spíš šumák (byť ve skrytu duše jsem doufala v kohokoliv kromě Kafky). Moc tomu KETu nevěřím, takže je to spíš jen, že když už toho kuliferdu tam máme, tak ho tam nenecháme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
346
5.8.15 16:11

A holky, nabízely vám před a po transferu akupunkturu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
721
5.8.15 16:24

@Netaneta Mně ne :? Ani embryoglue. Nic. Že prý u mě jako novinku udělali o den delší přípravu dělohy, tak že to třeba pomůže. Ptala jsem se teď v pondělí Krajčovičové, co všechno pro úspěch ještě můžu udělat a řekla, že už nic. Hmmm, tak nevím no. Ale jak už jsem psala, nějak s tím už nepočítám a spíš se připravuju v hlavě na další celý kolo IVF.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
346
5.8.15 16:27

@missy-m ta Krajčovičová mě štve:-D Před prázdninama jsme chodili k Veselému a byl hrozně pozitivní, vždycky jsme odcházeli s jistotou, že on nám to mimčo zařídí. Bohužel tam teď není, no. Kdyby mi dělal transfer, jsem si jistá, že by se to chytlo:-))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
721
5.8.15 16:31

@Netaneta To mám přesně s Tokarevou. Byla jsem u ní v pátek a i ne úplně dobré zprávy podá tak, že se z toho člověk nehroutí a hned, že žádný takový, že ona nerada slyší poslední embryjko, že to je prostě další embryjko a že to bude dobrý. Zato v pondělí Krajčovičová. Brrr. Ani se neusměje, pořád vypadá taková napaprčená. Pravdou je, že u KETu byla o fous milejší :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
346
5.8.15 17:06

@missy-m my jsme právě měli Krajčovičovou i po OPU, to teda dělal Kafka, ale pak musel někam odjet, a ona mě docela vyděsila, že možná budem na KET muset čekat místo jednoho měsíce dva, přitom všechno probíhalo normálně a samozřejmě jdu po měsíci. Můj muž věří doktorům každý slovo, takže mě pak doma vytáčel, že když to řekla, půjdu asi až v září.:-D Takže doufám, že při KETu chytnu někoho jinýho.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3647
5.8.15 18:00

Holky vy mě teda desítek s tou lékařkou. Chci tokarevu! Taky mě štve že si nás ptedhazuji jak horký brambor. Podle mě to není profesionální… Jinak co se týče úspěchu v Repromeda tak je fakt že v tehle diskuzí snad ještě není nikdo těhotný krom oskarka. Tím to ji zdravím a přeji krásné těhotenství. Kdo ti dělal transfer? To byl ket? Stimulovanymu nebo nativ. Jak jsi se chovala po transferu? Zkratka co jsi se snažila udělat pro to aby se to chytlo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
346
5.8.15 18:17

@kratjana tak ono to bude asi tím, že ty těhotný většinou odchází. Já bych to neviděla tak černě.:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2903
5.8.15 18:21

@kratjana
ahojky a diky..takže KET jsem měla vždy v nativu, na utz před KET jsem měla Tokarevu
na transfer Kafku tehdá nikdo jiný v repromedě nebyl… :)
ze začátku mi to nebylo po chuti ale pak v pohodě byl celkem milý..
po transferu jsem 2.dny ležela jedla ananas a pila vodu s citronem..
od 3.dne jsem už fungovala normálně..jen jsem se vic šetřila a odpoledne odpočívala..
no a pak na krev a utz jsem měla Krajčovičovou a byla mooc fajn..
jo a holky ještě k tomu kdo děla KET tak ja si pokaždé řekla koho chci..a vždy v pohodě ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2903
5.8.15 19:29
@Netaneta píše:
A holky, nabízely vám před a po transferu akupunkturu?

Mě ji naposledy nabízela Tokareva..ale s díky jsem odmítla..za prvé ta cena u nich je přemrštěná a za druhé chodila jsem na ni tady u nás v lednu a únoru a platila jsem o víc jak třičtvrtiny míň…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3647
5.8.15 19:46
@Netaneta píše:
@kratjana tak ono to bude asi tím, že ty těhotný většinou odchází. Já bych to neviděla tak černě.:-)

No pravě že co jsme tu holky tak snad jenom Oskarek. Doufám žese to zzmění.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.