Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Micka2000 Taky jsme zvažovali, že bychom šli jinam. Ale nakonec ještě na jedno celý IVF (nevyjde-li poslední KET) zůstaneme u nich. Neměli jsme vyšetřovaná embryjka, tak možná v tom je zakopanej pes. Tak to u nich ještě zkusíme a když tak půjdeme o dům dál.
@Kikuška90 No tak to doufam, ze to pero se bude dat pouzit…Mela jsem puregon, tak uvidime, co nam navrhnou ted a kdyztak se poptam..Ja ted uplne presne nevim, mam to doma v diari…Jak mam dovcu, tak vypinam, nicneresim..
ale nekdy v druhe pulce srpna… @missy-m Koukala jsem na Helios jako druhou variantu, ale zase tady uz mame odbery a zname to tam…Myslite, ze pujde manzel na nove spermio, ja si myslim, ze ano…Co vse vam delali pri druhem IVF znovu? ![]()
@Micka2000 Hele nám nic. Na spermio šel až při mém odběru vajíček. Jinak jsme všechna vyšetření měli. Já jsem měla poprvé taky Puregon, na podruhé mi dali Gonal. A jinak bych šla taky do Heliosu, kdybych se rozhodla jít jinam. Ale máme ted 6 mrazáčků a ty nehodlám stěhovat ![]()
Edit - Ted jsem si vzpomněla, že nám vlastně odebírali krev - jestli to bylo na pohlavní nemoci atd. tuším. Říkali, že ty naše výsledky jsou už víc jak rok starý, tak musíme znova.
@Micka2000 Tak nás eventuálně teprve druhý IVF čeká. Tak uvidíme. My zvažovali Reprofit a ani nevím proč.
@Kikuška90 To je super,6 frostiku je krasny…My mame vysledky stary dva roky, tak si myslim, ze nam to udelaji asi znova…A kdy vy jdete na KETik? ![]()
@Micka2000 Na začátku září bude transfer konečněěě
Už čekám 6 měsíců na první KET
… Jo, tak to vám ty testy udělají určitě znovu si myslím.
@Kikuška90 Tak to budu drzet palecky..a jakto, ze cekate tak dlouho?..my tam pojedem nekdy v pulce cyklu, takze predpokladam, ze na odbery pojedeme znovu nekdy zacatkem zari a zase cekat…Ono se to nezda, ale par mesicu to taky zase bude…Doufam, ze nebudu mit odbery az v zime, to jezdeni je masakr…
Nevite jestli repromeda nabizi takove to lepidlo co by melo lepe udrzet embrijko? vim ze v jinych carech to je, ale rikala jsem si taky mame 4 mrazacky a pokud ty dva nevyjdou tak si je asi necham zavest jinde, treba tet to vyjde po PGS jen nechapu ze ne a ne to vyjit kdyz jsme oba zdravi, vsici se me ptaji cim to je ze to nejde a ja nikomu nejsem schopna odpovedet jelikoz me to ani doktori nerekly
@Micka2000 No jestli nejste z Brna, tak to věřím. My bydlíme jen 20km od Brna, navíc na většinu UTZ jezdím z práce - Brna
IVF jsme podstoupila v únoru s tím, že KET bude v březnu, ale v březnu mi tvrdili, že nemám ovulaci, tak to necháme na duben, na stimulovaný KET. Jenže v březnu ovulace byla a já otěhotněla přirozeně
Bohužel v 8tt jsem byla na revizi a od té jsme museli čekat na 3 MS než bude KET. Dneska jsem 24DC a čekám na poslední (doufám
) MS
![]()
@marenkaF Myslím, že ta možnost tam je, ale co jsem četla, tak moc velké šance to nedává
Jinak v jiné skupince jsem s holčinou, která je naprosto v pořádku, její muž má nadprůměrné spermio, mají vyšetření kde na co a už se snaží 4 roky a nic ![]()
@Kikuška90 ja bych furt to mu chtela nejak napomoct ale asi vic uz to mu nepomuzu ![]()
@marenkaF píše:
@Kikuška90 ja bych furt to mu chtela nejak napomoct ale asi vic uz to mu nepomuzu
Ani nevíš jak moc Ti rozumím
![]()
@Kikuška90 takova bezmoc a furt jen doufat je to strasny, nejhorsi je ze jsem se uz pomale smirila s tim ze to zas nevyjde a to jeste ani nemam bobiska u sebe
![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.