1. IVF - Repromeda

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3647
5.8.15 19:47

@oskárek59 děkuji za info ;) jinak, nevím zda jsi cetla- imunologii máme dobrý

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2903
6.8.15 05:56

@kratjana
ano četla a super zprávy..gratuluji :potlesk:
teď máš jistotu že mimču nic nestoji v cestě… :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19198
6.8.15 08:09
@Netaneta píše:
@kratjana tak ono to bude asi tím, že ty těhotný většinou odchází. Já bych to neviděla tak černě.:-)

Já myslím, že všechny tak podvědomě věříme, že „tentokrát“ to vyjde. Jen si to snažíme tolik nepřipouštět, abychom pak nebyly zklamané :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
124
6.8.15 08:28

@Kikuška90
Vidím to stejně :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
721
6.8.15 08:51

A od zítřka už budu hodná :lol: Jsme si trochu před tím zítřkem vyhodili z kopýtka a zjistili jsme, že už nám to je jedno, že napočtvrté je to už strašná rutina :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19198
6.8.15 08:52
@missy-m píše:
A od zítřka už budu hodná :lol: Jsme si trochu před tím zítřkem vyhodili z kopýtka a zjistili jsme, že už nám to je jedno, že napočtvrté je to už strašná rutina :roll:

To je potřeba :pankac: :pankac: Já jsem přestala pít až po ET, do té doby přece o nic nejde :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
721
6.8.15 09:00

@Kikuška90 Tak nějak :pankac: Jsme s užili prázdnýho bytu dosyta :oops: A teď už budu fakt hodná 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19198
6.8.15 09:03
@missy-m píše:
@Kikuška90 Tak nějak :pankac: Jsme s užili prázdnýho bytu dosyta :oops: A teď už budu fakt hodná 8)

Já myslím, že se dokonce doporučuje dvojka červenýho po ET/KET :think: Musím se na to pak zeptat holek v jiné skupince, tam to některým vyšlo hned z první :mrgreen: :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
721
6.8.15 09:09

@Kikuška90 Jako pít vínko i po KETu, jo? Hmmm, já zatím pila vždy jen do. Tož že bych přikoupila lahvinku??? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19198
6.8.15 09:13
@missy-m píše:
@Kikuška90 Jako pít vínko i po KETu, jo? Hmmm, já zatím pila vždy jen do. Tož že bych přikoupila lahvinku??? :think:
:mrgreen: :mrgreen: :pankac: :pankac: :pankac: :pankac:
Mě by s tím ale asi manžel hnal :oops: Když jsem ted byla těhotná, tak jsem stihla do toho 8.TT dvě nealka piva :oops: Hormony nepřebili chuť :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
721
6.8.15 09:41

@Kikuška90 Já mám tak nějak vnitřní zábranu, že bych asi neměla, když bude bobek u mě :? No uvidím. Každopádně na následující tři dny mám plán jasný. Gauč, seriály, filmy, knížky, omalovánky proti stresu, něco dobrého na zub a tiché přemlouvání kuliferdy, že jako co mu tam ještě chybí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
468
6.8.15 09:50

Dobre ranko holky, teda dneska to je parak..Jeste ze si uzivam tento tyden dovcu..Ja jak ted procitam prispevky, tak si rikam, jestli nezkusit jiny CAR, opravdu nas tu je hodne, ktere uz maji za sebou vic, nez jeden KET a porad nic.Zase si rikam, co muzou pouzivat v jinych CAR jineho…U tech priprav na KET to bude asi podobne, ne? Ja jsem mela dvakrat pripravu s lekama, potreti v nativu, jeste jsem si zaplatila akupunkturu a zase nic…Ale do R.uz jsme objednani…tak uvidim…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
468
6.8.15 09:52

Holky jen me napadlo, pichaly jste si u druhych idberu ty same leky co u prvnich? Ja mam dona to pero, to stalo kolem 2 tisic, tak abych tas nemusela kupovat zbytecne jine…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19198
6.8.15 09:56

@Micka2000 Tak já třeba zatím jen maluju čerta na zed. :oops: Mám za sebou jen jeden ET, kterej teda nevyšel, ale ted se chystám teprve na první KET. A taky si říkám, že v jiným CARu to dělají stejně :think: Hlavně pokud jde o nativ :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19198
6.8.15 09:58
@Micka2000 píše:
Holky jen me napadlo, pichaly jste si u druhych idberu ty same leky co u prvnich? Ja mam dona to pero, to stalo kolem 2 tisic, tak abych tas nemusela kupovat zbytecne jine…

Já jsem píchala něco jiného :think: A ve vyšších dávkách. Ale řekla bych, že to pero v podstatě úplně stejné, jen jinak barevné :mrgreen: Můžeš se na to zkusit zeptat a na kdy jste objednaní? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.