1. IVF - Repromeda

Napsat příspěvek
Velikost písma:
721
11.8.15 09:47

@Kikuška90 Já to už potom nedávala :pocitac: Tak jsem skončila na práškách a dobrý. Sice mě Hromadová varovala, že mi po nich může být špatně, ale absolutně (ťuk ťuk ťuk) nic mi není. Taky bych brala nativ, ale u nás je to země zapovězená. Bohužel :,(
Tak budu moc držet pěsti, aby vám ten nativ klapnul.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
769
11.8.15 10:57

@kratjana ahojky, psala jsem ti SZ, budeš moc hodná, chci se zeptat jela si k Maličkové s doporučením od normálního gyndaře? moc děkuju :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
468
11.8.15 14:29

@missy-m Ty jo.to je poradna vyrazka…ja jsem mela jen ty obrysy, ale beda, jak sem mela naplasti moc blizko u sebe.to jsem pak mela skaredy bolak a dlouho jsem to mazala bepanthenem.nez jsem se toho zbavila..Treti kET jsem mela v nativu.tak taky doufam, ze to pak pujde..To je dobre.ze ti dala prasky, to bys asi dal nevydrzela…Mne u tech naplasti vadilo, nemuzu do vany, jen do sprchy, vzdycky jsem se tyden tesika.az budu prelepovat a dala jsem si vanu..A i v te vane mi vydrzely jeste i ty stare…Ale holky, ta vedra jaou ted fakt mazec…ja jsem rada, ze nikam nemusim… :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
346
11.8.15 17:07

@Micka2000 Oni na těch náplastech píšou, že se koupat může… mně to teď fakt hrozně štve v těch vedrech, moct do vody, bylo by to nepřestávající horko mnohem snesitelnější.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
721
11.8.15 17:44

@Micka2000 Úplně nejdivnější na té vyrážce bylo, že se začala objevovat až po odlepení těch náplastí na místech, kde jsem je měla nalepený i 14 dní předtím. No, jsem ráda, že už lepit nemusím.
Což mi připomíná. Holky, nepotřebujete některá ty náplasti? Já jich mám doma spoustu, co jsem vyfasovala, než mi to změnili na prášky a v Repromedě je zpátky nechtěli, že by je museli stejně zničit a nemohli by je dát někomu dalšímu. Nic za ně nechci. Leží mi zbytečně doma.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
124
12.8.15 16:23

Ahoj holky, v sobotu jdu na první KET.Jak to bude probíhat? MUDr. Tokareva mi řekla, že to bude trvat cca půl hodinky.Bude to nepříjemné?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1303
12.8.15 17:47

Ahojte holky tak KET mam naplanovany na 20.8. a ptala jsem se jaky mame miminka tak doktorka rikala ze 2 chlapce a 2 holky :D :dance: :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
346
12.8.15 19:12

@marenkaF jéé, tak to je bezva, která doktorka vám to řekla? My jdeme zítra na kontrolu a pro výsledky PGS, taky bych to ráda věděla. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1303
12.8.15 19:23

@Netaneta Krajcovicova,na to jak nebyla prijemna tak jsem koukala ze me to rekla kdyz jsem se ji zeptala

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1303
12.8.15 19:27

@martina.888 tak dlouho??me to tak dlouho nepride :D neboj bud v klidu jak pujdes na kozu tak si te nachystaji, neboli to jen je neprijemne jak ti otrou cipek studi to brr, a pak prinde embriolozka a vlozi do tebe vajicko me to nebolelo jen jsem citila pichnuti a lezis dokud embriolozka neda vedet ze je vse v poradku ze vajicko je preneseno, prirovnala bych to klasicke prohlidce :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
346
12.8.15 20:09

@marenkaF ježdááá, to vona tam určitě bude i zítra, achjooo.:-) No tak snad to aspoň vyklopí. A zprávu jste žádnou teda nedostali ohledně toho PGS?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
346
13.8.15 09:42

Tak já jdu na KET už v úterý. Jsem trochu překvapená, čekala jsem pátek nebo pondělí, ale dobře teda.:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3647
13.8.15 09:57
@Netaneta píše:
Tak já jdu na KET už v úterý. Jsem trochu překvapená, čekala jsem pátek nebo pondělí, ale dobře teda.:-)

A kolikaty jsi DC? Máš ket v nativu? Držím palecky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
346
13.8.15 10:04

Budu 16 DC v den KETu. A nativ nemám, lepim estrapatch.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3647
13.8.15 10:27
@Netaneta píše:
Budu 16 DC v den KETu. A nativ nemám, lepim estrapatch.

A kolikadenni máš embryo? Jak dlouhý cyklus? Zda se mi to poněkud brzy. Ja mám cyklus 30dnu a ovulka cca 17.dDC a tzn že by mi ket vyšel na 22.DC PAC embrya jsouppětidenní. :think: :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.